AutoCAD LT

Als je ontwerper of tekenaar bent en een kosteneffectieve 2D CAD-ontwerpapplicatie zoekt, zit je hier goed. Met AutoCAD LT maak je namelijk nauwkeurige technische tekeningen voor praktisch elk vakgebied: van bouw en infra tot en met de (maak)industrie.

 • Krachtige functionaliteit voor 2D-ontwerptekeningen en documentatie
 • Volwaardig DWG-formaat
 • Uitwisselbaar met vrijwel alle CAD-softwareprogramma’s
 • Gebruiksvriendelijke interface
 • Aantrekkelijk voor startende bedrijven
Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:
 • Stel uw eigen pakket samen

  • AutoCAD LT abonnement - 1 jaar

    460,00
   SKU: 6356845

  Opleidingen

  Helpdesk en ondersteuning

  Meer informatie helpdesk

  Installatie

  Meer informatie installatie

  Promo: Abonneer en Leer

  Promo: Abonneer en leer, krijg tot € 250 korting op een cursus.  Meer informatie

  Promo: Abonneer en Leer

  Promo: Abonneer en leer, krijg tot € 250 korting op een cursus.  Meer informatie

AutoCAD LT: superkrachtig en kosteneffectief

AutoCAD LT is de ‘light’ versie van AutoCAD, maar dan met de kracht en de betrouwbaarheid van het volledige pakket. Je werkt ermee in het DWG-formaat, de wereldwijde CAD-standaard. Je opent, maakt en bewerkt dus heel eenvoudig al je CAD-tekeningen. De slimme 2D-tools helpen je bovendien je werkproces te versnellen. Wat wil je nog meer?

Inclusief AutoCAD Web App en Mobile App

AutoCAD Web én Mobile maken deel uit van je abonnement. Met deze apps neem je de kracht van AutoCAD overal mee naartoe!

 • AutoCAD-tekeningen maken, bewerken en van opmerkingen voorzien op al je mobiele apparaten.
 • Tekeningen nauwkeurig inmeten als je op locatie bent.
 • Toegang tot je tekeningen via elke cloudopslagservice (zoals Google Drive en Dropbox).
 • Offline werken en de wijzigingen synchroniseren wanneer je weer online bent.
 • Papieren (bouw)tekeningen? Jij hebt ze niet meer nodig.

Twijfel dus niet langer: zet hier de volgende stap in je ontwikkeling als professioneel ontwerper of tekenaar.

‘Gratis proberen’ – ‘U zit nergens aan vast’

AutoCAD LT

AutoCAD LT is een prijsvriendelijke tekenapplicatie met innovatieve 2D-tools voor het vervaardigen van technische tekeningen, accuraat en snel. Gebruik de verbeterde workflows op uw (mobiele) werkstation, tablet of telefoon:

 • Maak en bewerk 2D-geometrie.
 • Voorzie tekeningen van aantekeningen met tekst, bematingen, verwijslijnen en tabellen.
 • Pas de lint- en gereedschapspaletten aan.
 • Voeg gegevens uit PDF-bestanden bij en importeer ze.
 • Deel en gebruik gegevens uit DGN-bestanden en Bing Kaarten.
AutoCAD Mobile App

Wilt u kunnen werken waar en wanneer u maar wil? Op uw smartphone of uw tablet? Met of zonder internettoegang? Met de AutoCAD Mobile App heeft u de kracht van AutoCAD altijd binnen handbereik.

 • Bekijk, maak, bewerk en deel AutoCAD-tekeningen op uw mobiele apparaten, waar en wanneer u wil.
 • Werk op locatie aan de nieuwste tekeningen.
 • Profiteer van realtime toegang tot updates.
AutoCAD Web App

Met de AutoCAD Web App heeft u vanaf elke computer (met internet) toegang tot uw AutoCAD –tekeningen.

 • Bekijk, maak en bewerk AutoCAD-tekeningen.
 • Werk overal aan de nieuwste tekeningen.
 • Profiteer van realtime toegang tot updates.

Waarom kopen bij CAD Stunter?

Als grootste Autodesk Platinum reseller van de Benelux garanderen we je de beste prijs-kwaliteitverhouding. We helpen je ook na de aanschaf van Autodesk-software en hebben een deskundige, Nederlandstalige helpdesk.

Deskundige nederlandstalige helpdesk

Direct uit voorraad geleverd

Financiering mogelijk, betaling vast bedrag per maand

Bekijk meer redenen om te kopen bij CAD Stunter

De meestgestelde vragen over AutoCAD LT

Kan ik de software testen voordat ik deze aanschaf?

