BIM Collaborate Pro

Als je in Revit wil samenwerken met meerdere collega’s, externe projectpartners of andere belanghebbenden, is BIM Collaborate Pro de oplossing die je zoekt. Via een cloud server deel je eenvoudig alle bouwgegevens van je 3D Revit-model en zorg je voor een soepel verloop van het BIM-proces.

 • Samenwerken in Revit met interne en externe partners
 • Geen extra hardware of ICT nodig dankzij de Revit Cloud Server
 • Bestanden en toegang goed beveiligd
Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:
 • Stel uw eigen pakket samen

  Selecteer een abonnement:

  • BIM Collaborate Pro abonnement - 1 jaar

    1.030,00
   SKU: 4422356

  Helpdesk en ondersteuning

  Meer informatie helpdesk

Hoe BIM Collaborate Pro teamwork maakt van Revit

Werk in Revit samen als een team!

Met BIM Collaborate Pro (voorheen BIM 360 Design) kun je nu nog gemakkelijker samenwerken in Revit. Dat kan met directe collega’s, maar ook met externe samenwerkingspartners en andere betrokkenen. Je werkt hierbij samen in een centraal Revit-model, waardoor iedereen altijd en overal kan beschikken over de laatste tekeningen en documenten. Bovendien kun je gemakkelijk opdrachten, werkgebieden en fragmenten van het Revit-project verdelen en controleren wie waaraan werkt. Zo bespaar je kosten én verbeter je het ontwerpproces.

Teamleden
Je hebt voor BIM Collaborate Pro geen extra hardware of software nodig. Wil je iemand toevoegen om mee samen te werken? Geen probleem: via de overzichtelijke interface kun je gemakkelijk teamleden toevoegen en verwijderen.

Altijd actueel
Met BIM Collaborate Pro beschik je altijd over het laatste projectmodel en de bijbehorende informatie. Bovendien kun je de geschiedenis van het model bekijken om te controleren wie wijzigingen heeft aangebracht. Ook schakel je eenvoudig tussen het actuele model en vorige versies. Zo helpt dit programma je bij het beheer van je modellen én de gebruikers ervan.

Autodesk Trust Center
BIM Collaborate Pro is een onderdeel van het Autodesk Trust Center. Dit biedt een veilige gecodeerde cloudomgeving die op diverse veiligheidsaspecten wordt gescand en gecontroleerd. BIM Collaborate Pro maakt het dus niet alleen eenvoudiger om samen te werken, maar is ook een gegarandeerd veilige oplossing.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats reactie

Gerelateerde producten

  Ontdek wat BIM voor u kan betekenen. Bekijk onze GRATIS on-demand webinar!
  Bekijk het Webinar