HP

HP Z2 G8 Workstation - Revit LT en Inventor LT

Ben je professioneel 2D CAD-tekenaar of een ervaren 3D-modelleur? Of start je als BIM-modelleur? Dan maak je vast intensief gebruik van Revit LT, Inventor LT of een vergelijkbaar CAD-softwarepakket zoals SketchUp of SolidWorks. Dat vraagt wat van je werkstation maar dit HP Z2 G8 Workstation kan het allemaal aan!

 • Processor: Intel i9-11900K (8 Cores, 3.5/5.3 GHz, 16 MB Cache)
 • Voeding: 650 watts, active Power Factor Correction, 90% Efficient
 • RAM: 16 GB (1 x 16 GB, DDR4-2933 MHz )
 • GPU: Nvidia Quadro P2200, 5 GB GDDR5X
 • Opslag 1: 512 GB HP Z Turbo Drive SSD
 • OS: Windows 10 Professional, 64bit
Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:
 • Workstation

  • HP Z2 G5 Workstation voor Revit LT / Inventor LT

    1.995,00
   SKU: WS-11423

  Upgrade

  Beeldscherm(en)

  Microsoft Office

  Extra Services

  Hardware Aankoopservice

  Met onze servicepakketten gaan we verder dan andere aanbieders. Zo nemen we je graag werk uit handen, bieden ondersteuning óf ontzorgen we je compleet.


  Software Installatieservice

  Bij de hierboven gekozen Aankoopservice heb ook je de keuze om software te laten installeren voordat we deze naar je versturen. Lees hier meer over de Software Installatieservice.

  HP Garantie en Carepack

  • Promo: HP Care Pack Workstation volgende werkdag onsite - 3 jaar - Normaal €45

    0,00
   SKU: U1G55E

  Wij adviseren HP Hardware Support Onsite Service:  Meer informatie

Moeiteloos (be)werken in Revit LT en Inventor LT met de HP Z2 G8 Workstation

Als je veel werkt met CAD-software, zoals Revit LT en Inventor LT, heb je een krachtig werkstation nodig. Want steeds duimendraaien tot je bewerking daadwerkelijk is uitgevoerd, daar zit je niet op te wachten. Gelukkig houdt het HP Z2 Workstation de snelheid erin.

Het HP Z2 Workstation is een professioneel, betrouwbaar systeem dat uitstekend presteert. De krachtige Intel i9 processor, HP Z TurboDrive SSD en Nvidia Quadro P2200 grafische kaart zorgen dat je zowel 2D- als 3D-bewerkingen in Revit LT moeiteloos uitvoert.

Over de CAD- en BIM-mogelijkheden van het HP Z2 Workstation

Niet alleen ervaren 2D- en 3D-modelleurs zijn tevreden over dit Workstation. Ook startende BIM-modelleurs zijn te spreken over de supersnelle processor. Bijkomend voordeel van dit HP Workstation is dat je het eenvoudig kunt upgraden: je kunt de videokaart en het RAM-geheugen uitbreiden. Het werkstation gaat dus lang mee.

HP Z2: Revit LT / Inventor LT Workstation

Zowel 3D-modellen als 2D-tekeningen kunnen erg complex zijn, bijvoorbeeld door het gebruik van afbeeldingen, XREF’s en andere (GIS-)data. Daardoor worden ze zwaar en dat vraagt weer veel van je Workstation. Daarom is dit Workstation speciaal samengesteld voor gebruikers van Revit LT en Inventor LT.

Geoptimaliseerd voor CAD

De configuratie van dit systeem is geoptimaliseerd voor de laatste versies van Revit LT, Inventor LT en aanverwante producten. Het systeem heeft een krachtige 8 core Intel i9-11900K processor met 3.5 GHz basis-kloksnelheid (Turbo kloksnelheid van 5.3 GHz), 16 GB DDR4 RAM-geheugen, een supersnelle PCI-E SSD van 512 GB en een Autodesk gecertificeerde videokaart met 5 GB GDDR5X geheugen, de Nvidia Quadro P2200. Verder kun je rekenen op:

 • Een grafische kaart die geschikt is voor het renderen van fotorealistische afbeeldingen en vloeiend werken in de Revit LT-viewport. Ook als je werkt met Revit-projecten en 3D-tekeningen vertraagt je systeem geen moment.
 • Verkorte opstart-, reken- en responstijden dankzij de uiterst snelle PCI-E SSD.
 • Meer dan voldoende geheugen, processorsnelheid en opslagcapaciteit voor werken met je CAD-applicaties.

AutoCAD en Revit LT

Dit HP Z2 Workstation is perfect als je werkt met Revit LT en vergelijkbare software. Daarnaast kun je 3D-modelleren en werk je vloeiend in de viewport (ook met grotere bestanden). Tot slot kun je met dit betrouwbare werkstation werken met families in Revit (LT).

Specificaties

Bekijk de volledige specificaties van de HP Z2.

Eigenschappen

Geavanceerde prestaties

Dit HP Z2 G8 Workstation is uitgerust om te kunnen werken met 2D- en 3D-projecten. Door de krachtige processor, geavanceerde professionele grafische kaart (Autodesk gecertificeerd), voldoende geheugen en opslag levert dit werkstation de prestaties wanneer je die het hardst nodig hebt.

Geschikt om uit te breiden

Met de Intel i9-11900K processor heb je genoeg rekenkracht in huis om alle taken aan te kunnen. Heb je meer geheugen of een snellere videokaart nodig? Upgrade je werkstation dan eenvoudig door de beschikbare opties aan te klikken. We installeren de onderdelen voor je, zodat je direct aan de slag kan.

De veiligste workstations

De HP Z2 G8 heeft optimale beveiliging tegen malware. Met HP Sure Start Gen4, de zelfherstellend, hardwarematige beveiligingsoplossingen, is je apparaat tegen BIOS-aanvallen beschermd. Met de HP Manageability Integration Kit Gen2 beheer je daarnaast eenvoudig meerdere apparaten.

Monitoren*

HP Z Workstations worden standaard zonder beeldschermen geleverd. De meeste CAD- en BIM-engineers maken gebruik van twee HP Z monitoren, eentje om op te ontwerpen of modelleren, en eentje voor andere werkzaamheden, zoals productinformatie, BIM-data of MS Office. Alles binnen handbereik, handig!

Meer informatie HP Z monitoren

HP Carepacks

HP Care Packs - Gratis 3 jaar on-site support

HP Care Pack services bieden hogere serviceniveaus en uitbreiding van de garantiedekking – dat geeft u een gerust gevoel omdat uw onderneming altijd operationeel blijft.

Alleen bij Arkance Systems: 3 jaar gratis on-site support door een door HP gekwalificeerd technicus.

Meer informatie

Financieringsmogelijkheden

Financial-of Operational Lease

De software mogelijkheden binnen CAD en BIM groeien elke dag. Dankzij de HP financial services bent u er zeker van dat uw hardware up-to-date is en u de concurrentie een stap voor kunt blijven.

Haal het maximale uit uw IT-budget tegen een vooraf afgesproken voorspelbaar bedrag.

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Plaats reactie

Gerelateerde producten

  Wij gaan de uitdaging aan! Test zelf onze workstations