HP

HP Z4 Workstation - BIM / VR en Visualisatie

Wil je je BIM-workflow uitbreiden met interactieve visualisaties en virtual reality? Het HP Z4 Workstation voor BIM / VR en Visualisatie biedt gegarandeerd de rekenkracht die je als professional nodig hebt.

 • Processor: Intel i9-10940X (14 Cores, 3,3/4,6 GHz 19,25 MB Cache)
 • Voeding: 750 watts, active Power Factor Correction, 90% Efficient
 • Front: 2 USB 3.1, 2 USB-C, Headset/Mic, Media Card Reader
 • RAM: 64 GB, DDR4-2933 MHz (4 x 16 GB)
 • GPU: Nvidia RTX A5000, 24 GB GDDR6
 • Opslag 1: 1 TB HP Z Turbo Drive SSD
 • OS: Windows 10 Professional, 64bit
Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:
 • Stel uw eigen workstation samen

  • HP Z4 Workstation - BIM/Virtual Reality

    4.495,00
   SKU: WS-3514

  Beeldscherm(en)

  Microsoft Office

  Hardware service pakketten

  Met onze servicepakketten gaan we nét dat stukje verder dan andere aanbieders. Zo nemen we je werk uit handen of bieden we ondersteuning. Lees hier meer over de diverse hardware-servicepakketten.
  (Bij services A en C wordt de levertijd met maximaal 3 werkdagen verhoogd)

  Installatie software

  Bij hardware servicepakketten A en C bieden wij een extra service aan om applicaties voor je te installeren. Je hoeft dan alleen zelf nog de software te activeren en kun je direct aan de slag. Wel zo handig!

  Kijk hier voor meer informatie over onze software installatieservice

  HP Garantie en Carepack

  • Promo: HP Care Pack Workstation volgende werkdag onsite - 3 jaar - Normaal €45

    0,00
   SKU: U1G55E
  • Promo: HP Care Pack Workstation volgende werkdag onsite - 3 jaar - Normaal €45

    0,00
   SKU: U1G55E
  • Promo: HP Care Pack Workstation volgende werkdag onsite - 3 jaar - Normaal €45

    0,00
   SKU: U1G55E

  Wij adviseren HP Hardware Support Onsite Service:  Meer informatie

Direct een realistisch ontwerp dankzij het HP Z4 Workstation

De impact van ontwerpbeslissingen, hoe groot of klein, worden visueel inzichtelijk. De mogelijkheid om snel en eenvoudig ideeën vroeg in het ontwerpproces virtueel te testen voorkomt tijdrovende en kostbare wijzigen later in het ontwerpproces of tijdens de bouw.

Werken met realtime visualisaties en virtual reality vraagt wel meer rekenkracht van je werkstation. En dat is precies wat de HP Z4 levert.

Over de rekenkracht van het HP Z4 Workstation

Om je realistische ontwerp goed tot zijn recht te laten komen heb je optimale rendering, een hoge resolutie en gedetailleerde elementen nodig. En dus: veel rekenkracht. Dit werkstation heeft de hardware aan boord om je optimaal te bedienen.

Modelleren en animeren

Niet alleen game- en app-designers gebruiken in hun dagelijkse werk modelleer- en animatieapplicaties. Ook (product)ontwerpers, bouwkundigen, projectontwikkelaars, overheden en hulpdiensten hebben de kracht van visualiseren en virtual reality ontdekt.

Met applicaties zoals Revit, Inventor, 3ds Max en Enscape kun je als professional realistische ontwerpen maken. De software maakt daarbij intensief gebruik van de rekenkracht van de hardware-onderdelen van je werkstation. Hoe sneller de hardware, des te beter de software werkt. De HP Z4 verhoogt dus niet alleen je productiviteit, maar ook je werkplezier!

VR frame rate en latency

Met een VR-headset open je de deuren naar een nieuwe wereld. In een virtuele omgeving kun je in 3D door je project heen wandelen. Je kunt je ontwerp echt ervaren!

Om deze ervaring zo prettig en realistisch mogelijk te maken, zijn drie ingrediënten van belang: een hoge resolutie, een hoge frame rate (90 frames per seconde) en een lage latency (de tijd tussen een actie van de gebruiker en de visuele reactie van de hardware). Kortom, ook hier geldt weer dat de kwaliteit van de hardware van je werkstation de kwaliteit van de VR-ervaring sterk beïnvloedt.

Het HP Z4 Workstation is speciaal samengesteld om probleemloos te modelleren en animeren. Je kunt er complexe datasets mee visualiseren en het werkstation is uitstekend geschikt voor een optimale beleving van je projecten in VR.

Let op: voor VR-toepassingen heb je een processor nodig met een basiskloksnelheid van 3.5 GHz of hoger.

Specificaties

Bekijk de volledige specificaties van de HP Z4.

Eigenschappen

Veelzijdig functionaliteit

De Z4 loopt voorop en heeft meer standaardkenmerken dan alle andere HP workstations met één processor. Dankzij de verschillende configuratie-opties kunt u zelf de componenten kiezen die bij uw prestatievereisten aansluiten.

Visualisatiekrachtpatser

Visualiseer uw project waar dan ook en wissel naadloos tussen 3D CAD-, rendering- en simulatie-applicaties. Dankzij hogefrequentieverwerking, meerdere cores en krachtige GPU’s verwerkt de Z4 taken met gemak voor een optimaal ontwerpproces.

USB TYPE-C™

Met de optionele dubbele I/O USB 3.1 G2 Type C™-module aan de voorkant kunt u met een hogere snelheid data overdragen naar andere apparaten dankzij de moderne verbindingstechnologie.

Snelle verbindingen

Realiseer eenvoudig meerdere snelle netwerkverbindingen dankzij twee ingebouwde 1GbE LAN-poorten met Thunderbolt™ 3-technologie* voor snelle gegevensoverdracht.

De veiligste workstations

Optimale beveiliging tegen malware met de zelfherstellende, hardwarematige beveiligingsoplossingen, zoals HP Sure Start Gen4, waarmee uw apparaat tegen BIOS-aanvallen is beschermd. Bovendien kunt u eenvoudig meerdere apparaten beheren met de HP Manageability Integration Kit Gen2.

Monitoren*

HP Z Workstation worden standaard zonder beeldschermen geleverd. De meeste CAD- en BIM engineers maken gebruik van twee HP Z Monitoren. Alle HP Z displays en HP DreamColor-displays worden ondersteund.

Meer informatie HP Z Monitoren

HP Carepacks

HP Care Packs - Gratis 3 jaar on-site support

HP Care Pack services bieden hogere serviceniveaus en uitbreiding van de garantiedekking – dat geeft u een gerust gevoel omdat uw onderneming altijd operationeel blijft.

Alleen bij Arkance Systems: 3 jaar gratis on-site support door een door HP gekwalificeerd technicus.

Meer informatie

Financieringsmogelijkheden

Financial-of Operational Lease

De software mogelijkheden binnen CAD en BIM groeien elke dag. Dankzij de HP financial services bent u er zeker van dat uw hardware up-to-date is en u de concurrentie een stap voor kunt blijven.

Haal het maximale uit uw IT-budget tegen een vooraf afgesproken voorspelbaar bedrag.

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats reactie

Gerelateerde producten

  Wij gaan de uitdaging aan! Test zelf onze workstations