Heeft u nieuwe CAD software en wilt u snel aan de slag? Wilt u als nieuwe gebruiker het wiel niet opnieuw uitvinden maar direct starten met de juiste configuratie? Of als bestaande gebruiker direct beginnen zonder rompslomp van instellingen of ‘dingen die niet meer werken’? Wij hebben veel ervaring met het inrichten en configureren van CAD omgevingen.

  • Snel en probleemloos aan de slag met nieuwe CAD software
  • Geen zorgen over instellingen of ‘dingen die niet meer werken’
  • Advies en instructie gericht op uw bedrijfsspecifieke situatie

Het begint ná de installatie

AutoCAD software wordt steeds complexer, ook al is de installatie ‘plug en play’ en redelijk eenvoudig… Door een goede configuratie van uw AutoCAD omgeving kunt u uw tekenwerk efficiënter uitvoeren en veel kosten besparen. AutoCAD heeft hiervoor een enorm scala aan mogelijkheden. Het is voor een tekenaar echter bijna ondoenlijk om zich zó ver in de software te verdiepen. Zeker omdat het inrichten van uw AutoCAD omgeving in principe een éénmalige actie is.

Snel en efficiënt

Zelf het wiel uitvinden is zonder meer de beste manier om veel te leren over het instellen en configureren van AutoCAD. Bent u echter tekenaar en wilt u snel en op een efficiënte wijze starten met tekenen, dan doet u er verstandig aan om uw CAD omgeving door een specialist te laten configureren. Deze stemt de software optimaal af op uw tekeningen en werksituatie. De ervaring leert dat het ‘zelf proberen’ vaak veel meer tijd in beslag neemt dan de implementatie snel en efficiënt door een specialist te laten verzorgen. Onze doelstelling is om u meer rendement te laten halen uit uw CAD software door uw CAD omgeving direct optimaal in te richten. Zie het als een piano: om deze goed te laten klinken zal de pianostemmer eerst zijn werk moeten doen…

De juiste methodes

Onze specialisten leveren meer dan alleen een optimale CAD omgeving. Door de tekenaar efficiënte werkmethodes en de juiste ‘tips and tricks’ bij te brengen, leveren we u ook een goed geïnstrueerde tekenaar. Deze kan direct aan de slag en profiteert van een op maat gesneden instructie direct op uw eigen CAD systeem. Direct rendement gegarandeerd.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats reactie

Ontdek wat BIM voor u kan betekenen. Bekijk onze GRATIS on-demand webinar!
Bekijk het Webinar