Jazeker, dat kan! U kunt alle Autodesk-software 30 dagen gratis proberen. Het is echter niet toegestaan om de testversie commercieel te gebruiken. De testperiode verlengen is ook niet toegestaan. Wilt u de software 30 dagen gratis proberen? Download deze dan via onze download-pagina.

Kan ik AutoCAD LT ook kopen?

Nee, dat kan helaas niet. In het verleden was dit wel mogelijk, maar Autodesk is enkele jaren geleden overgestapt naar een abonnementenmodel.

Welke cursus heb ik nodig om met AutoCAD LT te leren werken?

Heeft u geen ervaring met AutoCAD (LT), dan adviseren wij u om een AutoCAD Basiscursus te volgen. Heeft u wel ervaring, maar heeft u het al lang niet meer gebruikt óf heeft u alleen ervaring met een oudere versie? Kies dan voor de AutoCAD Opfriscursus.

Is het mogelijk om DWG-tekeningen te openen die gemaakt zijn in ‘oudere’ versies van AutoCAD of AutoCAD LT?

Ja, dat is mogelijk. Ook is het mogelijk om tekeningen te openen die gemaakt zijn met andere CAD-softwareprogramma’s, mits u deze tekeningen kunt opslaan of exporteren als DWG- of DXF-bestanden.

Overigens, AutoCAD LT kan weliswaar 3D DWG-tekeningen openen, maar heeft geen tools om in 3D te navigeren.

Wat zijn de verschillen tussen AutoCAD LT voor de MAC en de Windows versie?

AutoCAD LT voor de MAC is uiteraard specifiek ontwikkeld voor de MAC. In de basis bevatten beide applicaties dezelfde functionaliteiten. Er zijn echter een klein aantal features die bij de een dan wel bij de ander, niet voorkomen. Meer informatie vindt u op de Autodesk-pagina ‘Vergelijk AutoCAD LT met AutoCAD LT voor Mac’.

Is AutoCAD LT geschikt voor BIM?

AutoCAD LT kan gebruikt worden om 2D-onderleggers te maken voor BIM-projecten, maar daar houd het wel bij op. Wilt u echt met de BIM-workflow aan de slag, dan is Revit de beste keuze.

Ondersteunt AutoCAD LT LISP of andere extensies?

Nee. Deze functionaliteit is niet aanwezig. Heeft u dit toch nodig? Kies dan voor AutoCAD. U krijgt dan overigens niet alleen AutoCAD, maar ook de speciale toolsets die afgestemd zijn op uw vakgebied. Erg handig!

Is het mogelijk om AutoCAD LT (virtueel) op een netwerk te installeren?

Dit is mogelijk, maar er zijn voorwaarden aan verbonden. Neem contact met ons op voor meer informatie: 085 – 30 30 000

Is technische ondersteuning of helpdesk mogelijk?

Bij elk Autodesk-abonnement krijgt u het Standard Plan. Hiermee heeft u recht op een (beperkt) basispakket aan hulp. De communicatie is in het Engels en alleen telefonisch buiten kantooruren (de helpdesk is in de Verenigde Staten).

Het Premium Plan biedt u voor een gering bedrag uitgebreidere hulp, waarbij vooral de telefonische bereikbaarheid beter is. Lees hier meer over de verschillen tussen het Standard Plan en het Premium Plan.

Maakt u liever gebruik van Nederlandstalige ondersteuning, technische mensen die uw vakgebied verstaan én ook nog eens bereikbaar zijn tijdens reguliere, Nederlandse kantooruren? Dan is ons Helpdesk Abonnement de beste keuze.

Welk (Mobile) Werkstation is geschikt voor het werken met AutoCAD LT?

De systeemvereisten die Autodesk publiceert zijn de minimale systeemvereisten. Hoewel een (mobiel) werkstation in eerste instantie prima zal werken horen we van klanten vaak dat de prestaties al vrij snel In de praktijk zien we echter dat klanten betere prestaties al vrij snel zakken. Daarom bieden we (mobiele) werkstations aan die specifiek voor AutoCAD LT zijn samengesteld, én met gemak een aantal jaren optimaal zullen presteren. Meer informatie hierover vindt u bij HP Workstations voor CAD en BIM. Heeft u liever persoonlijk contact? Ook dat kan! Bel ons: 085 – 30 30 000.

72 beoordelingen voor AutoCAD LT

 1. van Vloten

  AutoCad LT2019 is en blijft de standaard voor alle toepassingen waarbij professionele tekeningen worden uitgewisseld tussen diverse partijen. Al meer dan 15 jaar tevreden gebruiker, steeds via Cadaccent aangeschaft.

