HP

HP Z2 G9 Workstation - Creative Professional

Dit HP Z2 G9 Workstation is de ideale desktop-PC voor creatieve professionals zoals grafisch ontwerpers, webdesigners, DTP’ers, fotografen en marketeers. De HP Z2 is een professioneel werkstation, laat je optimaal presteren en is uitvoerig getest op betrouwbaarheid. Dit werkstation geeft je de mogelijkheden om je werk op tijd klaar te krijgen. Dat geeft zekerheid en rust.

 • Processor: Intel i7-12700K (12 Cores, 3,8/5,0GHz, 25 MB Cache)
 • Voeding: 650 watts, active Power Factor Correction, 90% Efficient
 • RAM: 32 GB, DDR4-3200MHz (2 x 16 GB)
 • GPU: Nvidia Geforce RTX 3070, 8GB GDDR6
 • Opslag 1: 1 TB HP Z Turbo Drive SSD
 • OS: Windows 11 Professional, 64bit
Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:
 • Workstation

  • HP Z2 G9 Workstation - Creative Professional

    2.495,00
   SKU: WSTN_WS-T2CREA002

  Upgrade

  Beeldscherm(en)

  Microsoft Office

  Extra Services

  Hardware Aankoopservice

  Met onze servicepakketten gaan we verder dan andere aanbieders. Zo nemen we je graag werk uit handen, bieden ondersteuning óf ontzorgen we je compleet.


  HP Garantie en Carepack

  • Promo: HP Care Pack Workstation volgende werkdag onsite - 3 jaar - Normaal €45

    0,00
   SKU: U1G59E

  Wij adviseren HP Hardware Support Onsite Service:  Meer informatie

Waarom dit Workstation ideaal voor creatieve professionals is

Dit werkstation is gecertificeerd voor professionele ontwerpsoftware zoals Adobe Photoshop, Illustrator en Indesign maar ook (realtime) rendersoftware zoals 3ds Max, Blender, Unity en Unreal Engine.

Of u nu afbeeldingen retoucheert, video’s bewerkt of op een andere manier met vormgeving bezig bent, de HP Z2 is een powerhouse-workstation die specifiek is samengesteld voor creatieve professionals.

De belangrijkste eigenschappen op een rij:

Intel i7-12700K

De Intel i7-12700K is de twaalfde generatie van de indrukwekkende processorlijn van Intel. De betrouwbaarheid en prestaties van de 12 cores, 3,8/5,0 GHz processor zijn in deze prijsklasse ongeëvenaard. De single core processen worden met een snelheid tot 5,0 Ghz verwerkt. Veel functionaliteiten in softwareapplicaties in de Adobe Creative Cloud ondersteunen de multi threaded mogelijkheden. U heeft dan de beschikking over tot 20 threads op 3,8 GHz.

32 GB Ram-geheugen

Het supersnelle RAM-geheugen zorgt ervoor dat uw systeem niet vertraagd en dat de processor optimaal kan presteren. Door onze jarenlange ervaring weten we hoeveel RAM-geheugen Adobe Photoshop en Illustrator nodig hebben. 16 GB RAM-geheugen is een goede balans tussen kosten en prestatie. Heeft u in de toekomt meer geheugen nodig dan kunt u dit eenvoudig uitbreiden.

Opslag

Verminder opstart-, berekenings- en grafische responstijden. Een HP Z Turbo Drive TLC zorgt ervoor dat u grote bestanden snel kunt bewerken en verplaatsen. Applicaties maken veel gebruik van tijdelijke bestanden. Door deze bestanden tot 2 maal zo snel te verwerken als een standaard SSD zal uw systeem niet haperen en kunt u zonder problemen blijven doorwerken.

Videokaart: Nvidia Geforce RTX 3070

De Nvidia RTX videokaarten staan voor betrouwbare prestaties met professionele CAD- en videobewerkingsprogramma’s. De Nvidia RTX videokaarten zijn samen met alle grote spelers op het gebied van CAD, BIM en grafische toepassingen ontwikkelt. Met name de geoptimaliseerde GPU drivers zorgen ervoor dat dit HP Z Workstation gecertificeerd is voor professionele toepassingen. Succes gegarandeerd!

HP Carepacks

HP Care Packs - Gratis 3 jaar on-site support

HP Care Pack services bieden hogere serviceniveaus en uitbreiding van de garantiedekking – dat geeft u een gerust gevoel omdat uw onderneming altijd operationeel blijft.

Alleen bij Arkance Systems: 3 jaar gratis on-site support door een door HP gekwalificeerd technicus.

Meer informatie

Financieringsmogelijkheden

Financial-of Operational Lease

De software mogelijkheden binnen CAD en BIM groeien elke dag. Dankzij de HP financial services bent u er zeker van dat uw hardware up-to-date is en u de concurrentie een stap voor kunt blijven.

Haal het maximale uit uw IT-budget tegen een vooraf afgesproken voorspelbaar bedrag.

Meer informatie

Eigenschappen

Kies de nieuwste componenten voor uw werk

Versnel uw workflow en werk gemakkelijk aan meerdere taken dankzij hogere prestaties voor multi-threaded apps. Kies uit de nieuwste professionele videokaarten en Intel®-processors.

Gecertificeerd voor gebruik met professionele apps

Werk zorgeloos met de kennis dat uw desktop gecertificeerd is voor bepaalde professionele apps. We hebben nauw samengewerkt met softwareaanbieders zodat u kunt profiteren van de beste prestaties in uw gehele workflow.

De veiligste workstations

Elke HP Z Tower bevat standaard geavanceerde beveiligingsfuncties. Systeembeveiliging zoals de eerste zelfherstellende BIOS in de branche zorgt ervoor dat uw apparaat, gegevens en identiteit veiliggesteld worden.

Monitoren*

HP Z Workstations worden standaard zonder beeldschermen geleverd. De meeste CAD- en BIM engineers maken gebruik van twee HP Z Monitoren. Alle HP Z displays en HP DreamColor-displays worden ondersteund.

Meer informatie HP Z Monitoren

Specificaties

Bekijk de volledige specificaties van de HP Z2.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats reactie

Gerelateerde producten

  Wij gaan de uitdaging aan! Test zelf onze workstations