CAD Stunter stopt de verkoop vanaf 7 mei

Producten blijven leverbaar via ARKANCE en Z4CAD

CAD Stunter is al jaren leverancier van hardware, software en cursussen voor iedereen die met CAD werkt. In verband met een nieuwe merkstrategie heeft ARKANCE, de eigenaar van CAD Stunter, besloten te stoppen met het merk CAD Stunter en het productaanbod te splitsen over verschillende aanbieders:

Software en Diensten

bij ARKANCE

Voor software en diensten zoals cursussen, consultancy en support helpen we je graag verder bij de website van ARKANCE. Dat is voordelig voor jou, want het aanbod is groter, diverser en we kunnen een hogere kwaliteit garanderen.

Hardware

bij Z4CAD

Voor kwalitatieve (HP) computers en randapparatuur verwijzen we je voortaan graag door naar Z4CAD. Dit is een nieuwe onderneming, gestart door het team van CAD Stunter. Z4CAD stelt zich in dit document graag aan je voor.

Belangrijke data:

  •   7 mei 2024 – CAD Stunter stopt met alle verkopen
    • Software en cursussen verhuizen naar ARKANCE
    • Hardware verhuist naar Z4CAD
  • 15 mei 2024 – Website gaat offline en is niet meer toegankelijk
  •   1 jan. 2025 – Uitschakeling telefoonnummer en email CAD Stunter

Garantie en Support

Er verandert niets met je garantie of support voor producten die je gekocht hebt bij CAD Stunter. Heb je in de garantieperiode – middels HP Care Pack of fabrieksgarantie – een probleem, neem dan contact op met de supportafdeling van onze partners:

Voor HP producten:
020 – 50 40 646

Voor 3D Connexion producten:
020 – 721 89 00

Dank je wel!

We hebben de afgelopen jaren veel klanten mogen helpen met het leveren van fantastische producten en diensten. We willen iedereen bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen en de fijne relatie die we met velen van jullie mochten hebben. Wij zijn er van overtuigd dat ARKANCE en Z4CAD met de ingeslagen weg jou nóg beter van dienst kunnen zijn.

Vragen?

Heb je vragen over CAD Stunter of dit bericht, of zoek je hulp van een van onze medewerkers? Neem dan contact met ons op: 088 – 872 0000.
Ook voor alle CAD Stunter gerelateerde zaken na 1 januari 2025 maak je gebruik van bovenstaand telefoonnummer.

Gerelateerde berichten