085 065 6600NEEM CONTACT OP
0item(s)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

 • Deskundig advies
 • Voor 15u besteld volgende werkdag in huis*
 • Verzendkosten €8,75
 • Levering Nederland en België
 • Meer dan 8.000 tevreden klanten

Product was successfully added to your shopping cart.

Civil 3D 2020

Snel Overzicht

Civil 3D biedt een enorm scala aan functionaliteit voor de civiele techniek en infrastructuur en wordt o.a. gebruikt voor verwerking van landmeetkundige inwinningen, ontwerp van terreinen, wegen, rioleringen, taluds en volumeobjecten zoals dijken en bouwputten. Civil 3D software is een ontwerp- en documentatieoplossing voor civiele techniek die Building Information Modeling workflows ondersteunt.

 • Werken met 3D Digitaal Terrein Model (DTM)
 • Wegontwerp, Rioleringontwerp, Volumeberekeningen en meer.
 • Direct uw GPS-meetdata inlezen
 • Shapefiles en andere GIS-formaten inlezen
 • Uitwisselen met Microstation DGN bestanden
 • Bevat de volledige functionaliteit van AutoCAD en AutoCAD Map 3D

Promo inruil verlopen Maintenance

Heeft in het verleden een Autodesk licentie met Maintenance Plan aangeschaft maar deze laten verlopen, dan kunt u de licentie tijdelijk weer upgraden naar de laatste versie met 20% korting.

Deze aanbieding is geldig van 7 mei t/m 25 oktober 2019.
Voorwaarden inruil aanbieding | Overzicht producten u kunt upgraden

Beschikbaarheid: In voorraad

Vanaf: € 2.400,00

Aan: € 17.341,00

Prijs zoals geconfigureerd: € 0,00

 • Civil 3D 2020
Inruilaanbieding
Vanaf: € 2.400,00

Levertijd 1-3 werkdagen

Details

Top redenen om Civil 3D te kopen

Civil 3D maakt gebruik van AutoCAD als basistechnologie. Dit wil zeggen dat alle tekenmogelijkheden van AutoCAD kunnen worden gebruikt in combinatie met extra geavanceerde civieltechnische functies. Door in Civil 3D te werken met een objectgeoriënteerde omgeving en intelligente objecten zal een verandering in één onderdeel van het ontwerp effect hebben op alle gerelateerde onderdelen van het ontwerp.

Dus u hoeft niet langer een wijziging aan een object op meerdere plaatsen aan te passen. Hoe vaak hebt u de vraag gekregen om een verandering door te voeren aan het tracé van een weg? Hoeveel tijd heeft u dan besteed om nieuwe lengte- en dwarsprofielen te genereren en alle bijhorende bijschriften op de juiste plaats te zetten? Met Civil 3D is dit verleden tijd! Brengt u wijzigingen aan het tracé van de weg aan, dan zal Civil 3D deze onmiddellijk doorvoeren in de bijhorende lengte- en dwarsprofielen.

Werken met lokale standaarden

De weergave van het ontwerpmodel wordt in Civil 3D volledig geregeld door een krachtig systeem van stijlen. In zo’n stijl wordt de voorstelling van bijvoorbeeld het terreinmodel gedefinieerd (triangulatiemodel, hoogtemodel,…) of de teksthoogte en tekststijl van de bijschriften en labels. Binnen de Benelux is een lokalisatie beschikbaar met Civil 3D basistekeningen voor de meest gangbare ontwerpstandaarden. Voor Nederland is dit een stijlenset voor Rijkswaterstaat en GB-CAD, voor België een stijlenset volgens Aquafin standaarden.

Autodesk AEC Collection

Civil 3D is onderdeel van de Autodesk AEC Collectie een kostenbesparende softwarebundel met geïntegreerde BIM-tools voor het ontwerpen van gebouwen, civiele infrastructuur en constructiewerken.

Autodesk AEC Collection - Dit zit er in de collectie

Uitwisselen met andere gebruikers en andere bestandsformaten

Het bestandsformaat van Civil 3D is de bekende DWG. Maar ontwerpen gemaakt in Civil 3D kunnen ook in andere software ingelezen worden. Civil 3D voorziet in import- en exportmogelijkheden van en naar het LandXML formaat. LandXML is een formaat dat toelaat civiele objecten uit te wisselen met personen die geen gebruik maken van de Civil 3D software.

Eenvoudig beheren

De integratie van Autodesk Vault in Civil 3D laat u toe om uw ontwerptekeningen te beheren. Deze functionaliteit laat u ook toe om met meerdere mensen gelijktijdig aan het zelfde ontwerp te werken. U kunt immers uw terreinmodellen, assen, lengteprofielen en rioleringsnetwerken centraal beheren en delen met ander projectmedewerkers zonder telkens een nieuwe kopie van het object te maken. Dit houdt in dat elke projectmedewerker steeds het meest up-to-date terreinmodel gebruikt en u zich geen zorgen meer hoeft te maken over wie welke versie gebruikt!

Uw ontwerp presenteren via rapportage of 3D visualisatie

In de stijlen kan ook een materiaal aan de verschillende Civil 3D objecten toegekend worden. Visualisatie is een veel betere benadering tot de werkelijkheid en dus een goede manier om eventuele ontwerpfouten tijdig te ontdekken. Naast het visualiseren is het maken van rapporten een van de vele andere mogelijkheden van Civil 3D. Het is mogelijk om bijvoorbeeld alle onderdelen van een rioleringsnetwerk te rapporteren in een formaat dat door u te bepalen is (Webpagina, Excel bestand, ..).

Installatie en registratie Meer Online Civil 3D trial
Registratie en activatie
Installatie en licentiebeheer
Updates en Service Packs
Civil 3D Forum
Civil 3D gebruikersgroep Nederland
Civil 3D discusion Group (Engels)

Ga vandaag nog aan de slag met Civil 3D ontwerpsoftware. Meld u aan en download een gratis* testversie van Civil 3D.


Nieuw: AutoCAD Mobile Pro!

AutoCAD Mobile Pro maakt nu deel uit van uw abonnement.
Met deze app kunt u de kracht van AutoCAD overal met u mee naartoe nemen.

 • Teken, bewerk en bekijk 2D CAD-tekeningen op mobile apparaten.
 • Meet tekeningen nauwkeurig wanneer u op locatie bent.
 • U hebt via elke cloudopslagservice (Google Drive, Drobbox) toegang tot uw tekeningen.
 • Werk offline en synchroniseer wijzigingen wanneer u weer online bent, en meer.
AutoCAD Mobile Pro Inclusief in uw Abonnement
8.5, gebaseerd op 601 klantbeoordelingen.
 • € 2.400,00
 • € 6.480,00
 • € 2.012,00
 • € 5.184,00
 • € 845,00
 • € 420,00

* Vereiste velden

Misschien ook interessant...