Autodesk Docs

Of je nu op kantoor bent, op de bouwplaats of onderweg, met Autodesk Docs heb je altijd en overal toegang tot de laatste projectgegevens. Daarmee is Autodesk Docs de oplossing voor bouwteams die nog efficiënter willen samenwerken.

 • Altijd en overal toegang tot up-to-date projectinformatie
 • Tekeningen bekijken en opmerkingen toevoegen
 • Teamleden toevoegen en rechten beheren
 • Een optimale BIM-workflow creëren met BIM 360 Coordinate of BIM 360 Field
 • Werken op desktop, laptop, tablet en smartphone
Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:
 • Stel uw eigen pakket samen

  • Autodesk Docs abonnement, 1 gebruiker – 1 jaar

    520,00

   AEC Collection single-user abonnement – 1 jaar

   SKU: 4389498

  Meer dan 10 gebruikers? Neem contact op voor de mogelijkheden.

  Helpdesk

  Meer informatie helpdesk

Zo werk je efficiënt samen met Autodesk Docs

Van plannen, tekeningen en modellen tot en met afbeeldingen en stuklijsten: dankzij Autodesk Docs hebben alle projectpartners altijd en overal toegang tot de laatste projectgegevens. Met deze software kun je namelijk documenten in meer dan 70 verschillende bestandsformaten bekijken, downloaden en aanpassen. Daarmee is Autodesk Docs dé oplossing voor professioneel documentmanagement voor de bouw: snel en gemakkelijk.

Teamverbinder

Er zijn heel wat mogelijkheden om projecten en bestanden te coördineren, maar deze zijn niet geoptimaliseerd voor BIM-projecten. Autodesk Docs is dat wel. Deze software is specifiek ontwikkeld om bouwprojecten eenvoudig te beheren, vanuit één bron in de cloud: de BIM 360-server. (U kunt kiezen tussen een server in de Verenigde Staten of in Europa.) De veiligheid van uw data is dus altijd gegarandeerd: extra belangrijk als u opdrachten van de overheid heeft of wilt krijgen. Bovendien werkt Autodesk Docs op elk apparaat: desktop, laptop, tablet en smartphone.

U deelt dus niet langer bestanden via e-mail, Dropbox of een FTP-server, maar u heeft toch altijd en overal rechtstreeks toegang tot de laatste versies. Zo verbetert u uw communicatie, vergroot u uw efficiëntie en versterk u uw bouwteam.

Autodesk Docs wordt gebruikt door:

 • Overheden en instanties
 • Opdrachtgevers en ontwikkelaars
 • Architecten en ontwerpers
 • BIM-coördinatoren, -managers en -modelleurs
 • Constructeurs en adviseurs
 • Uitvoerders en werkvoorbereiders
 • Werktuigbouwkundigen en installateurs

De meestgestelde vragen over BIM 360 Design

Wat is BIM 360 Docs?

Autodesk BIM 360 Docs is een clouddienst waarmee teams op afstand met elkaar kunnen werken aan bouwprojecten. Bestanden worden in de cloud opgeslagen en zijn direct toegankelijk voor iedereen die gemachtigd is. BIM 360 Docs is zowel verkrijgbaar als los abonnement als diverse ‘multi-packs’.

Moeten alle gebruikers een abonnement hebben?

Ja. Alle gebruikers moeten een BIM 360 Docs óf BIM 360 Design-abonnement hebben om gebruik te kunnen maken van de clouddienst.

Ik heb een BIM360 Docs-abonnement. Kan ik dan ook samenwerken in een bouwteam waar BIM 360 Design wordt gebruikt?

Ja en nee. Het is belangrijk om te weten dat BIM 360 Design gebruikmaakt van BIM 360 Docs en het daaronder liggende BIM 360-platform.

 

Ja, u kunt uw BIM 360 Docs-abonnement gebruiken om toegang te krijgen tot de Revit-tekeningen van het bouwteam dat werkt met BIM 360 Design. Door deze te downloaden, kunt u met de Revit-bestanden aan de slag. Sterker nog: als u toestemming heeft van de projectbeheerder, heeft u toegang tot alle documenten en bestanden die in het project zijn opgeslagen.

 

Nee, u kunt met BIM 360 Docs niet (simultaan) samenwerken aan een Revit-bestand in Revit zelf. Daarvoor heeft u een BIM 360 Design-abonnement nodig.

 

Werkt u daadwerkelijk met Revit? Neem dan BIM 360 Design. Wilt u de Revit-bestanden alleen bekijken? Neem dan BIM 360 Docs.

Kan ik de software testen voordat ik deze aanschaf?

Jazeker, dat kan!

U kunt (de meeste) Autodesk-software 30 dagen gratis proberen. Het is echter niet toegestaan om de testversie commercieel te gebruiken. De testperiode verlengen is ook niet toegestaan.

Wilt u de software 30 dagen gratis proberen? Download deze dan via onze download-pagina.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats reactie

Gerelateerde producten

Revit

Revit is dé BIM-ontwerpapplicatie voor architecten, bouwbedrijven, aannemers, adviesbureaus,...

  Ontdek wat BIM voor u kan betekenen. Bekijk onze GRATIS on-demand webinar!
  Bekijk het Webinar