CAD Stunter

Al vele jaren levert CAD Stunter een groot assortiment CAD-producten tegen de scherpste prijzen. Talloze tevreden klanten gingen u reeds voor. Ons klantenbestand is zeer uiteenlopend; van eenmanszaken en MKB, tot grote multinationals en overheidsinstanties. Wij houden de markt nauwkeurig in de gaten en passen, indien nodig, onze prijzen aan. Bij CAD Stunter bent u dan ook verzekerd van uitstekende kwaliteit voor een scherpe prijs.

Betaalmogelijkheden

Nieuwe klanten:

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Deze betalingsmethode is de snelste manier om uw producten geleverd te krijgen.

Betaling op overboeking

Als u gekozen heeft voor ‘betaling op overboeking’ dan krijgt u van ons een factuur. Deze moet worden voldaan binnen 10 werkdagen vanaf factuurdatum. Bij ‘betaling op overboeking’ geldt de levertijd van het moment waarop wij uw betaling daadwerkelijk ontvangen hebben, niet wanneer het product is besteld en ook niet wanneer de factuur is verstrekt.

Buitenlandse betalingen

Extra gegevens van onze bank voor buitenlandse betalingen:
IBAN: NL22ABNA0593947363
BIC: ABNANL2A
BTW: NL818488001B02
KVK: 08159263

Bestelformulier

Wanneer u geen gebruik kunt maken van de webshop bieden wij u de mogelijkheid om dit bestelformulier te downloaden. Verdere instructies over de betaalwijze en verzending vindt u in dit bestelformulier. De verwerkingstijd van een bestelling met het bestelformulier is langer dan met een directe bestelling via de webshop.

Verzending en bezorging

Wanneer wij uw bestelling vóór 12:00u ontvangen en het product op voorraad is, dan versturen wij uw bestelling diezelfde dag. Heeft u een product besteld ‘op overboeking’ dan geldt de levertijd van het moment waarop wij uw betaling ontvangen hebben, niet wanneer het product is besteld. Voor alle orders geldt een standaard tarief van €8,75 voor Nederland en België.

CAD Stunter verstuurt uw pakket via een externe transportdienst, waarbij gestreefd wordt naar onderstaand afleverschema. In de meeste gevallen wordt dit schema gehaald. Wij kunnen echter geen garantie hierop geven omdat wij geen invloed hebben op de planning van de transportdienst.

Besteld Uiterste besteltijd Bezorging
Maandag 12:00u Dinsdag tussen 9:00u en 17:00u
Dinsdag 12:00u Woensdag tussen 9:00u en 17:00u
Woensdag 12:00u Donderdag tussen 9:00u en 17:00u
Donderdag 12:00u Vrijdag tussen 9:00u en 17:00u
Vrijdag 12:00u Maandag tussen 9:00u en 17:00u
Zaterdag 12:00u Dinsdag tussen 9:00u en 17:00u
Zondag 12:00u Dinsdag tussen 9:00u en 17:00u

Garantie op producten

CAD Stunter vervangt kosteloos alle producten die defect of beschadigd zijn geleverd. Mocht blijken dat het product onverhoopt niet meer te leveren is, dan zal naar een alternatief worden gezocht of zal het productbedrag worden gecrediteerd.

U dient bij ontvangst van de producten de producten visueel te controleren op eventuele schade. Producten met schade of enigszins ander defect of mankement dienen uiterlijk binnen 15 werkdagen per email te zijn gemeld aan onze klantenservice. Deze zal telefonisch contact met u opnemen over de retour procedure.

Overige garantie bepalingen:

Alle producten worden met fabrieksgarantie geleverd, eventuele extra of verlenging van deze garantie kan worden verkregen door deze direct af te sluiten met de desbetreffende fabrikant. CAD Stunter kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld door ondeugdelijke of verkeerd gebruik van de producten.

Retourneren producten

Reeds geopende, geregistreerde of geïnstalleerde producten kunnen niet meer worden geretourneerd. Alle producten dienen in de originele verpakkingen en zonder schade te worden verstuurd. Indien u uw bestelling wilt retourneren volg dan onderstaande procedure:

Let op: CAD Stunter levert aan zakelijke klanten. Op onze leveringen is de 14 dagen bedenktijd voor consumenten niet van toepassing. Onder andere het verkeerd bestellen, op proef bestellen of testen van een product zijn geen geldige redenen om een product te retourneren.

 1. Melden bij klantenserviceIn het geval dat u uw bestelling wilt retourneren, dient u hiervan altijd melding te maken bij onze klantenservice. In eerste instantie telefonisch, gevolgd door een bevestiging per post, fax of e-mail.
 2. Retour sturen product
  In overleg met onze medewerker ontvangt u de instructies voor het terugsturen van uw product. De retourzending dient binnen 15 werkdagen na ontvangst van de retoursinstructies in ons bezit te zijn, waarna wij uw retour binnen 48 uur zullen behandelen. U wordt op de hoogte gehouden van de status van uw retour.
  Retourzendingen die niet binnen vijf werkdagen na ontvangst van de retoursinstructies door ons zijn ontvangen, zullen niet in behandeling worden genomen. Dit geldt ook voor retourzendingen die niet vooraf zijn aangemeld bij de klantenservice.

  1. Verpakking
   Geretourneerde producten die binnen de garantie vallen dienen in de originele verpakking te zitten en onbeschadigd en ongebruikt te zijn. Verder dienen deze zorgvuldig en stevig te zijn verpakt om eventuele transportschade te vermijden.
  2. Kosten retourneren
   Te retourneren producten dienen altijd voldoende gefrankeerd naar CAD Stunter te worden verzonden. De kosten voor het retourneren komen voor rekening van de afzender. In rekening gebrachte order- en verzendkosten zullen niet worden gecrediteerd.

Gerelateerd diensten