Revit Gevorderden cursus - Families (Bouw & Constructies)

5, 12 maart
Virtual Classroom

Aanpassen: Datum Locatie

IndustrieBouw en Arch.
NiveauGevorderd
Duur1 Dag

Tijdens de Revit Gevorderdencursus Families leer je in een dag hoe je een flexibele, parametrische bibliotheek aanmaakt én beheert. Dit maakt je werk stukken eenvoudiger, want hierdoor hoef je niet meer iedere keer een nieuw model aan te maken.

 • Bestaande families aanpassen
 • Parametrische families maken
 • Reference planes, constraints and parameters gebruiken
 • Een bibliotheek maken en beheren
 • Je eigen productcatalogus als Revit of IFC delen

Hoe de Revit Gevorderdencursus Families je tijd en energie bespaart

Tijdens de Revit Gevorderdencursus Families leer je hoe je een Revit-bibliotheek kunt maken en beheren. Handig voor eigen gebruik, en ook om de bijvoorbeeld de bedrijfscatalogus aan afnemers te presenteren als Revit-bestand.

Smits
4 november 2020
Prima cursus, voldoende naslagwerk en een goede leraar. De digitale cursus (op afstand) is fijn om te volgen, dit scheelt reistijd. Hiervoor krijg je een statief en koptelefoon verstuurd. Al met al een prima, leerzame cursus.
Lees meer ervaringen

Families en content maken

Van profiel en eenvoudige families tot geneste volledige parametrische objecten: alle basisprincipes voor het maken en aanpassen van Revit-families en content komen aan bod. Na afloop zou je willen dat je de cursus eerder had gevolgd, want het beheer van eigen families maakt je werk gemakkelijker én sneller. Als je deze Revit-families goed opzet, hoef je niet voor elke variant een nieuw model aan te maken. Je kunt immers simpel de voorwaarden en variaties aanpassen.

De Familiy Editor van Revit biedt je een groot aantal opties. Tijdens de cursus leggen we je stap voor stap uit hoe je deze krachtige tool optimaal inzet. Daarbij is onder meer aandacht voor een reference plane, een constraint en een parameter.

Voorkennis

De cursus is geschikt voor iedere Revit-gebruiker en voor elke discipline: Architecture, Structure en MEP. Het is daarnaast van belang dat je al enige tijd met de software werkt, omdat het beheren en creëren van Revit-content een essentieel onderdeel van de cursus is.

Zeer praktisch lesmateriaal

Het lesmateriaal voor deze cursus is het resultaat van jarenlange doorontwikkeling door ervaren trainers met veel praktijkkennis. Het materiaal bevat dus veel oefeningen die overeen komen met uw dagelijkse werkzaamheden.

TIP: Bent u met de cursus klaar? Ga dan zo snel mogelijk aan de slag. Alles zit dan vers in uw geheugen. Loopt u even vast? Gebruik dan uw cursusmap als naslagwerk!

Hoe is de Revit Gevorderdencursus Families opgebouwd?

De Revit Gevorderdencursus Families is een praktijkgerichte training van één dag.

Onderwerpen

 • Types (system, loadable en in-place family)
 • Sjabloon (family template, 2D en 3D family editor)
 • 2D Families (detail item, annotations)
 • 3D Families (solids, voids)
 • Werkvlak (hosted, non-hosted)
 • Raamwerk (reference planes)
 • Variabelen (family parameters en shared parameters
 • ynamiek (formules, array)
 • Geneste objecten (nested families, shared family)
 • Weergave instellingen (visibility/graphics, subcategory, material)
 • Bibliotheek (naamgeving, type catalogus)

Virtual Classroom

Oss

Almelo

Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:

5 beoordelingen voor Revit Gevorderden cursus – Families (Bouw & Constructies)

 1. Vink

  De cursus was duidelijk en leerzaam. Coen gaf duidelijk uitleg en vragen konden wij goed stellen en daar nam hij ook de tijd voor. Lesmateriaal was ook duidelijk.
  Geen opmerkingen.

 2. Smits

  Prima cursus, voldoende naslagwerk en een goede leraar. De digitale cursus (op afstand) is fijn om te volgen, dit scheelt reistijd. Hiervoor krijg je een statief en koptelefoon verstuurd. Al met al een prima, leerzame cursus.

 3. Hengst

  Degelijke cursus met een goede opbouw over hoe je families moet maken en derhalve dus ook kunt wijzigen. Het laatste stukje over Mass Modeling kom ik in mijn werk niet tegen, maar het eerste en grootste gedeelte wel degelijk. De cursus volgen vanachter mijn eigen bureau werkt prima.

 4. H.

  Goede training gehad, zeker aan te bevelen. Cursus is duidelijk gegeven en goed cursus materiaal gekregen. Hierdoor weer een stap verder gekomen om meer uit Revit te halen en geleerd hoe de families in elkaar steken en ze zelf te maken.

 5. Lenting

  Cursus is zeer leerzaam ook voor modelleurs die nog niet zo heel veel ervaring hebben met families maken. Daarnaast wordt uitvoerig ingegaan op het parametriseren van families. Kortom aan te bevelen!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats reactie

Voordelen CAD Stunter Opleidingen

Als enige Autodesk Training Center in de Benelux bieden wij onze cursisten een tevredenheidsgarantie. “Als u na afloop van de cursus niet tevreden bent, krijgt u uw geld terug!”

Inclusief officieel certificaat

Kleine groepen, veel persoonlijke aandacht

Ondersteuning, ook na afloop van de cursus

Bekijk meer redenen om een opleiding te volgen bij Arkance Systems

Vragen over de cursussen?
Heeft u algemene vragen over onze cursussen, bijvoorbeeld over de diplomering, leervormen, de locaties of het cursusmateriaal? Kijk dan hier.

Gerelateerde cursussen

  Ontdek wat BIM voor u kan betekenen. Bekijk onze GRATIS on-demand webinar!
  Bekijk het Webinar