HP ZBook Power 15 G8 AutoCAD / SketchUp Pro

Werk je met (zeer) grote CAD-bestanden? Vol met XREF’s, arceringen, annotatieve objecten en dynamische Blocks? Dan weet je als geen ander dat een krachtige processor en videokaart essentieel is. Dit HP ZBook Power 15 G8 voldoet aan deze eisen en heeft alles in huis om jou optimaal te laten presteren.

 • Processor: Intel Core i7-11800H – 8 Core, 2.3/4.6 GHz
 • RAM: 16 GB DDR4-3200 MHz
 • GPU: Nvidia T1200, 4 GB GDDR6
 • Beeldscherm: 15.6″(39.6 cm), Full-HD (1920 x 1080), IPS, anti-glare, 400 nits, 100% sRGB
 • Opslag 1: 512 GB NVMe SSD HP Z Turbodrive
 • Beveiliging: Fingerprint Reader
 • OS: Windows 10 Professional, 64bit
Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:
 • Stel uw eigen workstation samen

  • HP ZBook Power 15 G8 Inch AutoCAD/SketchUp Pro

    1.495,00
   SKU: MW-2401

  Beeldscherm(en)

  Dockingstation

  Microsoft Office

  Hardware service pakketten

  Met onze servicepakketten gaan we nét dat stukje verder dan andere aanbieders. Zo nemen we je werk uit handen of bieden we ondersteuning. Lees hier meer over de diverse hardware-servicepakketten.
  (Bij services A en C wordt de levertijd met maximaal 3 werkdagen verhoogd)

  HP Garantie en Carepack

  • HP Care Pack Notebook volgende werkdag onsite - 3 jaar - Normaal € 90

    0,00
   SKU: UB0E0E

  Wij adviseren HP Hardware Support Onsite Service:  Meer informatie

Waarom het HP ZBook Power 15 G8 zo geschikt is voor AutoCAD LT- en SketchUp Pro-professionals

Dit veelzijdige ZBook heeft een door Autodesk gecertificeerde videokaart en is daarmee bij uitstek geschikt voor het werken met AutoCAD, AutoCAD LT en SketchUp Pro. Sterker nog: deze laptop bestaat uit louter onderdelen die specifiek zijn afgestemd op de uitdagingen van professionele CAD-tekenaars.

Het HP ZBook Power 15 G8 is dunner, lichter en heeft nog slankere randen dan zijn voorganger, de G7. Kortom: de kracht van een HP-workstation met een aantrekkelijk design! Stil en energiezuinig is ‘ie ook. Dat komt door de nieuwe en innovatieve Vapor Chamber-koeltechnologie, zonder in te leveren op prestaties. En ook niet onbelangrijk in deze tijd: dit HP ZBook 15 G8 heeft een aantal supergoeie beveiligingsopties. Dat geeft je zekerheid!

De belangrijkste eigenschappen op een rij:

Intel Core I7-10750H - 6 core, 2.6/5.0 GHz

De Intel Core i7-11800H levert betrouwbare prestaties. Intel i7-processoren zijn namelijk krachtig genoeg om razendsnel berekeningen te maken. Vooral berekeningen die nodig zijn voor het werken met CAD-applicaties, zoals AutoCAD. En dankzij de meerdere rekenkernen (multi-core) is het werken met meerdere programma’s tegelijkertijd een peuleschilletje. Maar dat si nog niet alles: de i7-11800H beschikt tevens over geavanceerde technologieën die zorgen voor snellere en meer vloeiende visuele weergaves. Wat wil je nog meer?

Doordacht design

U hoeft niet bang te zijn voor vallen, stoten of slijtage. Dankzij het doordachte design zijn de HP ZBooks robuuste apparaten voor zakelijk gebruik. De fraaie behuizing, de strenge tests (volgens militaire standaarden) voor vallen, trillingen, stof, luchtvochtigheid, hoogte en hoge temperaturen zorgen ervoor dat uw mobiele werkstation opgewassen is tegen intensief reizen en werken.