 2. Peddemors

  CADAccent verzorgt al enkele jaren de contracten voor mijn autocad LT licenties. Ik wordt altijd tijdig gewaarschuwd en de contract afronding verloopt altijd uiterst soepel ook als er door mij gevraagde wijzigingen verwerkt moeten worden. Prima verzorgd!

 3. Veldhof

  Deskundig en super klantvriendelijk personeel! Je wordt ruim op tijd op de hoogte gehouden van ontwikkelingen, updates etc. Altijd snel en oplossingsgericht als je met vragen zit. Mijn vaste contactpersoon is al jaren Marco Gelens.

 4. westervoorde

  Al meerdere jaren een tevreden klant bij CAD Accent. Ik krijg tijdig een reminder over wanneer up te daten en het bestelde wordt ook op tijd geleverd. Kortom zeer goed tevreden over de geleverde diensten.

 5. de Jager

  Perfect geregeld, Ik word prima ontzorgd en ruim tijd geinformeerd. Verder ben ik tevereden over de werkbaarheid van het programma etc. kortom verder geen op- of aanmerkingen.

 6. flink

  Ik gebruik Autocad al vanaf versie 2000 en het bevalt mij uitstekend. Het enige waar ik wat moeite mee heb is om Autocad te gebruiken als ik onderweg op een project ben, op een iphone of nog beter een ipad. De 360grd omgeving is ook niet heel solide. Maar de desktop-versie, daar heb ik geen problemen mee.

 7. van der Wel

  Ik verleng ieder jaar mijn Autodesk pakket via CAD Accent en dat gaat goed. ik zou graag een persoonlijke expert autocad training willen. of contact met iemand die ons tekenwerk in ons vakgebied naar the next level kan krijgen.

 8. van der Wel

  Ik verleng ieder jaar mijn Autodesk pakket via CAD Accent en dat gaat goed. ik zou graag een persoonlijke expert autocad training willen. of contact met iemand die ons tekenwerk in ons vakgebied naar the next level kan krijgen.

 9. Gerrits

  We worden goed op de hoogte gehouden van alle wijzigingen omtrent ons Autodesk contract en het bijhorende product (soms mag het wel een tikje minder, maar dat ligt niet aan CAD Accent maar aan Autodesk zelf). Verder zijn de leveringen en de service prima in orde.

 10. Sloven

  CAD Accent heeft ons goed en vlot geholpen.

 11. Waasdorp

  Ik ben zeer tevreden over het product Het werkt makkelijk het zou alleen voor mij makkelijker zijn als het in het Nederlands zou zijn. Mijn engels is niet mijn sterkste kant.

 12. Minkman

  Meerdere jaren al een tevreden klant, betreffende de informatie die we ontvangen over verlengen contracten, nieuwe updates, etc. Tevens goed bereikbaar als we tegen problemen aanlopen met het tekenpakket. Zal jullie zeker aanbevelen bij andere toekomstige klanten.

 13. Bottram

  wij zijn uiterst tevreden over CAD Accent. het verloopt goed en mogelijk dat we in de toekomst ook trainingen kunnen volgen. als het mogelijk is willen we wel wat informatie over een CAD cursus voor beginners

 14. Bottram

  wij zijn uiterst tevreden over CAD Accent. het verloopt goed en mogelijk dat we in de toekomst ook trainingen kunnen volgen. als het mogelijk is willen we wel wat informatie over een CAD cursus voor beginners

 15. van Leeuwen

  Al meerdere jaren een tevreden klant bij CAD Accent. Ik krijg tijdig een reminder over wanneer up te daten en het bestelde wordt ook op tijd geleverd. Kortom zeer goed tevreden over de geleverde diensten.

 16. Guinée

  CAD Accent BV ontzorgt mij prima bij het onderhouden van mijn Autocad software (ook recent bij de overgang naar een abonnement) en is fijn om als vraagbaak te hebben om op terug te kunnen vallen.

 17. van Grinsven

  Betreft het verlengen van de Autocad Lt licentie. Net als andere jaren zonder problemen verlopen, inclusief een goede uitleg van de verschillende abonnementsvormen die Autocad momenteel aanbied. Dus al met al een aanrader.

 18. van Geest

  Quick replies, fast and very helpful. Good explanations of the different options and possibilities according to our specific needs. We’re very pleased with the service and support.

 19. Beindorff

  Prima geholpen. Jullie bellen zelf als de licensie dreigt te verlopen, dat waardeer ik bijzonder want zelf vergeet ik dit altijd.

