085 065 6600NEEM CONTACT OP
0item(s)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

 • Deskundig advies
 • Voor 15u besteld volgende werkdag in huis*
 • Verzendkosten €8,75
 • Levering Nederland en België
 • Meer dan 5.000 tevreden klanten

Product was successfully added to your shopping cart.

Revit LT + AutoCAD LT

Snel Overzicht

De Revit LT Suite is een voordelige bundel die zowel AutoCAD LT als Revit LT bevat. De Revit LT Suite is de eerste stap naar BIM waarbij u aan de slag gaat met ontwerpen in 3D. Met Revit LT kunnen architecten zich concentreren op het ontwerpen van gebouwen met een intuïtief proces dat de realistische wereld van de architectuur weerspiegelt.

BIM Starterstip: Van Revit naar AutoCAD

Krijgt u Revit tekeningen aangeleverd maar kunt u deze niet openen in AutoCAD? Revit LT heeft de mogelijkheid om een Revit bestand te exporteren als een AutoCAD tekening. Meer informatie: Revit en AutoCAD – een waardevolle aanvulling op elkaar.

Promo - Inruilaanbieding: Ruil uw oude licentie in voor een nieuw abonnement en ontvang 25% korting.

Kijk bij het tabblad "prijzen" voor de mogelijkheden.
Actie voorwaarden upgrade aanbieding.

Download de 30 dagen gratis testversie

Beschikbaarheid: In voorraad

Vanaf: € 1.050,00

Aan: € 5.365,00

Prijs zoals geconfigureerd: € 0,00

 • AutoCAD Revit LT Suite 2018
promo
Vanaf: € 225,00

Levertijd 1-3 werkdagen

Details

Revit LT Functionaliteit

Hieronder zetten de we redenen om Revit LT te gebruiken even op een rij. In de video maken we tevens een vergelijk tussen AutoCAD LT en Revit LT en laten we u zien hoe u tijd/geld kan besparen door het gebruik van Revit LT.

Altijd up-to-date door uw hele project

Wijzigingen door het hele project doorvoeren. Als u een detail aanpast wordt deze wijziging direct door uw hele tekening doorgevoerd. Plattegronden, doorsnede, aanzichten en hoeveelheden worden real time aangepast. Omdat u uw wijziging slechts op één plaats hoeft door te voeren voorkomt u veel ontwerpfouten, wat u in de uitvoeringfase veel geld bespaart.

Vergelijk hier de verschillen tussen Revit en Revit LT

Automatisch aanzichten en doorsneden.

U hoeft geen aanzichten of dwarsdoorsnede meer te tekenen, u maakt eenvoudig een snede in het 3D model en uw aanzicht of plan is er direct. En omdat het één model is kan er gewoon in de snede doorgewerkt worden waarbij alle aanpassingen direct op alle plaatsen wordt aangepast.

Volledig interoperabiliteit met andere Revit en AutoCAD software

Werk probleemloos samen met Revit LT. Revit LT ondersteund .RVT, .DWG en .DWF-bestanden U kunt alle Revit en AutoCAD tekeningen openen en opslaan als DWG, DWF, DWFx, BMP, JPEG, PNG, TIFF, TARGA, FBX en NCW.

Detail ontwerp

Revit LT bevat een grootte bibliotheek aan 2D details en componenten. U kunt het gehele ontwerp in AutoCAD LT Revit uitvoeren op een vergelijkbare manier zoals u dat in AutoCAD of AutoCAD LT doet. AutoCAD blocks kunnen direct worden geïmporteerd en verder bewerkt worden.

Communicatie

Vanuit Revit kunnen we alle plannen wegschrijven naar 100% DWG bestanden waar de objecten ook op lagen staan zoals onze bureaustandaard voorschrijft. DWG files kunnen ook naadloos ingelezen worden. Een Revitproject kan men ook beschikbaar maken in een 2D of 3D DWF formaat waarvoor men alleen een gratis viewer nodig heeft om deze te bekijken. En tenslotte kunnen we ook gaan communiceren met andere partijen via het IFC formaat dat ook door de software wordt ondersteund.

Parametrisch ontwerpen

Parametrische componenten, de zogenaamde families, zijn de basis voor alle bouwcomponenten die in Autodesk LT Revit worden ontworpen. Met het open grafisch systeem kunt u ontwerpen en vormgeven, en bovendien uw ontwerp op een steeds gedetailleerder niveau weergeven. Gebruik parametrische componenten voor complexe elementen zoals meubelbouw en inrichting, als ook voor de meest elementaire bouwonderdelen, zoals muren en zuilen. En belangrijk is dat er geen programmeertaal of codering aan te pas komt.

Material Takeoff

Bereken gedetailleerd de benodigde hoeveelheden materiaal met deze nieuwe tool. ‘Material Takeoff’ is geschikt voor applicaties zoals duurzaam ontwerp, en het controleert bovendien materiaalhoeveelheden in kostenbegrotingen, waardoor deze makkelijker kunnen worden opgespoord. Dankzij de parametrische change engine kunt u er zeker van zijn dat uw material takeoffs altijd up-to-date en nauwkeurig zijn.

Visualisatie

Met behulp van het Autodesk FBX bestandsformaat kunt u uw ontwerpen importeren naar de Autodesk 3ds Max Design  software. U beschikt over een ongeëvenaarde flexibiliteit en controle over de visualisatie en presentatie van uw werk.

Revit LT Suite trial

Ga vandaag nog aan de slag met AutoCAD LT en Revit LT. Meld u aan en download een gratis* testversie van de Revit LT Suite.

8.5, gebaseerd op 547 klantbeoordelingen.
 • € 0,00
 • € 0,00
 • € 600,00
 • € 1.200,00
 • € 1.800,00
 • € 450,00
 • € 1.350,00
 • € 1.015,00
 • € 590,00
 • € 335,00
 • € 0,00
 • € 275,00

* Vereiste velden

Misschien ook interessant...