SmartRevit Pro

Revit gereedschappen voor de Nederlandse markt

Om de Autodesk Revit software geschikt te maken voor de Nederlandse markt, heeft Itannex SmartRevit ontwikkeld. SmartRevit is de meest pragmatische methodiek voor het modelleren van bouwwerken en het verzamelen van alle consistente en relevante informatie uit het gebouwmodel.

Testversie

Tools4BIM dock: Probeer alle AGACAD producten. Download de 14 dagen trial versie

Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:
 • Stel uw eigen pakket samen

  Selecteer een abonnement:

  Installatie

  Meer informatie installatie

SmartRevit Pro

Of het nu plattegronden, doorsneden of detailtekeningen zijn; hoeveelhedenstaten; modellen voor controle of coördinatie; of planning- en managementrapporten; SmartRevit zorgt voor efficiency en bespaart veel handmatig werk.

Optimaliseer uw Revit-projecten met SmartRevit

SmartRevit is de werkmethodiek om het beheer en de coördinatie van uw Autodesk Revit-projecten gemakkelijker te maken. Techniek is vaak niet het probleem, de samenwerking en communicatie tussen architecten, aannemers, ingenieursbureaus en installateurs kan echter beter. De werkmethodiek zorgt voor een slimme, snelle en doeltreffende realisatie van het ontwerpproces, de engineering en het beheer van de bouwwerken.

Voor wie is het bedoeld?

De SmartRevit methode is bedoeld voor architecten, aannemers, ingenieursbureaus, constructiebureaus en installateurs die Autodesk Revit gebruiken. SmartRevit geeft u de kennis, de werkwijze, de bouwcomponenten, de tools en de documentatie om het maximale uit uw Revit-modellen te halen. Voor intern gebruik, maar ook voor toekomstig integraal gebruik.

Welke tools zitten er in SmartRevit?

Naast de werkmethodiek, bibliotheken en documentatie bevat SmartRevit meerdere handige tools. De volgende tools zijn beschikbaar in SmartRevit:

 • Smart Walls – Met behulp van deze tool kan met ‘Decompose Walls’ een samengestelde wand worden opgedeeld in binnenblad, isolatie, spouw (indien wenselijk) en buitenblad, waarbij gebruik gemaakt kan worden van bestaande wandtypes
 • Dynamic Legend –  Uitgebreide oplossing voor het snel en automatisch aanmaken van legenda’s van Revit elemementen in een project. U kunt legenda’s maken met shared parameters, project parameters of family parameters
 • Smart Sheets – Eenvoudig plotbladen dupliceren, aanmaken en beheren, gebaseerd op templates en sorteerresultaten. Alle plotbladen overzichtelijk in één lijst
 • Quick Dimension – De tool maakt het mogelijk om automatisch maatvoering toe te voegen aan elementen. Ingestelde configuraties kunnen ook voor toekomstige projecten gebruikt worden.
 • Ras Manager – RAS (Room Area Space) Manager helpt u om snel ruimtes, gebieden en kamers te creëren door middel van vooraf gedefinieerde instellingen.  De kracht van de tool zit hem in het feit dat gebruikte elementen worden benut voor nieuwe elementen
 • Excel2Revit – Snel data vanuit MS Excel in uw Revit project invoegen, met behoudt van originele celhoogtes- en wijdtes
 • Sort Mark – Snel nummeren, sorteren en bewerken van elementen. De elementen kunnen bijvoorbeeld automatisch gesorteerd worden op grafische, bouwkundige of constructieve gegevens.
 • Insert Elements – Gemakkelijk invoegen van objecten
 • Smart Window – Smart Window is een krachtige tool om met kozijnen te werken in uw Revit model. De tool realiseert in een paar klikken de juiste aansluitingen tussen de kozijnen en de omliggende bouwkundige constructie.
 • Sort & Cope – Maken van inkepingen in constructieve kader-elementen met vooraf ingestelde inkepingsafstanden. Hiermee kunt u inkepingen maken bij spanten en andere constructies met één klik op de knop. Het maken van inkepingen bij balken kan per type, doorsnede of verbinding.
 • Floor Panel Layout – Heel eenvoudig kanaalplaatvloeren creëren en aanpassen in geselecteerde ruimtes. Met één klik op de knop kunt u panelen opsplitsen, updaten en gemakkelijk bewerken van offsets, posities en holtes. De tool creëert heel accuraat voorgespannen betonnen vloerconstructies.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats reactie

Gerelateerde producten