Met onze kennisintensieve dienstverlening op het gebied van CAD-software kunnen we uw organisatie snel en doelgericht op weg helpen. Daarbij is het doel vrijwel altijd: efficiënter werken met een hoger rendement. Er zijn vele manieren waarop we u verder kunnen helpen. Hieronder hebben we de meest gebruikte vormen op een rij gezet:

 • Quick Scan
 • NLCS-implementatie
 • BIM-implementatie

NLCS-implementatie

Wanneer u met de NLCS gaat werken, adviseren we u om InfraCAD te gebruiken: de meest toegepaste NLCS-applicatie. Deze is zeer krachtig, gebruiksvriendelijk en makkelijk te implementeren.

In kleinere omgevingen kunt u dit eenvoudig zelf. In grotere omgevingen, met bijvoorbeeld centrale bibliotheken en meerdere afdelingen, begeleiden we dit traject. Daarbij ondersteunen onze specialisten de functioneel beheerders. Ook zorgen we voor een optimale configuratie, ondersteunen we de uitrol naar de gebruikers en verzorgen we de benodigde opleidingen.

BIM-implementatie

We zijn specialist in het implementeren van BIM in kleinere CAD-omgevingen (vijf tot tien werkplekken). Denk aan architectenbureaus en de afdeling werkvoorbereiding bij bouwbedrijven.

Bij een BIM-implementatietraject krijgt u advies over het gebruik van CAD-software, leggen we werkmethodes vast en implementeren we deze. Uiteraard brengen we daarvoor uw specifieke wensen en vragen in kaart. Deze vormen de basis van het plan van aanpak dat we samen opstellen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over deze diensten? Of kunnen we u op een andere manier verder helpen? Bijvoorbeeld met een traject voor een afdeling of het opzetten van een tekenkamer? Neem dan contact met ons op.

Meest gestelde vragen

Kan ik advies per uur inwinnen?

Nee, dat kan niet. Consultancy is alleen per dagdeel van vier uur mogelijk. Als u beperkte hulp nodig heeft, kunt u beter kiezen voor ondersteuning op afstand. Bijvoorbeeld met een Helpdesk-abonnement of support op incidentele basis.

Zijn reiskosten bij het tarief inbegrepen?

Ja, die zijn inbegrepen. Geen verrassingen dus.

Hoe snel kan er iemand langskomen?

Dat hangt uiteraard van onze planning af. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden: 085 – 30 30 000. Dan leggen we een optie vast, waarna u de bestelling kunt plaatsen.

3 beoordelingen voor Consultancy

 1. de Bruijn

  Civil3D voor beginners voor 1e jaars CT studenten. Docent prima gedaan. Rustig, gemotiveerd en goed opgebouwd de les gegeven. Service cadaccent mail en telefoon ook prima.

 2. den hartog

  De ervaring met CADAccent is goed. Onze vragen worden altijd goed beantwoord en het advies is goed, waarbij zij kijken naar de werkprocessen binnen de organisatie om hierop de producten aan te sluiten.

 3. Vogels

  Frank van der Heijden is uiterst kundige Autocad specialist die de zaken vanuit een technische kant benaderd en de gevraagde opdracht naar tevredenheid binnen de gestelde tijd oplost.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats reactie

Ontdek wat BIM voor u kan betekenen. Bekijk onze GRATIS on-demand webinar!
Bekijk het Webinar