085 065 6600NEEM CONTACT OP
0item(s)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

  • Deskundig advies
  • Voor 15u besteld volgende werkdag in huis*
  • Verzendkosten €8,75
  • Levering Nederland en België
  • Meer dan 8.000 tevreden klanten

Product was successfully added to your shopping cart.

SketchUp Pro - 3D ontwerpsoftware voor Windows en Mac

SketchUp Pro is 3D ontwerpsoftware waarbij gebruiksgemak het belangrijkste aspect is. Met SketchUp Pro is iedereen in staat om een concept om te zetten in een 3D model en het ontwerp te visualiseren.

Architecten, landschapsontwerpers, stedenbouwkundigen, interieurontwerpers, aannemer, werkvoorbereiders, uitvoerders. Zo maar een greep uit het grote aantal professionals die SketchUp in hun dagelijkse werkzaamheden gebruiken. Niet zo vreemd, gezien het feit dat het ontwerpen van een object of bouwwerk in 3D zo veel voordelen biedt dat het de standaard is geworden.

Opdrachtgevers verwachten vandaag de dag een ontwerp dat visueel direct begrijpelijk is en men zelf nog veel details kan bepalen en wijzigen. Partners in de bouwketen eisen zelfs dat 3D modellen voorzien worden van informatie (BIM) zodat deze gebruikt kan worden tijdens het gehele bouwproces.

CAD Stunter kan u als CAD en BIM-specialist helpen om deze doelen te bereiken en meer rendement uit SketchUp Pro te halen. Van concept tot uitvoering tot beheer. Wilt u meer informatie over hoe wij u kunnen ondersteunen, neem dan contact op voor meer informatie.

Stel een Aflopende Directie in

5 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

5 Artikel(en)