Opslag: HP ZTurbo Drive NVMe SSD

De HP Z Turbo Drive PCIe SSD is tot tweemaal sneller dan een standaard SSD. Dat betekent dat u maximale lees- en schrijfsnelheden behaalt van respectievelijk 1170MB/s (lezen) en 930MB/s (schrijven). Ook zult u verbaasd zijn over de Windows-opstartsnelheid en de optimale bestandsverwerking en -overdracht.

Videokaart: Nvidia Quadro T1000

De Nvidia Quadro videokaarten staan voor betrouwbare prestaties met professionele CAD en videobewerkingsprogramma’s. Met name de geoptimaliseerde GPU drivers zorgen ervoor dat dit HP Z Workstation gecertificeerd is voor professionele toepassingen. De Nvidia Quadro T1000 heeft 4 GB GDDR5 videogeheugen, wat voldoende is voor het werken met AutoCAD.

Specificaties

Bekijk alle specificaties van het HP ZBook Studio G7 Mobile Workstation

Eigenschappen

Doordacht design

U hoeft niet bang te zijn voor vallen, stoten of slijtage. Dankzij het doordachte design zijn de HP ZBooks robuuste apparaten voor zakelijk gebruik. De fraaie behuizing, de strenge tests (volgens militaire standaarden) voor vallen, trillingen, stof, luchtvochtigheid, hoogte en hoge temperaturen zorgen ervoor dat uw mobiele werkstation opgewassen is tegen intensief reizen en werken.

ThunderBolt 3

Dankzij ThunderBolt breidt u uw mobiele werkstation eenvoudig uit met extra externe harde schijven of andere apparaten. Data verhuizen razendsnel van uw laptop naar andere apparaten en andersom: ideaal voor AutoCAD-tekenaars die alles uit hun ZBook willen halen. Dit HP ZBook heeft zelfs twee ThunderBolt 3-aansluitingen: u sluit dus zomaar bijvoorbeeld twee externe monitoren aan.

HP Thunderbolt dock

Sluit eenvoudig tot twee externe 4K-schermen en andere randapparatuur aan via de HP Thunderbolt docking station. Sluit de kabel aan op uw laptop om toegang te krijgen tot een bedraad netwerk, data, video en laadt uw laptop tegelijkertijd op.

Meer informatie: HP Z Thunderbolt dock.

Monitoren*

HP Z Workstation worden standaard zonder beeldschermen geleverd. De meeste CAD- en BIM engineers maken gebruik van twee HP Z Monitoren. Alle HP Z displays en HP DreamColor-displays worden ondersteund.

Meer informatie HP Z Monitoren

De veiligste workstations

Optimale beveiliging tegen malware met de zelfherstellende, hardwarematige beveiligingsoplossingen, zoals HP Sure Start Gen4, waarmee uw apparaat tegen BIOS-aanvallen is beschermd. Bovendien kunt u eenvoudig meerdere apparaten beheren met de HP Manageability Integration Kit Gen2.

Lees ook HP Z Workstations: De veiligste pc’s ter wereld.

HP Carepacks

HP Care Packs - Gratis 3 jaar on-site support

HP Care Pack services bieden hogere serviceniveaus en uitbreiding van de garantiedekking – dat geeft u een gerust gevoel omdat uw onderneming altijd operationeel blijft.

Alleen bij CAD Stunter: 3 jaar gratis on-site support door een door HP gekwalificeerd technicus.

Meer informatie

Financieringsmogelijkheden

Financial-of Operational Lease

De software mogelijkheden binnen CAD en BIM groeien elke dag. Dankzij de HP financial services bent u er zeker van dat uw hardware up-to-date is en u de concurrentie een stap voor kunt blijven.

Haal het maximale uit uw IT-budget tegen een vooraf afgesproken voorspelbaar bedrag.

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats reactie

Gerelateerde producten

  Wij gaan de uitdaging aan! Test zelf onze workstations
  € 0,00
  Offerte
  Opties
  Bestel