HP

HP Thunderbolt Dock G2 120W - Dockingstation (USB-C)

Pendel je veel tussen kantoor en projectlocatie? Dan heb jij een dockingstation nodig! Met deze HP Thunderbolt Docking 120W G2 sluit je met één USB-C kabel al je apparaten aan. Toetsenbord, muis, meerdere monitoren, internet: het kan allemaal op dit ene kleine doosje. Nooit meer kabels wisselen, nooit meer je poorten vernielen. Tijdens het werk lekker een muziekje op? De optionele audio-module laat elk deuntje lekker klinken!

  • Eén enkele Thunderbolt™ 3 (USB-C™)-aansluiting
  • 1 USB 3.0-poort met voeding
  • 2 USB 3.0-poorten
  • 1 RJ45-poort
  • 1 netvoedingsadapter-connector

Model is geschikt voor: 15″ HP Zbook Firefly, Power en Studio.
Andere laptop? Controleer altijd zelf eerst de aansluiting!

Eén jaar garantie.

Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:

HP Thunderbolt Dock G2 120W Dockingstation: Plug and Play!

Op afwisselende locaties werken geeft je veel vrijheid, maar het aan en afkoppelen de hele tijd is niet alleen erg vervelend en tijdrovend, maar vooral ook slecht voor je laptop. Het veelvuldig induwen en uittrekken van stekkers vindt namelijk geen een laptop prettig: de poorten hebben veel te verduren en gaan uiteindelijk stuk. Dat is een dure grap, want je laptop is verder nog prima in orde!

De held in dit verhaal? Het dockingstation! Je zet je dockingstation op je bureau en sluit al je kabels hierop aan. Daarna gaat er 1 kabeltje naar je Thunderbolt 3 poort of als je die niet hebt, naar je USB-C poort. En dan ben je klaar!
Ga je de deur uit? Koppel deze ene kabel af en je bent onderweg: Simpel, eenvoudig, veilig!

En een echte slimmerk besteld er natuurlijk meteen twee: een voor op kantoor, en een voor op locatie.
Verbeter zelf de levensduur en het gebruiksgemak van je laptop!

De belangrijkste eigenschappen op een rij:

Meerdere monitoren aansluiten

Op iedere Thunderbolt-port sluit je standaard twee monitoren aan, ieder met een resolutie van 2560×1440 (60 Hz). Werk je liever met één monitor? Dan is de maximale resolutie zelfs 4096×2160 (60 Hz).

Alles binnen handbereik via één aansluiting

Sluit je de USB-C™-kabel aan op je notebook, dan heb je complete toegang tot een bedraad netwerk met data-, video- en oplaadfunctionaliteit. Bovendien ondersteunt dit docking station zowel HP- als niet-HP-Thunderbolt™- en USB-C™-notebooks.

Ruimte besparen met het slanke design

Werkruimte is kostbaar – en daar speelt deze HP Thunderbolt Dock G2 120W Dockingstation handig op in. Het elegante, slanke ontwerp (zwart en afgerond, met gladde accenten) geeft het begrip docking station een compleet nieuwe invulling.

Optimaal apparaatbeheer

Een groot voordeel van de HP Thunderbolt Dock G2 120W Dockingstation zijn de mogelijkheden voor netwerkbeheer. Dit docking station is voorzien van ingebouwde, geavanceerde functionaliteiten, zoals WoL en MAC Address Pass-Through (ongeacht voedingsstatus en PXE Boot). Je bewijst dus niet alleen jezelf een dienst met dit docking station, ook je IT-collega’s zijn er gegarandeerd blij mee. Zij kunnen de aangesloten notebooks namelijk gemakkelijk op afstand beveiligen en beheren.

Maximale multitasking

Zodra je je notebook op het docking station aansluit, verbind je twee externe 4K-schermen. Het grote voordeel: je ziet je projecten in de allerbeste beeldkwaliteit.

Oproepen aannemen

Oproepen aannemen zonder headset is ook een noemenswaardige functionaliteit van de HP Thunderbolt Docking 230 W G2. Sterker nog: zelfs audio conferencing is mogelijk (dit is de eerste Thunderbolt™-dock met deze toepassing). Je bevestigt hiervoor simpelweg de (optionele) HP TB Dock-audiomodule aan het dock (verticaal). Deze functie is draadloos, geen gedoe met kabels dus.

Garantie

Dit product is voor de zakelijke markt (B2B). Je krijgt fabrieksgarantie van de fabrikant. De fabrikant bepaalt de garantievoorwaarden, de beperkingen daarop én de afwikkeling van ondersteuning, reparaties en/of vervanging. Lees hier de garantievoorwaarden.

Specificaties

Bekijk de volledige specificaties van de HP Thunderbolt docking

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats reactie

Gerelateerde producten

    Wij gaan de uitdaging aan! Test zelf onze workstations