On demand webinar ‘Starten met BIM’

On-demand
On demand

Aanpassen: Datum Locatie

IndustrieBouw en Arch.
NiveauBasis
Duur45 min.

BIM verandert de manier waarop we plannen, ontwerpen, bouwen en beheren aanzienlijk. Achterblijven is eigenlijk geen optie meer. Maar om succesvol met BIM te starten, is het belangrijk dat u weet wat BIM is en welke impact het op uw organisatie heeft. U leert het tijdens het webinar ‘Starten met BIM’. Daardoor verloopt uw start straks sneller én beter.

Dit mag u verwachten van het webinar ‘Starten met BIM’

Op de eerste plaats krijgt u een waardevol inzicht in wat BIM is en wat het betekent voor uw organisatie. BIM is namelijk meer dan het aanschaffen van software; het is een bedrijfsproces met impact op vele disciplines.

Daarnaast leert u hoe u de stap van CAD naar Revit maakt, waar u op moet letten en wat de valkuilen zijn. Ook gaan we dieper in op wat een BIM-werkplek kost, welke (voor)opleiding nodig is en hoe u een BIM-pilot project opzet.

Daarmee is het webinar ‘Starten met BIM’ is ideaal voor het management, CAD-afdelingsleiders en tekenaars die verantwoordelijk zijn voor het implementeren van BIM. Bent u onlangs gestart met Revit en BIM? Doe dan zeker mee! We beloven u een leerzaam webinar waarin u meer inzicht krijgt over BIM in uw praktijk.

Inhoud

Tijdens het webinar ‘Starten met BIM’ komen de volgende onderwerpen aan de orde:

 • Wat is BIM?
 • Wat zijn de voordelen van BIM?
 • BIM-voorbeelden in de praktijk
 • CAD versus Revit
 • Revit BIM-software
 • Revit Bibliotheken en families
 • BouwConnect Bibliotheek Pro + ASD voor Revit (nieuw!)

Gerelateerde producten

Revit

Revit is dé BIM-ontwerpapplicatie voor architecten, bouwbedrijven, aannemers, adviesbureaus,...

  Ontwerp en bouw met de geïntegreerde AEC-tools en -workflows

  Ontdek hoe u met de Autodesk AEC-collectie uw meest ambitieuze ideeën tot leven kunt laten komen, efficiënter kunt samenwerken, routinetaken kunt automatiseren en uit meer ontwerpopties dan ooit tevoren kunt kiezen.