CAD Stunter voorziet, dag in, dag uit, grote en kleine bedrijven van krachtige desktops en laptops die het werk gedaan krijgen. Geen theoretische allegaartjes, maar betaalbare krachtpatsers die afgestemd zijn op de praktijk.

Maar daar stopt het niet voor ons. We leveren ook diensten die het makkelijker maken om met je nieuw aangekochte computer aan de gang te gaan, én te blijven. Zo voorzien we je werkstation graag van alle nieuwste updates voordat we hem naar je toesturen. We stellen ook je desktop of laptop zodanig in, dat deze optimaal presteert tijdens je werkzaamheden..

Ook bieden we de mogelijkheid om (Autodesk-)software voor je te installeren. Na ontvangst kan je direct aan het werk: uitpakken en gaan! En heb je na een tijdje toch een probleem met je computer of software? Dan staan onze experts van support ter beschikking om je zo snel mogelijk te helpen.

Met onze servicepakketten koop je niet alleen tijdswinst, zekerheid van continuïteit en Nederlandstalige ondersteuning, maar vooral rust. En dat voor een zeer schappelijke prijs.

We maken het je graag gemakkelijk

Pakket A
Up-to-date & Optimalisatie

Door vooraf je (mobiele) werkstation door ons te laten prepareren kan jij of je medewerkers bij ontvangst direct aan de slag. We zorgen dat de laatste Windows-updates en drivers zijn geïnstalleerd en optimaliseren het systeem zodat dit optimaal voor je presteert: ideaal als je geen kennis van hardware hebt. Deze service bespaart je veel uitzoekwerk, foute handelingen en kostbare tijd.

Pakket B
Support & Continuïteit

Je desktop of laptop werkt niet meer zoals voorheen? Of de Autodesk-applicatie waar je gisteren nog prima mee kon werken, laat het nu afweten? Geen paniek, we hebben precies het juiste servicepakket voor jou! We hebben een batterij aan deskundige medewerkers die er alles aan zullen doen om jou zo snel mogelijk weer aan de gang te krijgen, telefonisch of via verbinding op afstand.

Pakket C (=A+B)
Compleet & Zorgeloos

Dit servicepakket is het beste van het beste: servicepakket A en B bij elkaar opgeteld. Alles wordt netjes voor je geregeld. We zorgen dat je systeem volledig up-to-date is en geoptimaliseerd. Je geniet ook van volledige ondersteuning bij hardware- en softwareproblemen. Daarbij nog eens gunstig geprijsd en voordeliger dan servicepakket A en B bij elkaar. Waar voor je geld dus!

PAKKET A
PAKKET B
PAKKET C
(A+B)
ServiceUp-to-date & OptimalisatieSupport & ContinuïteitCompleet & Zorgeloos
Installatie van meest recente HP Windows versie
Installatie van noodzakelijke Windows Updates
Optimalisatie van specifieke Windows instellingen
Optimalisatie van specifieke Windows instellingen
Installatie van de aanbevolen en noodzakelijke HP updates
Installatie meest recente Nvidia drivers
Optimalisatie van Nvidia GPU (Mobile Workstations)
Software Installatieservice
Telefonische (NL) ondersteuning op hardware (3 jaar)**
Ondersteuning hardware (NL) per e-mail (3 jaar)**
Ondersteuning hardware (NL) via overnemen PC op afstand (3 jaar)**
Voorrang op ondersteuning bij drukte
Prijs€ 95€ 95€ 150

Software Installatieservice

Bestel je bij ons een of meerdere (Mobile) Workstations, dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk aan de slag. Echter, het installeren van software kan veel tijd kosten. Tijd die je eigenlijk liever wil besteden aan je projecten. Ook het maken van de juiste keuzes tijdens het installatieproces zelf is soms een uitdaging en kan leiden tot verkeerd genomen beslissingen achteraf.

Ervaar jij hetzelfde? Dan hebben we een handige service die je hierbij kan helpen: de Software Installatieservice*. Bij deze service installeren we voor een gering bedrag de software van je keuze**. Je kunt dan na het ontvangen van je desktop of laptop direct met je applicatie(s) aan de slag. Uiteraard kunnen we de software niet voor je activeren maar we kunnen je wel telefonisch begeleiden tijdens het activatieproces. Handig toch?!

Bij het bestellen van je computer komt de Software Installatieservice tevoorschijn zodra je kiest voor de Hardware Aankoopservice-pakketten A (Up-to-date & Optimalisatie) en C (Compleet & Zorgeloos).

* Alleen beschikbaar i.c.m. Hardware Aankoopservice-pakketten A of C.
** Alleen software die aangeboden wordt in de keuzelijst.

Waar we je nog meer bij kunnen ondersteunen:

Binnen organisaties worden IT-oplossingen steeds belangrijker en is voortaan een belangrijke pijler voor een gezonde bedrijfsvoering. Dit wordt nog eens versterkt door de huidige drang naar flexibel werken waarbij medewerkers niet meer gebonden zijn aan één werkplek. Hoe ga je om met de beschikbaarheid van data? Zijn bestanden veilig te delen onderling, extern en in de Cloud? Is de data ook goed toegankelijk onderweg of tijdens een bezoek op locatie?

Vaak is dit een combinatie van hard- én softwareoplossingen en zijn er diverse mogelijkheden. Samen inventariseren we middels een nulmeting wat de huidige situatie is en maken een samenhangend plan dat aansluit bij jouw bedrijfsprocessen.

Thuis- en mobiele werkplekken

Flexibiliteit staat centraal bij het nieuwe werken. Veel medewerker werken vanuit thuis of op locatie bij een opdrachtgever. Hierbij is niet alleen de prestatie van een PC belangrijk maar zeker ook de beveiliging. De HP Zbooks zijn de meest veilige mobiele workstation en beschermen je tegen bedrijfsspionage en hackers.

Meer informatie: Mobile workstations

Vaste werkplekken

De meeste CAD-gebruikers maken gebruik van een krachtig desktop workstation. De hardwarevereisten van verschillende medewerker lopen dan ook erg uiteen. Onze workstations zijn echter afgestemd op werkzaamheden en sluiten daarom perfect aan bij de individuele wensen van de gebruiker.

Meer informatie: Desktop workstations

Hybride oplossingen

Thuis werken, op kantoor of op locatie? Met de hybride oplossingen bent u niet meer gebonden aan een locatie. Zolang u een internetverbinding heeft heeft u altijd en overal toegang tot uw eigen krachtige desktop workstation. Geen gedoe met bestanden overzetten, maar direct veilig inloggen op uw eigen server.

Meer informatie HP ZCentral

Autodesk Cloud oplossingen

Autodesk Cloud oplossingen helpen u om eenvoudiger samen te werken en bestanden veilig te delen met externe partijen. Aannemers, onderaannemers, installateurs, vakspecialisten hebben allemaal van de start tot de oplevering toegang tot de meest recente informatie.

Meer informatie: Autodesk Cloud

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze cad-werkplek oplossingen, neem dan contact op met een van onze verkoopmedewerkers.