085 065 6600NEEM CONTACT OP
0item(s)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

  • Deskundig advies
  • Voor 15u besteld volgende werkdag in huis*
  • Verzendkosten €8,75
  • Levering Nederland en België
  • Meer dan 8.000 tevreden klanten

Product was successfully added to your shopping cart.

SketchUp 2019 - abonneer Tot nu was het alleen mogelijk een SketchUp Pro licentie te kopen en betaalde u elk jaar extra (maintenance) om gebruik te kunnen maken van de nieuwste versie. Trimble, de ontwikkelaar van SketchUp heeft onlangs een nieuw licentiemodel geïntroduceerd in de vorm van abonnementen, ook wel SketchUp Pro Subscription genaamd.

Met een SketchUp Pro abonnement betaalt u voor een termijn van een jaar en heeft u tijdens deze periode toegang tot de meest nieuwe software en alle extra functionaliteiten die bij het abonnement horen. U bent dus altijd up-to-date.

Lees meer

Intel core of Xeon - BIM en CAD workstation Als je dit artikel leest ben je waarschijnlijk op zoek naar een nieuw CAD of BIM workstation en ben je de verschillende processoren en systemen met elkaar aan het vergelijken.

Om tot een goede keuze te komen die in het beste aansluit bij uw werkzaamheden en gebruikte CAD of BIM software is het belangrijk dat u meer inzicht heeft in de verschillende onderdelen en de impact op de prestatie hiervan. De centrale vraag die we dan ook proberen te beantwoorden is:

Welke processor is beter voor CAD of BIM? Een Intel Core of een Intel Xeon processor?

Het belangrijkste onderdeel van elke PC is de processor, maar er is zoveel keus dat u door de bomen het bos niet meer ziet. In dit artikel proberen we om de belangrijkste verschillen op een rij te zetten zodat u beste keuze kunt maken in voor uw werkzaamheden.

Lees meer
Beste videokaart voor CAD en BIM

Van het ontwerpen op meerdere 4K schermen, het realistische renderen in viewports, het analyseren van het model tot het virtueel beleven van het ontwerp. De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt. Om het maximale uit uw CAD, BIM, Analyse en Visualisatie software te halen is het noodzakelijk dat de videokaart al deze taken aan kan. Maar welke videokaart is nu de beste keuze voor uw situatie?

Voordat we direct naar de aanbevelingen gaan is het nuttig om eerst de verschillen uit te leggen tussen de verschillen videokaarten.

Lees meer
Stel een Oplopende Directie in

3 Artikel(en)