085 065 6600NEEM CONTACT OP
0item(s)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

  • Deskundig advies
  • Voor 15u besteld volgende werkdag in huis*
  • Verzendkosten €8,75
  • Levering Nederland en België
  • Meer dan 8.000 tevreden klanten

Product was successfully added to your shopping cart.

AEC Collection

Snel Overzicht

De Autodesk AEC Collection is een nieuwe complete softwareoplossing voor CAD én BIM-software voor het ontwerpen van gebouwen, civiele infrastructuur en constructiewerken. Met de AEC Collection krijgen architecten, bouwbedrijven en infra bedrijven de beschikking over alle software die nodig is voor de realisatie van bouwkundige - of civiele projecten, vanaf het eerste idee tot aan de oplevering en onderhoud.

AEC Collection
bevat o.a.
Abonnementsprijs
per jaar
AutoCAD € 1.755
Revit € 2.515
AutoCAD Civil 3D € 2.400
Infraworks € 1.755
+ 20 meer producten en services

Vraag meer informatie of een demo aan.

Beschikbaarheid: In voorraad

Vanaf: € 3.075,00

Aan: € 28.455,00

Prijs zoals geconfigureerd: € 0,00

  • Autodesk AEC Collection
Vanaf: € 3.075,00

Levertijd 1-3 werkdagen

Details

Producten in de AEC Collection

AutoCAD + Architecture + MEP

AutoCAD is al meer dan 25 jaar wereldwijd de marktleider op het gebied van 2D en 3D CAD design met de AEC Collection heeft u toegang tot de meest gebruikt AutoCAD brancheoplossingen voor de architectuur en bouw.

Revit Architecture, MEP en Structual

Of u nu architect, technicus in de werktuigbouw, elektrotechniek of sanitairtechniek (MEP), bouwkundig ingenieur of bouwprofessional bent, de BIM-functies van Revit zijn speciaal voor u samengesteld. Met de krachtige Revit-tools kunt u intelligente, op intelligente 3D modellen gebaseerde procedures gebruiken voor het plannen, ontwerpen, bouwen en beheren van gebouwen.

AutoCAD Civil 3D

Biedt een enorm scala aan functionaliteit voor de civiele techniek en infrastructuur en wordt o.a. gebruikt voor verwerking van landmeetkundige inwinningen, ontwerp van terreinen, wegen, rioleringen, taluds en volumeobjecten zoals dijken en bouwputten.

Navisworks Manage

In een BIM proces wordt er met meerdere softwarepakketten gewerkt met NavisWorks Manage kunt de ontwerpen van verschillende disciplines en bestandformaten samenvoegen en conflicten opsporen. Coördineer, plan uw project en voorkom faalkosten.

3ds Max

U hoeft visualisaties niet meer uit te besteden en kunt zelf indrukwekkende bouwkundige visualisaties en animaties maken. Modelleer uw design en lay-out in Revit en gebruik 3ds Max om de laatste details toe te voegen. 3ds Max behoudt de modelgeometrie, lichten, materialen en andere metadata van Revit-projecten.

Revit Live

Autodesk Live is een cloud-gebaseerde visualisatietool waarmee u met één klik Revit modellen kunt omtoveren tot een interactieve presentatie of visualisatie. Ook geschikt voor virual reality.

Insight

Een cloud-gebaseerde energie en omgevingsprestatietool voor het optimaliseren van energieverbruik gedurende de levenscyclus van een gebouw. Laat uw klanten versteld staan door het energieverbruik van een gebouw te reduceren en zo te besparen op de operationele kosten.

Formit Pro

Met Autodesk FormIt kun je je idee eenvoudig digitaal uitwerken. Het grote voordeel van Formit is dat u op elke gewenst apparaat uw idee tot leven kunt brengen. Formit Pro is de tegenhanger van SketchUp Pro. U hoeft dus geen twee pakketten meer aan te schaffen en kunt uw SketchUp modellen eenvoudig omzetten naar een Revit model.