 20. Mets

  Levering en hulp bij vragen gaat goed.

 21. Schonis

  Mijn ervaring met CAD Accent is goed. Laagdrempelig, praktisch en snel handelend.

 22. van der Varst

  Altijd goed advies en vlotte service. Een goed adres voor alle vragen op het gebied van gebruik van Autocad. Zeker aan te bevelen als een professionele partner voor Autocad gebruikers

 23. Turkstra

  Top product. Training gevolgd waarin voldoende aandacht was voor vragen en opmerkingen uit de praktijk. Goede ondersteuning bij vernieuwen van licentie.

 24. Booij

  Goed en duidelijk advies met betrekking tot mogelijkheden en aansluitend vlot geregeld.

 25. de Jong

  De opleiding is ruim voldoende om te kunnen starten met het gebruik van het pakket, wij gebruiken het pakket om aanpassingen van onderdelen en machines in eigen huis te kunnen maken en daarna bijvoorbeeld automatisch bij derden te laten snijden. De service is oke en in geval van ondersteuning is deze helder.

 26. Jelsma

  De bestelling is door het meedenken en juiste benadering van de medewerker tot alle tevredenheid uitgevoerd. Ik zou CAD Accent dan ook bij iedereen aanbevelen.

 27. Baak

  Snelle handeling bij vragen, kan er goed mee werken. Makkelijk en kan er mee doen wat ik mee wil doen.

 28. Moonen

  Goede en snelle service. Er wordt netjes aangegeven wanneer er iets verlengd moet worden. Wanneer er licenties geregeld moeten worden pakken ze dit snel op. Een aanrader!

 29. van de Wetering

  CAD Accent is een professioneel bedrijf waar wij gelukkig al enkele jaren zaken mee doen. Goede communicatie en signalering op de juiste momenten!

 30. van Eekert

  Werken al jaren samen met CAD Accent en bevalt prima. Houden ons goed op de hoogte wat betreft de laatste ontwikkelingen welke door Autodesk worden doorgevoerd. Prima service en tevreden.

 31. Rienties

  Voor het derde jaar op rij zeer tevreden over de geboden service.
  Het verlengen van de abonnementen wordt tijdig geregeld.

 32. van der Leest

  Marco Gelens van CAD Accent heeft ruim op tijd contact opgenomen en alles goed en snel geregeld. Top! ……………..

 33. van Grieken

  Goede ervaringen met CAD Accent. Meerdere keren uiterst vriendelijk en snel geholpen door Marco. Binnen een aantal dagen hadden wij onze licentie binnen.

 34. Lempens

  Wij gebruiken maar een klein deel van de mogelijkheden die dit programma biedt. Voor hetgeen wij gebruiken zijn we zeer tevreden over het programma.

 35. Thijssen

  Fijne manier van herinneren aan verlengen contract door middel van zowel telefonische als mail contact. Goede hulp en snelle afhandeling van bestelling. De prijs voor de bestelling is zeer redelijk. Tevens goede hulp bij de installatie van de software.

 36. van Geffen

  Reeds jaren contact i.v.m. Autocad LT en zeer tevreden, en zal jullie aanbevelen
  Jullie hebben ons tot nu toe met het onderhoud geholpen en verwacht dit ook met de nieuwe abonnementen

 37. de Boer

  Autocad LT bevalt mij erg goed. Ik heb geen functies die ik mis of die niet goed werken. Ik kan mijn werk er prima mee doen en beveel het andere ook aan om Autocad LT te nemen.

 38. Jacops

  Cad Accent staat altijd voor je klaar en bij vragen wordt je direct of zo spoedig mogelijk geholpen. Dat is voor ons als bedrijf super.

 39. van der Mijn

  Nette en attent begeleiding en aftersales bij het gekochte product.

 40. Florie

  CAD Accent bied, goede & snelle service, denken mee met de mogelijkheden wat de klant wilt. Hun response op vragen gaat vaak binnen het uur. Als tussenpersoon fungeren ze prima.

 41. Arends

  Zeer goed, goede service

 42. van der Plas

  “Goed advies/contact. Snelle afhandeling van de aanvraag en bestelling.

 43. de Jong

  De communicatie is prima, opdrachten en aanvragen worden snel en goed opgevolgd.

 44. de Jong

  De communicatie is prima, opdrachten en aanvragen worden snel en goed opgevolgd.

 45. van Haren

  Autocad LT reageert bijzonder snel en inhoudelijk. Zij denken mee in ons verouderd denkpatroon en dat is wel zo makkelijk.

