Civil 3D Gevorderden cursus Corridor Modeling

Aanpassen: Datum Locatie

IndustrieInfra
NiveauBasis
Duur1 Dag

Werkt u als wegontwerper vaak met AutoCAD Civil 3D? Maar wilt u nog meer rendement uit uw software halen? Volg dan de Civil 3D Gevorderdencursus Corridor Modeling. In één dag leert u modellen dynamisch opzetten, zodat aanpassingen snel kunnen worden doorgevoerd.

 • Werken met complexe corridor modellen
 • Maken van een aansluitingen en kruispunten
 • Werken met verkanting (superelevation)
 • Presentatie maken van uw wegontwerp
 • Nederlandstalig lesmateriaal
 • Officieel Autodesk certificaat

Met deze gevorderdencursus bespaart u tijd en kosten. Als u bijvoorbeeld aanpassingen in de wegas of het wegdeel maakt, worden deze gegevens automatisch doorberekend in het hele model. Dat werkt niet alleen efficiënter, het verkleint ook het risico op fouten

Voor wie is de Civil 3D Gevorderdencursus Corridor Modeling?

De Civil 3D Gevorderdencursus Corridor Modeling is bedoeld voor wegontwerpers die klaar zijn voor een volgende stap. Basiskennis van Civil 3D is noodzakelijk.

Kisso
22 juni 2020
Virtual Classroom Training: Hoewel de training op afstand was, was de training heel leerzaam en nuttig. De lesmateriaal is ook toereikend. De enige min punt volgens mij was dat de verhouding tussen de behandelde onderdelen en de tijd niet in balans was. De training heeft minstens 3 dagen nodig (ipv 2) om de onderdelen dieper te behandelen.
Lees meer ervaringen

Wat leer ik tijdens de Civil 3D Corridor Modeling Cursus?

U leert alles over de samenstelling van complexe corridormodellen, en het maken van aansluitingen en kruispunten. Daarnaast hebben we aandacht voor het toepassen van specifieke mogelijkheden, zoals:

 • Diverse type alignments (nassen) en bijbehorende assemblies (principeprofielen)
 • Superelevation (wegverkantingen)
 • Het maken van een 3D-presentatie van het model

Zeer praktisch lesmateriaal

Het lesmateriaal voor de Civil 3D Gevorderdencursus Corridor Modeling is het resultaat van jarenlange doorontwikkeling door trainers die ook in de praktijk zeer ervaren zijn. Het materiaal bevat dus veel oefeningen die dezelfde inzichten en creativiteit van u vragen als de dagelijkse praktijk.

TIP – Bewaar de cursusmap als naslagwerk! Dat helpt u om in de praktijk het maximale uit Civil 3D te halen.

Voordelen CAD Stunter Opleidingen

Als enige Autodesk Training Center in de Benelux bieden wij onze cursisten een tevredenheidsgarantie. “Als u na afloop van de cursus niet tevreden bent, krijgt u uw geld terug!”

Inclusief officieel certificaat

Kleine groepen, veel persoonlijke aandacht

Ondersteuning, ook na afloop van de cursus

Bekijk meer redenen om een opleiding te volgen bij Arkance Systems

Vragen over de cursussen?
Heeft u algemene vragen over onze cursussen, bijvoorbeeld over de diplomering, leervormen, de locaties of het cursusmateriaal? Kijk dan hier.

Hoe is de Civil 3D Gevorderdencursus Corridor Modeling opgebouwd?

De Civil 3D Gevorderdencursus Corridor Modeling is een cursus van één dag.

Onderwerpen

 • Gebruik van alignments en , profiles
 • Gebruik van verkantingsovergangen
 • Maken van een aansluitingen en kruispunten
 • Werken met diverse baselines en regions
 • Instellingen van de code set style voor gebruik bij presentaties
 • Corridor gebruiken voor het maken van dwarsprofielen:
Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:

8 beoordelingen voor Civil 3D Gevorderden cursus Corridor Modeling

 1. Goud

  Cursusleider heeft eerst gepeild wat het niveau was van de cursisten zodat de cursus zo kon worden ingericht met onze ervaring daarin meenemend. Cursus was leerzaam en vragen die we in de praktijk zouden kunnen krijgen zijn behandeld en uitgelegd. Cursuslocatie en materiaal is allemaal goed verzorgd. Al met al een zeer leerzame en positieve cursus.

 2. Weijs

  Ik heb de online module Corridor Modeling gevolgd. Doordat het een online cursus was kon de docent bij iedereen goed meekijken. De individuele aandacht was een groot pluspunt van de online cursus.

 3. Bosch

  Mijn ervaring met de cursussen van CAD Accent is zeer positief. Naast de oefeningen die ik tijdens de cursus heb gedaan, was er ook voldoende ruimte voor vragen. Mijn ervaring is wel dat je de cursus het beste kan doen wanneer je de basis goed onder de knie hebt.

 4. Barendregt

  CADAccent is al jaren mijn vaste en eerste keuze voor trainingen vanwege de hoge mate van kennis en professionaliteit van de organisatie en de docenten. Op een bijzonder doeltreffende manier wordt de theorie uitgelegd en getoetst aan praktijk voorbeelden die voor deelnemers heel herkenbaar zijn.

 5. Vermeulen

  De cursus was goed opgezet. Vragen werden goed afgehandeld. Door de aantal traineers was de cursus meer een één op één cursus dit was goed bevallen. Locatie en de lunch was goed geregeld.

 6. Kramer

  Zeer goede cursus. Cursusmateriaal goede houvast voor de oefen opdrachten. Prettige cursuslocatie. Kundige docent.

 7. Messink

  Cursus van uitstekend niveau. Goede trainingsfaciliteiten en ervaren cursusleider met prettige persoonlijkheid. Ruimte voor praktijkvragen. Kleine groep.

 8. Wildeboer

  Ik heb diverse cursussen gevolgd bij Cadaccent en de ervaringen zijn zeer positief. Ook als er na de cursus nog vragen zijn wordt daar snel en zorgvuldig op gereageerd.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats reactie

Gerelateerde cursussen

  Ontdek wat BIM voor u kan betekenen. Bekijk onze GRATIS on-demand webinar!
  Bekijk het Webinar