Recap Pro

Gebruik 3D scan bestanden en foto’s om meer inzicht te krijgen in de bestaande situatie of vergelijk as-build condities met uw BIM model.

Robot Structural Analysis Professional

Met Robot Structual Analysis als onderdeel van de AEC collectie kunt u zelf analyses maken voor structurele berekeningen. Robot Structual heeft een naadloze uitwisseling met Revit en is de software analysetool voor constructieve engineers en constructeurs.

Advance Steel

Advanced Steel is een op AutoCAD gebaseerde 3D-modelleringssoftware voor engineering, detaillering van staalconstructies. Verbeter de kwaliteit van uw tekenwerk door gebruik te maken van de parametrische staalverbindingen. Advance Steel is heeft een naadloze uitwisseling met Revit en is onderdeel van het BIM-proces.

Fabrication CADmep

Breidt Revit uit door uw MEP model kant-en-klare op te leveren voor fabricatie en maak accurate calculaties zodat u nog scherper kunt aanbesteden en werk winnen.

Structural Bridge Design

Bridge design software for the loading, analysis, and code checking of small- to medium-span bridges.

Dynamo Studio

Automatiseer taken repeterende taken, maak conceptuele ontwerpen en pas geometrie aan op basis van parameters. Dynamo is een visueel programmeeromgeving waar de gebruiker op een eenvoudige manier en zonder programmeerkennis ideeën kunnen uitwerken en deze koppelen aan een BIM model.

InfraWorks

Autodesk InfraWorks is een krachtig softwareprogramma voor conceptueel ontwerp en snelle 3D-visualisaties. Verbind en visualiseer infrastructuurgegevens om snel informatie te genereren, bekijken, analyseren, delen en beheren, zodat u betere ontwerpbeslissingen kunt maken.

Vehicle Tracking

Autodesk Vehicle Tracking is een transportanalyse- en design software om het traject van voertuigen te analyseren. Ingenieurs, ontwerpers en planners kunnen zo de bewegingen van voertuigen berekenen in transport of terrein projecten.

Rendering

Cloud-gebaseerde rendering tool voor revit en NavisWorks. Eenvoudig in gebruik en u ontlast uw lokale PC zodat u kunt doorwerken terwijl u een rendering maakt.

Ontdek wat de AEC Collectie voor u kan betekenen

BIM Workflow bouw: Revit + AutoCAD + Navisworks

Ontwerp betere duurzamere gebouwen

Realiseer uw beste ontwerpideeën en maak de ontwerpprocedure voorspelbaarder met behulp van de collectie voor architectuur, engineering en de bouw.

Workflows voor betere gebouwontwerpen

Architectonisch ontwerp

Maak gebruik van een verbonden BIM-workflow om ontwerpen met geïntegreerde prestatieanalyses en visualisatiefuncties van concept naar bouwdocumenten te brengen (video: 3:32 min.).

Bouwontwerp

Dankzij de krachtige tools beheert u multidisciplinaire coördinatie en tilt u ontwerpen van concept naar analyse, documentatie en details (video: 3:12 min.).


BIM Workflow civiele techniek: Infraworks + AutoCAD Civil 3D + Revit

Lever een schaalbaardere en duurzamere civiele infrastructuur

Plan, ontwerp en ontwikkel betere infrastructuurprojecten met de collectie voor architectuur, engineering en de bouw.

Workflows voor verbeterde infrastructuurontwerpen

Engineering voor wegen en snelwegen

Verplaats (snel-)wegprojecten efficiënt van de voorlopige ontwerp- en visualisatiefase naar de simulatie-, analyse- en gedetailleerde engineeringfase (video: 3:41 min.).

Landinrichting

Tools voor het vastleggen van de werkelijkheid, conceptdesign, analyse en bouwdocumentatie ondersteunen uw landinrichtingsprojecten (video: 2:22 min.)

8.5, gebaseerd op 601 klantbeoordelingen.
  • € 3.075,00
  • € 8.305,00
  • € 4.615,00
  • € 12.460,00

Misschien ook interessant...