 46. Mantel

  Had na aanschaf een paar kleine vraagjes over installatie. Marco Gelens was er niet, maar een collega kon direct antwoord geven. Prima. zo hoort het.

 47. Mantel

  Had na aanschaf een paar kleine vraagjes over installatie. Marco Gelens was er niet, maar een collega kon direct antwoord geven. Prima. zo hoort het.

 48. Mantel

  Prima geregeld. Ik had na afsluiten overeenkomst een paar kleine vragen over installatie en die werden direct, naar tevredenheid opgelost. Zo zou je dat overal graag willen zien.

 49. Lanser

  Prima service, volledig ontzorgd !

 50. Audenaerd

  Heb mijn autocad licentie weer voor jaartje verlengd , goede service gekregen van Marco Gelens

 51. Audenaerd

  Heb mijn autocad licentie weer voor jaartje verlengd , goede service gekregen van Marco Gelens

 52. van der Walle

  Goed advies/contact. Snelle afhandeling van de aanvraag en bestelling.

 53. Davidse

  Goed advies gekregen en na het installeren ook prima ondersteuning gehad

 54. Daenen

  Mijn contactpersoon bij CADAccent is Marco Gelens. We hebben niet veel contact maar als ik hem nodig heb, is hij bijna altijd direct bereikbaar of hij belt me snel terug. Zijn advies en antwoorden zijn altijd kort en begrijpelijk en daar ben ik erg tevreden over.

 55. Daenen

  Mijn contactpersoon bij CADAccent is Marco Gelens. We hebben niet veel contact maar als ik hem nodig heb, is hij bijna altijd direct bereikbaar of hij belt me snel terug. Zijn advies en antwoorden zijn altijd kort en begrijpelijk en daar ben ik erg tevreden over.

 56. van der Meer

  Prima aftersales, naast een goede prijs/kwaliteit is Cadaccent al jaren een betrouwbare partij.

 57. van der Zande

  Uitgebreide offerte, duidelijke uitleg.
  Huren was voor ons de beste optie

 58. Verhoeven

  weinig contact, alleen bij verlenging subscription, verder prima service

 59. Verhoeven

  weinig contact, alleen bij verlenging subscription, verder prima service

 60. Rienties

  Goed advies, snelle respons. Mogelijkheid tot huren is een prima oplossing!

 61. Moonen

  Zeer snel en goed geholpen bij het aanschaffen van het tekenpakket.
  Goede, duidelijke website.
  Hadden zelf wat problemen met de verschillende accounts die we hadden maar was snel opgelost.

 62. Moonen

  Zeer snel en goed geholpen bij het aanschaffen van het tekenpakket.
  Goede, duidelijke website.
  Hadden zelf wat problemen met de verschillende accounts die we hadden maar was snel opgelost.

 63. van der Mijn

  Klantvriendelijkheid van de mensen 10+
  Website zeer gebruiksvriendelijk
  al met al een goed bedrijf om zaken mee te doen.

 64. Gerrits

  Prettig dat we er aan herinnerd worden om bepaalde zaken door te zetten. Vlotte afhandeling

 65. van Egmond

  Nette en correcte afhandeling. Snel contact bij vragen etc.

 66. Bolmer

  Goede snelle levering.

 67. Boor

  Het geduld en de deskundigheid die getoond werden in het offerte- en aankooptraject heb ik als zeer prettig ervaren. Zou jullie zeker aanbevelen.

 68. Wolters

  Op tijd aankondiging en direct offerte bij verlopen contract (proactief). Er wordt meegedacht over de meest optimale licentie mogelijkheden (prijs en benodigde functie).

 69. van de Pol

  Persoonlijk contact heb ik als zeer prettig ervaren

 70. Cauchi-Inglott

  Bij het plaatsen van mijn bestelling heb ik eerst advies gekregen, ze denken mee naar een oplossing en daarna gaan ze pas over op leveren.

 71. ter Mors

  Erg fijn dat het op tijd aangegeven wordt zodat het niet te laat verlengd word. Voor de rest geen op of aanmerkingen.

 72. Versteeg

  De dienstverlening is altijd bijzonder vlot en behulpzaam. Adviezen over de aangeboden producten zijn naar eer en geweten. Indien er iets verlangt wordt van onze kant, worden we daar altijd vriendelijk aan herinnerd. Kortom, zorgeloos werken met AutoCAD!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats reactie

Gerelateerde producten

  Ontdek wat BIM voor u kan betekenen. Bekijk onze GRATIS on-demand webinar!
  Bekijk het Webinar