Lijkt het je wat om thuis of vanaf je werkplek op kantoor een Autodesk training te volgen en een certificaat te behalen? Dan kan dat met onze Virtual Classroom Training!
Dankzij deze innovatieve leeromgeving volg je de cursus alsof je bij ons in het lokaal zit, maar dan vanaf je eigen locatie. Dit kan gewoon thuis zijn, op kantoor, of op de bouwplaats bijvoorbeeld.

Hierdoor is de Virtual Classroom Training veel meer dan een gewone online training

Een Virtual Classroom Training is een interactieve training. Het enige verschil is dat je niet fysiek in ons Training Center aanwezig bent. Je logt namelijk vanuit je eigen locatie in op een van de workstations in ons Training Center om deel te nemen aan de training. In onderstaande korte video zie je hoe eenvoudig het werkt.

Pluspunten van een Virtual Classroom Training

Voor onze Virtual Classroom Trainingen maken we gebruik van krachtige HP Workstations in combinatie met HP ZCentral-technologie. Lesgeven, uitleggen en meekijken doen we met dezelfde software als in onze klassikale trainingen. Dit maakt onze Virtual Classroom Trainingen uniek en écht anders dan een gewone online training. In de vergelijking hieronder ontdek je de belangrijkste verschillen:

Gewone online training

  • Zelfstudie
  • Begeleiding via e-mail
  • Beperkte contactmomenten
  • Geen Autodesk-certificaat
  • Geschikte pc met Autodesk-licenties nodig.

Virtual classroom training

  • Training in groepsverband
  • Persoonlijke begeleiding (live)
  • 100% interactief met docent en medecursisten
  • Met Autodesk-certificaat
  • Toegang via elke willekeurige W10-computer.

“Nauwelijks anders”

“Het contact met de trainer en de andere cursisten was uitstekend. We konden elkaar goed zien en verstaan, en ook het onderlinge overleg ging prima. Eigenlijk was het nauwelijks anders dan bij gewone trainingen: het was alsof we ‘gewoon’ bij elkaar in dezelfde ruimte zaten.”

Henk-Jan Verheul – Knipscheer Infrastructuur

 

Zo werkt het

Om deel te nemen aan een Virtual Classroom-training heb je alleen een Windows 10-computer nodig met muis, toetsenbord, beeldscherm en internettoegang, evenals een device met camera (bij voorkeur met bluetooth).

Met je computer krijg je toegang tot een krachtig HP Workstation in ons Training Center. Je hoeft dus geen Autodesk-software te installeren op je eigen pc.

Via Microsoft Teams heb je persoonlijk contact met je docent en medecursisten.

 

“Vaker doen!”

“De uitleg van de trainer was uitstekend. Hij kon ook prima met ons meekijken. Hetzelfde geldt voor het contact met de andere deelnemers: er werd volop gelachen via de webcam. Bovendien bespaart deze manier van trainen me een hoop reistijd. Van mij mogen ze dit vaker doen!”

Sven Martens – Paul Bartelink Bouw

 

Virtual Training box

Als je je nu inschrijft voor een Virtual Classroom Training, ontvang je enkele weken voor de start van de cursus onze ‘Virtual Training Box’. Deze bevat onder meer onze unieke, uitgebreide Nederlandstalige cursusdocumentatie en een mini-statief voor je telefoon.

Inschrijven

Geïnteresseerd in onze Virtual Classroom Training? In onze cursusagenda vind je een overzicht van alle beschikbare trainingen.

Gerelateerde producten

Blijf op de hoogte van al onze promoties en speciale aanbiedingen

Meld u aan voor e-mailmeldingen om op de hoogte te blijven van alle beschikbare deals, speciale aanbiedingen en promoties.

Gerelateerde berichten