0
Tevreden klanten
0
Producten
0
Bestellingen per maand

CAD Stunter

Al vele jaren levert CAD Stunter een groot assortiment CAD producten tegen de scherpste prijzen. Talloze tevreden klanten gingen u reeds voor. Ons klantenbestand is zeer uiteenlopend; van eenmanszaken en MKB, tot grote multinationals en overheidsinstanties. Wij houden de markt nauwkeurig in de gaten en passen, indien nodig, onze prijzen aan. Bij CAD Stunter bent u dan ook verzekerd van uitstekende kwaliteit voor een scherpe prijs.

Eind 2019 hebben wij ons aangesloten bij Arkance Systems. Arkance is een Europese organisatie, gespecialiseerd in CAD- en BIM-oplossingen en richt zich op Bouw, Infrastructuur en Industrie. Arkance heeft de ambitie om binnen vier jaar een Europese topspeler te zijn. Met deze stap halen wij nog meer kennis ‘in huis’ om onze klanten nog beter te kunnen ondersteunen en zetten wij het Accent op de toekomst!

Persoonlijk Advies

U wilt gaan investeren in uw CAD omgeving en twijfelt welk product voor uw situatie de beste keuze is? Neem gerust contact met ons op en laat u uitgebreid adviseren door onze vakkundige medewerkers. Wij staan klaar om u te helpen!
Bel ons op: 085 – 065 6600

Professionele ondersteuning

CAD Stunter is officieel Autodesk, HP en Canon reseller. U bent dus verzekerd van de kwaliteit en betrouwbaarheid van een echte CAD specialist!

Service en Support

Hard- en software is een onmisbaar onderdeel van elk bedrijf. Het zijn de gereedschappen waarmee opdrachten succesvol worden afgerond. Eventuele problemen moeten dan ook zo snel mogelijk worden opgelost. Onze supportmedewerkers zijn in staat u in bijna alle gevallen spoedig weer operationeel te krijgen. Zo kunt u focussen op waar ú goed in bent!

Arkance Systems

Arkance Systems is een gespecialiseerd dienstverlener voor bouw, infrastructuur en industrie. Wereldwijd ondersteunen we bedrijven, organisaties en instellingen bij hun digitale transformatie naar CAD, BIM en Industry 4.0. Als Autodesk Platinum Partner en Autodesk en Trimble Authorized Training Center bieden we een breed palet aan CAD- en BIM-oplossingen en helpen we klanten dagelijks met het:

  • inrichten en standaardiseren van CAD/ en BIM-omgevingen
  • implementeren en optimaliseren van werkprocessen en werkmethodieken
  • adviseren, begeleiden en ondersteunen van projecten

Dat doen we met behulp van (maatwerk)oplossingen, software, hardware, cursussen en diensten.

We werken onder andere voor architecten, bouwbedrijven, advies- en ingenieursbureaus en overheidsinstanties. Daarnaast leveren we software en verzorgen we opleidingen voor inspirerende hogescholen en vooruitstrevende kennisinstituten.

Onderdeel van Arkance

Arkance Systems maakt deel uit van het Franse Arkance. Met een compleet portfolio van hardware, software en diensten ondersteunen we organisaties in de bouw, infrastructuur en industrie bij de digitale transformatie naar CAD, BIM en Industry 4.0. We hebben de ambitie om binnen vier jaar een Europese topspeler te zijn. Momenteel zijn we in Europa gevestigd in: Nederland, België, Frankrijk, Polen, Tsjechië, Slowakije en Hongarije.

Neem contact op

Softwareoplossingen en -diensten, om u te ondersteunen bij de digitale transitie van de gehele levenscyclus van uw projecten, van ontwerp tot bouw en onderhoud.