Wij doen alleen zaken met de beste merken: HP, Nvidia, 3Dconnexion en Trimble. We zijn zelfs de grootste Autodesk Platinum reseller van de wereld. Wij garanderen je de beste prijs-kwaliteitverhouding. We helpen je ook na de aanschaf van een licentie en hebben een deskundige Nederlandstalige helpdesk.

Deskundige nederlandstalige helpdesk

Direct uit voorraad geleverd

Financiering mogelijk, betaling vast bedrag per maand

Krijg deskundige ondersteuning voordat u koopt

Wil je een HP-workstation of Autodesk-software kopen? Neem contact op met ons deskundig verkoopteam op +31 85 065 66 00 voor een persoonlijk advies. Zij kunnen u adviseren over de producten die het beste bij u passen en kunnen diverse betalingsopties voor het kopen van hardware en software aanbieden.

  • Ontvang advies voordat u koopt, zodat u vertrouwen hebt in uw beslissing
  • Koop via een inkooporder en ontvang facturen met een betalingstermijn van 30 dagen (op basis van positief betalingsverleden)
  • Betaling per maand mogelijk via financial lease

Krijg klantenondersteuning na uw aankoop

Werkt de software niet zoals het hoort nadat u deze heeft aangeschaft dan kunt u gebruik maken van onze helpdesk.

  • Telefonische ondersteuning: plan een telefoongesprek voor rechtstreeks contact met de juiste technische specialist die uw probleem kan oplossen wanneer u dat uitkomt.
  • Webondersteuning: communiceer via e-mail of realtime berichten met technische ondersteuningsspecialisten.
  • Desktopassistentie op afstand: werk samen met een ondersteuningsmedewerker die kan zien wat er op uw apparaat gebeurt om sneller tot probleemoplossing te komen.

Deze service is alleen beschikbaar voor klanten die een actief subscription contract hebben en is alleen bedoeld voor ondersteuning als de software niet werkt zoals men kan verwachten. Wilt u hulp bij installatie en registratie of heeft u gebruikers vragen dan dient u hiervoor een contract een helpdesk contract af te sluiten.

Kopen met financiering

Schaf een abonnement op Autodesk-software aan via onze financieringspartner en profiteer van concurrerende tarieven, flexibele plannen en voorspelbare betalingen. Praat met ons verkoopteam.

Spreid uw kosten uit

Verspreid uw betalingen tegen concurrerende tarieven zodat uw bedrijf meer financiële flexibiliteit behoudt. Met financiering hebt u geen hoge kosten vooraf maar betaald u een vast bedrag per maand.

Betere voorspelbaarheid

Plan uw betalingen zodat uw uitgaven voorspelbaar blijven en u gemakkelijker kunt budgetteren. Bescherm u tegen prijsstijgingen door direct een 3-jarig contract af te sluiten, en betaal deze per maand.

Betere voorspelbaarheid

De financieringsmogelijkheden zijn erg flexibel. U kunt naast de software ook cursussen, diensten en hardware mee financieren. Neem contact op met een van onze verkoop medewerkers voor meer informatie.

(*) Onderhevig aan de financieringsvoorwaarden die u bent overeengekomen met onze financieringspartner.