085 065 6600NEEM CONTACT OP
0item(s)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

 • Deskundig advies
 • Voor 15u besteld volgende werkdag in huis*
 • Verzendkosten €8,75
 • Levering Nederland en België
 • Meer dan 8.000 tevreden klanten

Product was successfully added to your shopping cart.

Civil 3D Gevorderden cursus Corridor Modeling

Snel Overzicht

Dankzij een corridor wordt een wegontwerp-model in Civil 3D dynamisch en is hierdoor flexibel in gebruik. In deze Civil 3D Gevorderden cursus leer je werken met complexe corridor modellen. Hierdoor ben je in staat om efficiënt modellen op te zetten zodat wijzigingen snel en eenvoudig kunnen worden doorgevoerd in je ontwerp.

 • Werken met complexe corridor modellen
 • Maken van een aansluitingen en kruispunten
 • Werken met verkanting (superelevation)
 • Presentatie maken van uw wegontwerp
 • Nederlandstalig lesmateriaal
 • Officieel Autodesk certificaat

Beschikbaarheid: In voorraad

 • Civil 3D Gevorderden cursus Corridor Modelling
€ 395,00

Levertijd Onbekend

Details

Het ontwerpen van AutoCAD Civil 3D modellen is door middel van een corridor zeer dynamisch op te zetten en te gebruiken. Een groot voordeel hierbij is dat op verschillende manieren wijzigingen op het model kunnen worden doorgevoerd. Denk hierbij aan het aanpassen van een hoogte van een wegas, de breedte of de dikte van een wegdeel.

In de cursus wegontwerp wordt verder ingegaan op het samenstellen van het corridormodel, het maken van aansluitingen en kruispunten, het gebruik van de diverse type Alignments en de bijbehorende Assemblies (principe profielen) in combinatie met superelevation (verkantingsovergangen). Naast het opzetten van het technische civil model wordt in deze cursus ook ingegaan op de 3d presentatie van het model. Deze presentatie kan binnen AutoCAD Civil 3D worden ingesteld door middel van de Code Set Style die tegelijkertijd ook kan worden gebruikt voor de presentatie in bijvoorbeeld InfraWorks of 3ds Max.

Voorkennis

Deze module is bedoeld voor AutoCAD Civil 3D gebruikers die (basis) ervaring hebben opgedaan met AutoCAD Civil 3D en nog meer rendement uit de software willen halen.

Lesmateriaal en naslagwerk

Het lesmateriaal voor deze cursus wegontwerp is het resultaat van jarenlange doorontwikkeling en is in tegenstelling tot een standaard boek volledig afgestemd op de praktijk! Vanuit de diverse oefeningen wordt u als cursist aan het denken gezet om op deze manier de software beter te begrijpen en te kunnen toepassen. Hiermee benaderen wij de praktijk, waarbij een tekenaar ook creatief zal moeten nadenken over de te volgen stappen. De AutoCAD Civil 3D cursusmap is na het doorlopen van de cursus tevens goed te gebruiken als naslagwerk.

8.5, gebaseerd op 601 klantbeoordelingen.

CAD Stunter is een Autodesk Authorized Training Center (ATC) en wij durven wel zo ver te gaan dat wij één van de beste Autodesk Training Centers zijn van de Benelux! Er is veel onderscheid tussen de verschillende aanbieders en wij zijn zó overtuigd van onze kwaliteit, dat wij durven zeggen: “Als u aan het einde van de training niet tevreden bent, krijgt u uw geld terug!

Misschien ook interessant...