Het zijn spannende tijden, voor ons allemaal. Investeren lijkt voor veel bedrijven geen optie, terwijl hardware vaak tóch toe is aan vervanging of vernieuwing. Als HP Amplify Synergy Partner (voorheen HP Gold Partner) helpen we daar graag bij.

Als HP Gold Partner bieden we verschillende oplossingen in deze onzekere tijden. Zo kun je toch de noodzakelijke investeringen in hardware doen en profiteer je van de nieuwste HP-technologieën. Het maakt hierbij niet uit hoeveel werkplekken je nodig hebt. Ieder financieel gezond bedrijf, komt in aanmerking (onder voorbehoud van kredietacceptatie).

Financieringsmogelijkheden:

Uitstellen van betaling

Je betaald de rekening pas over 90 dagen. Deze optie helpt je om (thuis)werkplekken te financieren door de betaling uit te stellen. Je kunt de nieuwe devices direct gebruiken, maar betaalt nu nog niets.

Financial Lease (Lening)

Je koopt de benodigde hardware en onze financieringspartner zorgt voor de financiering. De lease maatschappij is juridisch eigenaar en u bent economisch eigenaar waarmee de hardware op uw balans komt te staan.

Operational Lease (Huur)

HP financiert de hardware, installatie, garantie en eventueel afgesproken onderhoud en ‘verhuurt’ het totaalpakket voor een vast maandbedrag aan jou. Je bent geen eigenaar maar mag de apparatuur voor een bepaalde tijd gebruiken. Alle kosten en economische afschrijvingen zijn in het maandbedrag inbegrepen.

Huidige apparatuur opkopen: vrij maken van cash

Asset Monetization

Deze optie kan gunstig zijn als je recent nieuwe werkplekken hebt aangeschaft (in de laatste 1,5 jaar). Die plekken kun je voor de netto boekwaarde aan HP verkopen en weer terug leasen. Dit is een puur financiële transactie, aan de bedrijfsvoering verandert niks. Er wordt vervolgens een gebruikstermijn afgesproken, bijvoorbeeld van 36, 48 of 60 maanden. Aan het eind van deze termijn kan weer een nieuw abonnement worden afgesloten.

Technology buyback

Heb je juist verouderde werkplekken? Dan is het verstandiger om deze op een veilige en duurzame manier uit te faseren. HP koopt deze devices op om ruimte vrij te maken voor nieuwe apparatuur. De werkplekken kunnen namelijk boekhoudkundig afgeschreven zijn, maar nog steeds marktwaarde hebben. Vervolgens kun je nieuwe (thuis)werkplekken financieren door middel van een van de bovenstaande opties.

Meer weten over de financieringsmogelijkheden?

Lease is voor vrijwel ieder bedrijf interessant. Het is vaak een strategische beslissing gebaseerd op de vele voordelen die lease ten opzichte van koop biedt.

Heeft u interesse vul dan het formulier in of bel 085 – 065 6600 voor meer informatie.
We bekijken dan samen met u welke oplossing het beste bij uw situatie past.