HP

HP Z8 Workstation - Nvidia GPU Workstation

GPU applicaties maken gebruik van een grafische verwerkingseenheid (GPU) om samen met een CPU diepgaande leer-, analyse- en engineeringtoepassingen te versnellen.

 • Processor: 2 x Intel Xeon 6240 (18 Cores, 2,6/3.9 GHz 24,75 MB)
 • Voeding: 1700 watts, active Power Factor Correction, 90% Efficient
 • Front: 2 USB 3.1, 2 USB-C, Headset/Mic, Media Card Reader
 • RAM: 128 GB, DDR4-2933 MHz
 • GPU: 2 x NVIDIA Quadro RTX 8000, 48 GB GGDR6
 • Opslag 1: 1 TB HP Z Turbo Drive M.2 1TB TLC
 • Opslag 2: 1 TB HP Z Turbo Drive M.2 1TB TLC
 • Opslag 3: 6 TB 7200 RPM Enterprise HDD (RAID 0)
 • OS: Windows 10 Professional, 64bit
Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:
 • Stel uw eigen workstation samen

  • HP Z8 Workstation - Nvidia GPU Workstation

    19.995,00
   SKU: WS-7111

  Beeldscherm(en)

  Microsoft Office

  Hardware service pakketten

  Met onze servicepakketten gaan we verder dan andere aanbieders. Zo nemen we je graag werk uit handen, bieden ondersteuning óf ontzorgen we je compleet.

  Installatie software

  Bij de hierboven gekozen Aankoopservice heb ook je de keuze om software te laten installeren voordat we deze naar je versturen. Lees hier meer over de Software Installatieservice.

  HP Garantie en Carepack

  • Promo: HP Care Pack Workstation volgende werkdag onsite - 3 jaar - Normaal €45

    0,00
   SKU: U1G59E

  Wij adviseren HP Hardware Support Onsite Service:  Meer informatie

De GPU-versnellers werden in 2007 ontwikkeld door NVIDIA en voorzien energie-efficiënte datacenters in overheidslaboratoria, universiteiten, en multinationals over de hele wereld Met de lancering van de Nvidia Quadro RTX 8000 is HPC GPU computing ook beschikbaar gekomen voor middelgrote bedrijven en het MKB.

2 x Intel Intel Xeon 6240 (18 Cores, 2,60/3.90 GHz, 24,75 MB Cache)

De prestatie 3D CAD en BIM software zijn gebaat bij een zo hoog mogelijke kloksnelheid van de processor, dit geldt ook voor veel functionaliteit in simulatie en analyse software. De werklast van veel functionaliteiten in Autodesk Simulatie en analyse kunnen worden uitgevoerd op meerde fysieke proceskernen hierdoor worden de taak niet uitgevoerd door één processor maar door 36 fysieke processoren en 72 Threads. Dit versneld niet alleen de simulatie u bent ook in staat om complexere analyses uit te voeren in minder tijd.

128 GB DDR4/2666 GHz RAM-geheugen

De HP Z8 Workstation is voorzien van 128 GB DDR4 2666 GHz werkgeheugen. Zo adviseert het Autodesk CFD Technical Support team minimaal 32 GB RAM. Met 128 GB RAM bent u er dus van verzekerd dat zelfs de meest complexe analyses en simulaties kunt uitvoeren.

HP Z Turbo Drive 1TB (PCI-E M.2 SSD)

Opslag is vaak een van de grootste bottlenecks binnen een systeem. Bijna al onze systemen voorzien we daarom standaard van een PCI-E SSD van HP, oftewel een HP Z Turbo Drive. Deze haalt tot tweemaal de snelheden van een standaard SSD en zijn leessnelheden tot 1170 MB/s en schrijfsnelheden tot 930 MB/s te behalen. Daarnaast zijn opstart-, reken- en grafische responstijden aanzienlijk verkort waardoor opstarten nagenoeg geen tijd kost. In deze configuratie wordt op deze HP Z Turbo drive Windows 10 Professional geïnstalleerd. De tweede opslag wordt gebruikt de Autodesk software te installeren en uw analyses en simulaties uit te voeren.

