Met ingang van 1 augustus 2021 dragen wij na een zorgvuldige selectieprocedure onze grootformaat activiteiten (plotters, scanners, papier, inkt, vouw- en snijmachines) over aan TRID’OR.

TRID’OR is een deskundige en toonaangevende speler in Nederland, gespecialiseerd in grootformaat print- en scanapparatuur. Als familiebedrijf weten zij als geen ander dat kwaliteit, service en persoonlijke aandacht de bouwstenen zijn voor een duurzame klantrelatie.

De toenemende complexiteit in CAD/BIM-oplossingen en de digitale transformatie vraagt om een sterke focus. Het overdragen van onze grootformaat activiteiten aan TRID’OR zorgt dat wij hiervoor meer ruimte krijgen en u één gespecialiseerd aanspreekpunt heeft voor advies, service, onderhoud, ondersteuning en verbruiksmaterialen voor grootformaat.

Voor alle vragen over grootformaat verwijzen wij dan ook met heel veel vertrouwen naar onze partner TRID’OR. Zij zullen de goede service die u van ons gewend bent, voortzetten en waar mogelijk zelfs verbeteren.

Tridor CAD Stunter

Gerelateerde berichten