AutoCAD Web App

Wil jij altijd en overal een AutoCAD tekening maken? Of toegang hebben tot je bouwtekeningen en andere relevante projectinformatie? Dat is verrassend eenvoudig! Met AutoCAD Web App bekijk, bewerk en deel je bestanden waar en wanneer je maar wil. Zo ben je altijd up-to-date.

 • Altijd en overal toegang tot tekeningen, bestanden en data
 • Altijd en overal volledig up-to-date
 • Eenvoudig bekijken, bewerken en delen
 • Real-time communicatie
 • Beveiligde cloud-opslag
Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:
 • *Stel uw eigen pakket samen

  Selecteer een abonnement:

  • AutoCAD Web App abonnement - 1 jaar

    100,00
   SKU: 02GI1-WW7302-L221

  Opleidingen

  Helpdesk en ondersteuning

Zo ben je altijd up-to-date met AutoCAD Web App

Niet alleen jij, maar alle betrokkenen kunnen met AutoCAD Web App aan een project werken. PC, tablet of mobiele telefoon: het maakt niet uit. Meten, bewerken, aantekeningen maken, foto’s toevoegen, samenwerken én delen: je doet het allemaal ter plekke. Alles wordt real-time bijgewerkt, zodat iedereen met de meest recente versie werkt.

Ook geen gedoe meer met papier dus. Of met e-mail, lastige FTP-servers en onhandige Dropboxen. Gewoon één versie die altijd en overal inzichtelijk is. En ook nog eens zonder veiligheidsrisico’s, want dankzij Autodesk Trust Center is AutoCAD Web App optimaal beveiligd.

AutoCAD Web App is beschikbaar voor iOS, Android en Windows.

De voordelen van AutoCAD Web App

Met AutoCAD Web App abonnement kunt u niet alleen 2D-tekeningen op locatie creëren, bekijken en bewerken waardoor de deelnemers aan je projecten nog beter samenwerken, maar ook eenvoudig opmerkingen, maatvoeringen, teksten en afbeeldingen toevoegen. Ook beschikt u over een uitgebreide set van tools om lagen te beheren.

 • Bij AutoCAD Mobile Premium krijgt u 25 GB cloud-opslag om uw projecttekeningen te delen (met een maximum van 30 MB per bestand).
 • Bij AutoCAD Mobile Ultimate is dat 100 GB (met een maximum van 40 MB per bestand).

.

Meer informatie over AutoCAD Mobile App Premium en Ultimate vindt u bij ‘Meestgestelde vragen’.

.

Vaakgestelde vragen over AutoCAD Mobile App

Heeft AutoCAD Web App dezelfde functionaliteiten als AutoCAD (LT)?

Nee. AutoCAD en AutoCAD LT zijn volwaardige tekenapplicaties. AutoCAD Web App is een afgeslankte versie hiervan waarmee u over basistools beschikt, zoals lijnen, maatvoeringen en het plaatsen van teksten.

Als u een CAD-project technisch wilt gaan uitwerken dan is AutoCAD of AutoCAD LT de beste keuze.

Welke cursus heb ik nodig om met AutoCAD te leren werken?

Heeft u geen ervaring met AutoCAD, dan adviseren wij u om een AutoCAD Basiscursus te volgen. Heeft u wel ervaring met AutoCAD, maar heeft u het al lang niet meer gebruikt óf heeft u alleen ervaring met een oudere versie? Kies dan voor de AutoCAD Opfriscursus.

Is het mogelijk om met 3D-tekeningen te werken in AutoCAD Web App?

Nee, dat kan niet. U kunt DWG-tekeningen alleen in 2D creëren, tonen en bewerken. Zoekt u een online oplossing voor 3D-tekeningen? Gebruik dan de A360 Viewer.

Op welke besturingssystemen werken AutoCAD Web App?

AutoCAD Web App kan geïnstalleerd worden op iOS 8.0, Android 4.0.3 en Windows 10 (en eventuele nieuwere versies dan deze drie uiteraard).

Kan ik AutoCAD Web App eerst proberen voordat ik me abonneer?

Jazeker! U kunt de applicatie een maand lang gratis testen. Tijdens deze periode is het overigens niet toegestaan om de app voor commerciële doeleinden te gebruiken.

Eerder kon ik Autodesk-software kopen. Waarom kan ik me er nu alleen nog op abonneren?

Dat is een keuze van Autodesk. In 2016 is Autodesk gestopt met het verkopen van ‘Perpetual Licenses’. Daarvoor in de plaats zijn abonnementen gekomen: ‘Subscriptions’.

Een abonnement is voor u aantrekkelijk omdat de aanschafkosten lager zijn. Bovendien kunt u het abonnement afstemmen op de duur van een project en als kostenpost afboeken. Hierdoor worden projecten financieel overzichtelijker. Daarnaast bespaart u ook nog eens kosten doordat u alleen betaalt voor wat u nodig heeft.

Er zijn drie abonnementstermijnen: drie maanden, een jaar en drie jaar.

Is technische ondersteuning of helpdesk mogelijk?

Bij elk Autodesk-abonnement krijgt u het Standard Plan. Hiermee heeft u recht op een (beperkt) basispakket aan hulp. De communicatie is in het Engels en alleen telefonisch buiten kantooruren (de helpdesk is in de Verenigde Staten). Het Premium Plan biedt u voor een gering bedrag uitgebreidere hulp, waarbij vooral de telefonische bereikbaarheid beter is. Lees hier meer over de verschillen tussen het Standard Plan en het Premium Plan.

Maakt u liever gebruik van Nederlandstalige ondersteuning, technische mensen die uw vakgebied verstaan én ook nog eens bereikbaar zijn tijdens reguliere, Nederlandse kantooruren? Dan is ons Helpdesk Abonnement de beste keuze.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats reactie

Werk met AutoCAD, altijd en overal

Waarom kopen bij CAD Stunter?

Als grootste Autodesk Platinum reseller van de Benelux garanderen we je de beste prijs-kwaliteitverhouding. We helpen je ook na de aanschaf van Autodesk-software en hebben een deskundige, Nederlandstalige helpdesk.

Deskundige nederlandstalige helpdesk

Direct uit voorraad geleverd

Financiering mogelijk, betaling vast bedrag per maand

Bekijk meer redenen om te kopen bij CAD Stunter

Gerelateerde producten

  Ontdek wat BIM voor u kan betekenen. Bekijk onze GRATIS on-demand webinar!
  Bekijk het Webinar