HP

Nvidia T600 (4GB)

De Nvidia T600 is perfect voor beginnende CAD-tekenaars. Dankzij deze videokaart reageert je CAD-applicatie snel en maak je probleemloos ontwerpen in 2D. Surf je vaak het internet? Ook dan is deze T600 een merkbare verbetering ten opzichte van je on-board grafische kaart.

 • Krachtige videokaart voor 2D CAD-tekenen
 • 640 Cuda Cores
 • 4 GB GDDR6
 • Maximaal vier monitoren (4x mDP 1.4)
Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:
 • Videokaart

  • Nvidia T600 - 4 GB

    199,00
   SKU: 340K9AA

Zo profiteer je als CAD-gebruiker optimaal van de Nvidia T600

Je merkt meteen dat je CAD- of grafische programma’s beter presteren dankzij deze Nvidia T600. Dat heeft alles te maken met het feit dat videokaarten uit de Nvidia T-serie met vooraanstaande softwareontwikkelaars zijn ontwikkeld, waaronder Autodesk en Adobe.

Met 640 Cuda Cores is deze betaalbare alleskunner oprecht een betaalbaar instapmodel, zonder in te hoeven boeten op grafische kracht.

 

Parallelle berekeningen

Dankzij Nvidia CUDA technologie is het mogelijk om parallelberekeningen gespreid over meerdere GPU’s uit te voeren. De werklast wordt hierbij opgesplitst in gelijkmatige delen waarbij berekeningen praktisch simultaan worden uitgevoerd. Applicaties worden sneller en taken zijn eerder klaar.

 

Snel geheugen

Hoe sneller gegevens opgeslagen en verwerkt kunnen worden, hoe beter uw systeem presteert. Dit geldt ook voor de grafische kaart. Een videokaart heeft geoptimaliseerd RAM-geheugen voor grafische kaarten, VRAM genaamd. Verschillende types VRAM zijn beschikbaar met elk hun eigen maximale snelheid. Het type VRAM dat in deze videokaart zit is GDDR6 en heeft een superhoge memory bandwidth van 160Gb/s.

 

DirectX 12.0.7: realistische 3D-modellen

Voor meer details in je ontwerp – en dus meer reliëf – gebruik je meer 3D-polygonen. Maar dit maakt het beeld niet realistischer. Schaduw zorgt daar wel voor. Nvidia videokaarten gebruiken hiervoor supersnelle SMX shader blocks.

Garantie

Dit product is voor de zakelijke markt (B2B). Je krijgt fabrieksgarantie van de fabrikant. De fabrikant bepaalt de garantievoorwaarden, de beperkingen daarop én de afwikkeling van ondersteuning, reparaties en/of vervanging. Lees hier de garantievoorwaarden.

Specificaties

Bekijk de volledige specificaties van de Nvidia Quadro P620

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats reactie

Gerelateerde producten

  Wij gaan de uitdaging aan! Test zelf onze workstations