HP

HP Z8 Workstation - CPU Simulatie en Analyse

Als je betere 3D-modellen wilt maken en de kans op ontwerpfouten wilt minimaliseren, heb je goede Autodesk analyse- en simulatiesoftware nodig. Op het HP Z8 Workstation draait deze software als een zonnetje. Perfect voor de veeleisende CAD- en BIM-modelleur!

 • CPU: 2 x Intel Xeon 6254 18 Cores (3.1/4.0 GHz, 24.75 MB)
 • GPU: Nvidia RTX A4000, 16 GB GDDR6
 • RAM: 256 GB DDR4 (8 x 16 GB, 2666 MHz)
 • SSD: 2 TB HP Z Turbo Drive
 • PCI SSD: 8 TB (4 x 2 TB RAID 0, Z Turbo Quad Pro)
 • HDD RAID 0: 30 TB (5 x 6 TB, 7200 RPM Enterprise)
 • OS: Windows 10 Professional (64-bit)
 • Voeding: 1700 Watt, active Power Factor Correction (90% efficient)
 • Front: 2 USB 3.1 (2 USB-C), Headset/Mic, Media Card Reader
 • Netwerk: HP Dual Port 10G Base-T NIC Module
Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:
 • Stel uw eigen workstation samen

  • HP Z8 Workstation voor CPU Simulatie en Analyse

    16.580,00
   SKU: HP-Z8-ANA-SIM

  Beeldscherm(en)

  Microsoft Office

  Hardware service pakketten

  Met onze servicepakketten gaan we verder dan andere aanbieders. Zo nemen we je graag werk uit handen, bieden ondersteuning óf ontzorgen we je compleet.

  Installatie software

  Met onze servicepakketten gaan we verder dan andere aanbieders. Zo nemen we je graag werk uit handen, bieden ondersteuning óf ontzorgen we je compleet.

  HP Garantie en Carepack

  • Promo: HP Care Pack Workstation volgende werkdag onsite - 3 jaar

    45,00
   SKU: U1G59E

  Wij adviseren HP Hardware Support Onsite Service:  Meer informatie

Zo creëer je betere 3D-modellen met het HP Z8 Workstation

Autodesk analyse- en simulatiesoftware is bedoeld om je ontwerpen te valideren, optimaliseren en analyseren. Dat verkleint ontwerprisico’s en maakt je ontwerpen beter voorspelbaar. Dit HP Z8 Workstation voor CPU-simulatie en analyse is hier specifiek voor ingericht. Ideaal voor de veeleisende CAD- en BIM-modelleur die structurele, mechanische of computational fluid dynamics (CFD) uitvoert.

Over de extreem hoge kloksnelheden van het HP Z8 Workstation

Hoe goed professionele 3D CAD- en BIM-software werkt, is voornamelijk afhankelijk van de kloksnelheid van de processor. Hetzelfde geldt voor veel simulatie- en analysesoftware. Om te voorkomen dat de processor overvraagd wordt, heeft het HP Z8 Workstation twee processoren van uitstekende kwaliteit aan boord.

Bij Autodesk-simulaties en -analyses verdeelt het systeem de werklast. Niet één processor voert de verschillende taken uit, er staan er maar liefst 36 klaar. Dit versnelt de simulatie enorm. Complexe analyses uitvoeren kost daardoor aanzienlijk minder tijd.

Garantie

Dit product is voor de zakelijke markt (B2B). Je krijgt fabrieksgarantie van de fabrikant. De fabrikant bepaalt de garantievoorwaarden, de beperkingen daarop én de afwikkeling van ondersteuning, reparaties en/of vervanging. Lees hier de garantievoorwaarden.

Specificaties

Bekijk de volledige specificaties van de HP Z8.

Eigenschappen

HP Z8 - Extreme kracht

Voer 3D-simulaties uit en bewerk 8K-video’s in realtime dankzij tot wel 56 cores en tot 3 TB supersnel geheugen. Gecertificeerd voor professionele software, zoals ANSYS of After Effects, zodat u in minder tijd beter werk kunt leveren.

Ongeëvenaard weinig geluid

De Z8 is aan de binnen- én buitenkant een technisch wonder. Via de moderne buitenkant kunt u zonder gereedschap de nette, modulaire binnenkant bekijken. Dankzij de strategisch geplaatste ventilatieopeningen en kanalen in het systeem wordt de luchtstroom geoptimaliseerd voor een ultrastil resultaat.

De veiligste workstations

Elke Z8 bevat standaard geavanceerde beveiligingsfuncties. U kunt ervan op aan dat uw apparaat, identiteit en data veilig blijven met beveiligingssoftware zoals HP Client Security Suite Gen3[3] en HP Sure Start Gen3[8], het allereerste BIOS met zelfherstel en inbraakdetectie op de markt.

Monitoren*

HP Z Workstation worden standaard zonder beeldschermen geleverd. De meeste CAD- en BIM engineers maken gebruik van twee HP Z Monitoren. Alle HP Z displays en HP DreamColor-displays worden ondersteund.

Meer informatie HP Z Monitoren

HP Carepacks

HP Care Packs - Gratis 3 jaar on-site support

HP Care Pack services bieden hogere serviceniveaus en uitbreiding van de garantiedekking – dat geeft u een gerust gevoel omdat uw onderneming altijd operationeel blijft.

Alleen bij Arkance Systems: 3 jaar gratis on-site support door een door HP gekwalificeerd technicus.

Meer informatie

Financieringsmogelijkheden

Financial-of Operational Lease

De software mogelijkheden binnen CAD en BIM groeien elke dag. Dankzij de HP financial services bent u er zeker van dat uw hardware up-to-date is en u de concurrentie een stap voor kunt blijven.

Haal het maximale uit uw IT-budget tegen een vooraf afgesproken voorspelbaar bedrag.

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats reactie

Gerelateerde producten

  Wij gaan de uitdaging aan! Test zelf onze workstations