085 065 6600NEEM CONTACT OP
0item(s)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

 • Deskundig advies
 • Voor 15u besteld volgende werkdag in huis*
 • Verzendkosten €8,75
 • Levering Nederland en België
 • Meer dan 8.000 tevreden klanten

Product was successfully added to your shopping cart.

CAD producten voor Stuntprijzen

Al jaren levert CAD Stunter een groot assortiment CAD gerelateerde producten tegen de scherpste prijzen. Al vele CAD professionals en inkopers gingen u voor en kozen voor de deskundigheid, professionaliteit en snelheid van de webshop van CAD Stunter. Vandaar beschikken wij over een zeer uiteenlopend klantenbestand van eenmanszaak, tot MKB, grote Multinationals en diverse (lokale) overheden. Al onze klanten zijn het erover eens: Bij CAD Stunter bent u er zeker van dat u inkoopt voor de scherpste prijzen.

Persoonlijk Advies

Wat is in uw situatie de beste oplossing? U gaat investeren in uw CAD omgeving en wilt u er zeker van zijn dat u het juiste product voor uw situatie aanschaft. Bel voor een persoonlijk advies met een van onze medewerkers 085 065 6600.

Professionele ondersteuning

CAD Stunter is officieel partner van Autodesk, Canon, HP, EIZO en 3D Connexion. U bent dus verzekerd van de kwaliteit en betrouwbaarheid van een echte CAD specialist!

Service en Support

CAD software maakt veelal een belangrijk deel uit van het bedrijfsproces en het goed functioneren van deze CAD omgeving wordt steeds belangrijker! Onze eigen CAD professionals kunnen u bijna alle gevallen direct helpen met uw probleem, ook na uw aankoop!

CAD Stunter

Lauwersmeer 11
5347 JR Oss
Tel: 085 065 6600
Fax: 085 065 6601
E-mail: info@cadstunter.nl
Web: www.cadstunter.nl

Rabobank Oss: 1404.04.716
IBAN: NL23 RABO 0140 4047 16
BIC: RABONL2U
BTW Nummer: NL810784415B01
KvK: 16.06.95.92

Betaalmogelijkheden

Nieuwe klanten:

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Deze betalingsmethode is de snelste manier om uw producten geleverd te krijgen.

Vooruit betalen

Nadat uw order geplaatst is ontvangt u van CAD Stunter een factuur welke u binnen 10 werkdagen dient te voldoen. Levering van de bestelde producten vindt plaats nadat het totaalbedrag van uw order is bijgeschreven op onze bankrekening.

Buitenlandse betalingen

Extra gegevens van onze bank voor buitenlandse betalingen:
IBAN: NL23 RABO 0140 4047 16
BIC: RABONL2U
BTW Nummer: NL810784415B01
KvK: 16.06.95.92

Bestelformulier

Wanneer u geen gebruik kunt maken van de webshop bieden wij u de mogelijkheid om dit bestelformulier te downloaden. Verdere instructies over de betaalwijze en verzending vindt u in dit bestelformulier. De verwerkingstijd van een bestelling met het bestelformulier is langer dan met een directe bestelling via de webshop.

Verzending en bezorging

Wanneer wij uw bestelling vóór 15:00u ontvangen hebben worden voorraadproducten veelal de volgende werkdag al aangeboden, behoudens uitzonderingen. Voor alle orders geldt een standaard tarief van €8,75 voor Nederland en België.

CAD Stunter verstuurt uw pakket via UPS waarbij gestreefd wordt naar onderstaand afleverschema. In de meeste gevallen wordt dit schema gehaald. Wij kunnen echter geen garantie hierop geven omdat wij geen invloed hebben op de planning van UPS.

BesteldUiterste besteltijdBezorging
Maandag15:00uDinsdag tussen 9:00u en 17:00u
Dinsdag15:00uWoensdag tussen 9:00u en 17:00u
Woensdag15:00uDonderdag tussen 9:00u en 17:00u
Donderdag15:00uVrijdag tussen 9:00u en 17:00u
Vrijdag15:00uMaandag tussen 9:00u en 17:00u
Zaterdag15:00uDinsdag tussen 9:00u en 17:00u
Zondag15:00uDinsdag tussen 9:00u en 17:00u

Garantie op producten

CAD Stunter vervangt kosteloos alle producten die defect of beschadigd zijn geleverd. Mocht blijken dat het product onverhoopt niet meer te leveren is, dan zal naar een alternatief worden gezocht of zal het productbedrag worden gecrediteerd.

U dient bij ontvangst van de producten de producten visueel te controleren op eventuele schade. Producten met schade of enigszins ander defect of mankement dienen uiterlijk binnen 15 werkdagen per email te zijn gemeld aan onze klantenservice. Deze zal telefonisch contact met u opnemen over de retour procedure.

Overige garantie bepalingen:

Alle producten worden met fabrieksgarantie geleverd, eventuele extra of verlenging van deze garantie kan worden verkregen door deze direct af te sluiten met de desbetreffende fabrikant. CAD Stunter kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld door ondeugdelijke of verkeerd gebruik van de producten.

Retourneren producten

Reeds geopende, geregistreerde of geïnstalleerde producten kunnen niet meer worden geretourneerd. Alle producten dienen in de originele verpakkingen en zonder schade te worden verstuurd. Indien u uw bestelling wilt retourneren volg dan onderstaande procedure:

Let op: CAD Stunter levert aan zakelijke klanten. Op onze leveringen is de 14 dagen bedenktijd voor consumenten niet van toepassing. Onder andere het verkeerd bestellen, op proef bestellen of testen van een product zijn geen geldige redenen om een product te retourneren.

 1. Melden bij klantenservice
  In het geval dat u uw bestelling wilt retourneren, dient u hiervan altijd melding te maken bij onze klantenservice. In eerste instantie telefonisch, gevolgd door een bevestiging per post, fax of e-mail.
 2. Retour sturen product
  In overleg met onze medewerker ontvangt u de instructies voor het terugsturen van uw product. De retourzending dient binnen 15 werkdagen na ontvangst van de retoursinstructies in ons bezit te zijn, waarna wij uw retour binnen 48 uur zullen behandelen. U wordt op de hoogte gehouden van de status van uw retour. Retourzendingen die niet binnen vijf werkdagen na ontvangst van de retoursinstructies door ons zijn ontvangen, zullen niet in behandeling worden genomen. Dit geldt ook voor retourzendingen die niet vooraf zijn aangemeld bij de klantenservice.
  1. Verpakking
   Geretourneerde producten die binnen de garantie vallen dienen in de originele verpakking te zitten en onbeschadigd en ongebruikt te zijn. Verder dienen deze zorgvuldig en stevig te zijn verpakt om eventuele transportschade te vermijden.
  2. Kosten retourneren
   Te retourneren producten dienen altijd voldoende gefrankeerd naar CAD Stunter te worden verzonden. De kosten voor het retourneren komen voor rekening van de afzender. In rekening gebrachte order- en verzendkosten zullen niet worden gecrediteerd.