Skatter voor SketchUp Pro

Als je scene veel objecten bevat, wordt je model in SketchUp traag, en soms zelfs onwerkbaar. Met Skatter voor SketchUp Pro voorkom je dit. Deze plug-in maakt het namelijk het mogelijk om oneindig veel objecten te renderen. Dit scheelt je wachttijd én de onnodige frustratie.

  • Plug-in voor objectverspreiding
  • Oneindig veel objecten renderen
  • Altijd werken met lichtgewicht bestanden
  • Uitgebreide bibliotheek
  • Volledig parametrisch
  • Gedetailleerde controle over het verspreidingsproces
Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:
  • Skatter voor SketchUp Pro abonnement - 1 jaar

    79,00
   SKU: D8-00012

Waarom Skatter voor SketchUp Pro de renderoplossing is voor complexe ontwerpen

Skatter voor SketchUp Pro is de slimme plug-in voor objectverspreiding. Als je de functie Render Only selecteert, zendt Skatter alle informatie direct naar de render engine, zonder je model te belasten. Hierdoor blijft je bestand klein en kun je een ongekende hoeveelheid objecten renderen.

De Render Only-functie wordt al ondersteund door V-Ray, Thea, Corona, Twilight, Raylectron, Indigo en Kerkythea. En er komen steeds meer render engines bij. Wil je Skatter even in combinatie met een andere engine gebruiken? Dan vink je Render Only gewoon even uit.

Skatter: render only

De ‘Render Only’ functie van Skatter wordt ondersteund door V-Ray, Thea, Corona, Twilight, Raylectron, Indigo en Kerkythea. En het worden er steeds meer! Om Skatter in combinatie met een andere render engine te gebruiken, dient u ‘Render only’ uit te vinken.

Bibliotheek

Skatter voor SketchUp Pro heeft een uitgebreide bibliotheek met vegetatie. Hiermee kun je bijvoorbeeld een voetbalveld in slechts vier klikken toevoegen. Extra mooi: je kunt regelmatig updates met nieuwe interessante content verwachten.

Bibliotheek

Volledig parametrisch

Als je met Skatter werkt, kun je altijd terug om je werk nog aan te passen. Iedere optie en elke parameter wordt namelijk opgeslagen.

Volledig parametrisch

Gedetailleerde controle over het verspreidingsproces

 • Hosts
  Je kunt objecten verspreiden over vlakken en langs curves, maar ook losse punten in het model gebruiken.
 • Areas
  Je kunt gebieden definiëren waar je wel of juist niet objecten wilt verspreiden. Dit kun je doen door gebruik te maken van SketchUp-objecten en curves, of door ze zelf aan te maken.
 • Camera clipping
  Als je wil, kun je alleen de objecten genereren die voor de camera zichtbaar zijn. Of objecten laten vervallen als ze te ver weg zijn.
 • Distribution
  Je kunt objecten willekeurig verspreiden, op een grid of in een mix van deze twee. Ook is het mogelijk om te verspreiden op bijvoorbeeld hoekpunten en vlakken. Om de verspreiding te finetunen, kun je hoogte-, hellings- en overlappingsparameters gebruiken.
 • Randomness
  Je kunt objecten willekeurig plaatsen door gebruik te maken van translatie, rotatie, verschaling en spiegeling.
 • Falloffs
  Je kunt Falloff-parameters met gebieden, hoogte, helling en camera gebruiken om harde grenzen te voorkomen. Zo creëer je een soepele overgang tussen gebieden met objecten en gebieden zonder objecten.
Skatter - paint node

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats reactie

Ontdek wat BIM voor u kan betekenen. Bekijk onze GRATIS on-demand webinar!
Bekijk het Webinar