HP

HP ZBook Fury 16 G10 Simulatie & Data Analyse

Nieuwste model! Met behulp van een snelle processor en videokaart is het mogelijk om producten en gebouwen virtueel te simuleren en data-analyses uit te voeren om zo het ontwerpproces te optimaliseren en te versnellen. Dit HP workstation voor simulatie en data analyse is een uitgebalanceerd systeem welke is afgestemd op de veeleisende CAD-modelleur die structurele en mechanische berekeningen uitvoert of simulaties doet met computational fluid dynamics (CFD).

 • Processor: Intel i9-13950HX, 24 core (4.0/5.5 GHz, 36 MB Smart Cache)
 • RAM: 64 GB (2 x 32 GB DDR5-4800 Mhz)
 • GPU: Nvidia RTX 5000 ADA, 16GB GDDR6
 • Beeldscherm: 16,0 inch (40,6 cm) WUXGA 1920 x 1200
 • Opslag 1: 2 TB SSD HP Z Turbodrive – NVME TLC
 • Opslag 2: 2 TB SSD HP Z Turbodrive – NVME TLC
 • Beveiliging: SEC Fingerprint Sensor
 • OS: Windows 11 Professional, 64bit
Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:
 • *Stel uw eigen workstation samen

  • HP ZBook Fury 16 G10 Simulatie & Data Analyse

    4.995,00
   SKU: WSTN_MW-16DATA001

  Dockingstation

  Beeldscherm(en)

  Microsoft Office

  Extra Services

  Hardware Aankoopservice

  Met onze servicepakketten gaan we verder dan andere aanbieders. Zo nemen we je graag werk uit handen, bieden ondersteuning óf ontzorgen we je compleet.


  Software Installatieservice

  Bij de hierboven gekozen Aankoopservice heb ook je de keuze om software te laten installeren voordat we deze naar je versturen. Lees hier meer over de Software Installatieservice.

  HP Garantie en Carepack

  • HP Care Pack Laptop volgende werkdag onsite - 3 jaar

    95,00
   SKU: U61B5E

  Wij adviseren HP Hardware Support Onsite Service:  Meer informatie

Dit maakt de HP ZBook Fury 16 G10 een echte alleskunner

3D CAD en BIM-software zijn gebaat bij een zo hoog mogelijke kloksnelheid van de processor. Dit geldt nog veel meer als u simulatie en analyses uit wilt gaan voeren. De werklast van veel software voor simulatie en analyse kunnen worden uitgevoerd op meerdere fysieke proceskernen. Dit is nuttig omdat taken dan niet uitgevoerd worden door één processor maar door meerdere fysieke processoren en threads. Dit versneld niet alleen de simulatie, u bent ook in staat om complexere analyses uit te voeren en in minder tijd.

Hierom is dit ZBook de meest complexe modellen de baas

Dit Workstation is bij uitstek geschikt voor de vele taken en applicaties die je in je werk als BIM-modelleur tegenkomt. Waarom? Bijvoorbeeld door de combinatie van de nieuwe 24 Core Intel i9-13950HX (4,0-5,5 GHz), het 64 GB RAM-geheugen (uit te breiden naar 64 GB), de nieuwe supersnelle HP PCI-e NVMe SSD en Nvidia’s RTX 5000 ADA met 16 GB GDDR6. Hierdoor zijn werkzaamheden als grote BIM-bestanden verwerken en point cloud-data importeren geen uitdaging meer, maar vanzelfsprekende routine. Daardoor maakt dit HP Workstation voor point cloud en large assemblies je dagelijkse werk een stuk aangenamer.

Specificaties

Bekijk de volledige specificaties van de HP ZBook Fury 16 G10.

Eigenschappen

Intel i9-12950HX

De Intel i9-12950HX (een topmodel van Intel) heeft maar liefst 16 rekenkernen, ieder met een zeer hoge kloksnelheid. Dit ondersteunt de hoge framerates die noodzakelijk zijn voor het werken met grote assemblies en het verwerken van point cloud-bestanden. Bovendien ondersteunen de krachtige nieuwe rekenkernen het supersnelle 128GB RAM-geheugen (DDR5-4800MHz).

128GB RAM-geheugen

Voorkom dat uw laptop wordt vertraagd door onvoldoende geheugen. Het supersnelle RAM-geheugen zorgt ervoor dat uw systeem niet vertraagd en dat de processor optimaal kan presteren. Het 128GB DDR5 (4 x 32GB-4800Mhz) RAM-geheugen zorgt dat uw systeem gevoed kan worden met grote hoeveelheden data, ook als u met grote pointclouds werkt.

De snelste SSD - HP Z Turbo Drive

De HP Z Turbo Drive – NVME TLC SSD is tot vier keer sneller dan een standaard SSD, haalt lees- en schrijfsnelheden van 2900MB/s en 2100MB/s en zorgt ervoor dat Windows razendsnel opstart en uw bestandsverwerking en -overdracht maximaal zijn.

Nvidia RTX A5500

De Nvidia RTX A5500 kaart is een 16GB DDR6 videokaart met 7424 CUDA Cores, 58 Nvidia RT Cores en 232 Tensor Cores. Deze videokaart is daarmee optimaal geschikt voor virtual reality, CAD en BIM, en zorgt voor vloeiende rendertaken in de viewport.

HP Thunderbolt dock

Sluit eenvoudig tot twee externe 4K-schermen en andere randapparatuur aan via de HP Thunderbolt docking station. Sluit de kabel aan op uw laptop om toegang te krijgen tot een bedraad netwerk, data, video en laadt uw laptop tegelijkertijd op.

Meer informatie: HP Z Thunderbolt dock.

Monitoren*

HP Z Workstation worden standaard zonder beeldschermen geleverd. De meeste CAD- en BIM engineers maken gebruik van twee HP Z Monitoren. Alle HP Z displays en HP DreamColor-displays worden ondersteund.

Meer informatie HP Z Monitoren

De veiligste workstations

Optimale beveiliging tegen malware met de zelfherstellende, hardwarematige beveiligingsoplossingen, zoals HP Sure Start Gen4, waarmee uw apparaat tegen BIOS-aanvallen is beschermd. Bovendien kunt u eenvoudig meerdere apparaten beheren met de HP Manageability Integration Kit Gen2.

Lees ook HP Z Workstations: De veiligste pc’s ter wereld.

HP Carepacks

HP Care Packs - Gratis 3 jaar on-site support

HP Care Pack services bieden hogere serviceniveaus en uitbreiding van de garantiedekking – dat geeft u een gerust gevoel omdat uw onderneming altijd operationeel blijft.

Alleen bij Arkance Systems: 3 jaar gratis on-site support door een door HP gekwalificeerd technicus.

Meer informatie

Financieringsmogelijkheden

Financial-of Operational Lease

De software mogelijkheden binnen CAD en BIM groeien elke dag. Dankzij de HP financial services bent u er zeker van dat uw hardware up-to-date is en u de concurrentie een stap voor kunt blijven.

Haal het maximale uit uw IT-budget tegen een vooraf afgesproken voorspelbaar bedrag.

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats reactie

Gerelateerde producten

  Wij gaan de uitdaging aan! Test zelf onze workstations