Opslag 1: HP Z Turbo Drive

Opslag is vaak een van de grootste bottlenecks binnen een systeem. Bijna al onze systemen voorzien we daarom standaard van een PCI-E SSD van HP, oftewel een HP Z Turbo Drive. Deze haalt tot tweemaal de snelheden van een standaard SSD en zijn leessnelheden tot 1170MB/s en schrijfsnelheden tot 930MB/s te behalen. Daarnaast zijn opstart-, reken- en grafische responstijden aanzienlijk verkort waardoor opstarten nagenoeg geen tijd kost. In deze configuratie wordt op deze HP Z Turbo drive Windows 10 Professional geïnstalleerd. De tweede opslag wordt gebruikt de Autodesk software te installeren en uw analyses en simulaties uit te voeren.

Nvidia Quadro RTX 8000 / 48 GB GDDR6 / 4.608 Cuda Cores / NVIDIA Tensor Cores 576

De Nvidia Quadro RTX 8000 gebaseerd op de nieuwe RTX technologie met 48 GB ECC GDDR6, 4.608 Cuda Cores, Tensor Cores 576 is de krachtigste videokaart die er op dit moment te koop is. De Nvidia Quadro RTX 8000 is de eerste videokaart met de Nvidia RTX-technologie waarmee voor het eerst real time ray tracking beschikbaar komt voor professionele artiesten en ontwerpers. Meer informatie Nvidia RTX 8000.

Specificaties

Bekijk de volledige specificaties van de HP Z8.

Eigenschappen

Extreme kracht

Voer 3D-simulaties uit en bewerk 8K-video’s in realtime dankzij tot wel 56 cores en tot 3 TB supersnel geheugen. Gecertificeerd voor professionele software, zoals ANSYS of After Effects, zodat u in minder tijd beter werk kunt leveren.

Ongeëvenaard weinig geluid

De Z8 is aan de binnen- én buitenkant een technisch wonder. Via de moderne buitenkant kunt u zonder gereedschap de nette, modulaire binnenkant bekijken. Dankzij de strategisch geplaatste ventilatieopeningen en kanalen in het systeem wordt de luchtstroom geoptimaliseerd voor een ultrastil resultaat.

De veiligste workstations

Optimale beveiliging tegen malware met de zelfherstellende, hardwarematige beveiligingsoplossingen, zoals HP Sure Start Gen4, waarmee uw apparaat tegen BIOS-aanvallen is beschermd. Bovendien kunt u eenvoudig meerdere apparaten beheren met de HP Manageability Integration Kit Gen2.

Monitoren*

HP Z Workstation worden standaard zonder beeldschermen geleverd. De meeste CAD- en BIM engineers maken gebruik van twee HP Z Monitoren. Alle HP Z displays en HP DreamColor-displays worden ondersteund.

Meer informatie HP Z Monitoren

HP Carepacks

HP Care Packs - Gratis 3 jaar on-site support

HP Care Pack services bieden hogere serviceniveaus en uitbreiding van de garantiedekking – dat geeft u een gerust gevoel omdat uw onderneming altijd operationeel blijft.

Alleen bij Arkance Systems: 3 jaar gratis on-site support door een door HP gekwalificeerd technicus.

Meer informatie

Financieringsmogelijkheden

Financial-of Operational Lease

De software mogelijkheden binnen CAD en BIM groeien elke dag. Dankzij de HP financial services bent u er zeker van dat uw hardware up-to-date is en u de concurrentie een stap voor kunt blijven.

Haal het maximale uit uw IT-budget tegen een vooraf afgesproken voorspelbaar bedrag.

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats reactie

Gerelateerde producten

  Wij gaan de uitdaging aan! Test zelf onze workstations