Trimble Quadri

Civiel ingenieurs, aannemers en projecteigenaren: ze werken vaak allemaal aan hetzelfde infraproject. Om dit soepel te laten verlopen en om processen te stroomlijnen, is strak gegevensbeheer essentieel. Dit krijg je voor elkaar met dataplatform Trimble Quadri, de enige juiste informatiebron voor alle betrokken partijen.

 • Open standaarden toepassen
 • Modellen vanuit meerdere softwarepakketten gebruiken
 • Ontwerpfouten minimaliseren
 • Projectgegevensbeheer stroomlijnen
 • Live modellen presenteren in een virtuele omgeving
Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:
 • Stel uw eigen pakket samen

  Selecteer een abonnement:

  • Quadri Business Premium abonnement - 1 jaar

    695,00
   SKU: qaudri-b-1y

Zo helpt Trimble Quadri je met het beheren, inzien en delen van data

Trimble Quadri is een open en gemeenschappelijke projectomgeving waar je modellen tijdens de hele levensfase van een infraproject deelt.

Coördinatie van het centrale model

Met Quadri kun je het centrale model volgens BIM-vereisten delen via de cloud (BIM-volwassenheid vanaf niveau 3 en 4). Quadri is de single source of truth voor projectgegevens die om zorgvuldige afstemming vragen. Daarnaast kun je deze data goed organiseren, en gemakkelijk up-to-date en bereikbaar houden.

Wijzigingen inzichtelijk

Bij infraprojecten is het vaak een uitdaging om wijzigingen in het model bij te houden, maar niet met Quadri. Deze software biedt je namelijk een handig overzicht van wie wat heeft veranderd, en ook wanneer diegene dat gedaan heeft. Daarnaast kun je eenvoudig opmerkingen plaatsen.

Informatieweergaven

Quadri maakt het makkelijk om informatie op te vragen, omdat je het model kunt bekijken in 3D-weergave, als dwarsdoorsnede of als 2D-DWG, inclusief object properties. Met de Tabelweergave-functie ondersteunt Quadri ook een efficiënte en nauwkeurige controle van de gegevens.

Cloud-oplossing of op locatie

Ga je voor Quadri? Dan kun je kiezen voor de oplossing die het beste bij jou past. Het dataplatform is standaard beschikbaar via de cloud, maar je kunt het ook op locatie hosten met een service level agreement van Trimble of van ons.

Partner- en veldintegraties

Met Quadri kun je de verbinding leggen tussen het kantoor en het veld. Ingenieurs, aannemers en projecteigenaren werken en communiceren namelijk vanuit een gemeenschappelijk model, waarbij het niet uitmaakt welke software ze zelf gebruiken. Ook hoeven ze gegevens niet te dupliceren, en kunnen ze deze gemakkelijk extraheren en gebruiken.

Quadri is een open, gemeenschappelijke projectomgeving voor het continu delen van modellen tijdens de gehele levensfase van het project.

Civiele ingenieurs

Meer samenwerking. Minder complicaties. Betere resultaten.

Met Quadri kunnen ingenieurs ervoor kiezen om in verschillende software te ontwerpen en toch een coherent en bouwbaar model te kunnen leveren aan de eigenaar en aannemer.

Met Quadri kunt u dat ontwerpproces optimaliseren en gemakkelijk samenwerken tussen verschillende belanghebbenden met zowel eigenaren als aannemers, wat resulteert in een bouwklaar ontwerp, gebouwd met vertrouwen.

Quadri Civil Engineer

Open en samenwerkend

Quadri ondersteunt open formaten en ontwerptools van meerdere leveranciers, zodat u een consistent en compleet projectmodel kunt ontwerpen met behulp van het delen van modellen in uw favoriete software.

Ontwerpfouten minimaliseren

Quadri ondersteunt continu delen van modellen, zodat u ontwerpfouten efficiënt minimaliseert.

Stroomlijn uw projectgegevensbeheer

Quadri stroomlijnt het gegevensbeheer door zijn unieke, geïntegreerde werkproces. Het multi-user platform helpt om de relatie tussen de werktaken van alle bijdragers op te bouwen en bij te houden wie wat wanneer heeft gedaan. Dit resulteert in een gecontroleerd, transparant proces waarbij correcte data zowel op kantoor als in het veld altijd beschikbaar is en wordt gebruikt.

Virtuele omgeving voor het presenteren van uw live model

Quadri’s uitgebreide virtuele presentatiemogelijkheden op desktop en web zorgen voor een realistisch ogend model, rechtstreeks uit de ontworpen gegevens, zonder extra moeite.

Aannemers

Trimble biedt elke aannemer het vertrouwen om de klus te klaren – op tijd en binnen het budget – met een centrale, betrouwbare gegevensbron, altijd up-to-date, altijd online.

Direct toegang tot de laatste projectdata

Via Quadri kan de aannemer inzicht krijgen in het lopende en nieuwste ontwerp, ook voor ontwerp dat niet klaar is om te worden gebouwd, is handig voor planningsdoeleinden.

Ontwerpfouten minimaliseren

Quadri ondersteunt continu delen van modellen, zodat u ontwerpfouten efficiënt minimaliseert.

Eén bron van waarheid voor alle ontwerpgegevens

Quadri creëert een ‘single point of contact’ om alle bouw ontwerpgegevens te bekijken en te extraheren.

Interactie met de ontwerpgegevens via API's en open formaten

Quadri ondersteunt API / verbindingen en open formaten, zodat aannemers software kunnen interageren met de gemeenschappelijke model gedeeld met engineering. Ze kunnen technische gegevens extraheren en gebruiken in plaats van ze te dupliceren.

Quadri voor de aannemer

Projecteigenaren

Voor eigenaren die op zoek zijn naar een Common Data Environment en die geloven dat een Digital Twin een waarde heeft gedurende de levenscyclus. Quadri biedt u meer efficiëntie, transparantie en traceerbaarheid voor alle fasen.

Quadri voor de eigenaar

Zichtbaarheid en transparantie

Met Quadri voor het web krijgen eigenaren op een eenvoudige manier volledige zichtbaarheid en transparantie van de projectgegevens. Het ontwerp- en bouwproces en de voortgang worden gedurende het hele project gecommuniceerd in een nette virtuele Common Data Environment (CDE).

Helpt u controle te hebben over tijd en budget

Quadri ondersteunt een transparant werkproces tussen eigenaar, engineering en aannemer, waarbij u het risico van overschrijding van het budget en te laat op schema kunt minimaliseren, door een multi-user platform te bieden waar belanghebbenden de digitale twin continu up-to-date houden.

Gegevensbeheer gedurende de levenscyclus

Quadri is gebouwd vanuit het perspectief van onderhoud en operaties en is overgenomen in ontwerp en constructie. Quadri heeft dus unieke mogelijkheden voor gegevensbeheer gedurende de levenscyclus, van ontwerp en constructie tot onderhoud en bediening.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats reactie

Gerelateerde producten

NavisWorks

Met NavisWorks maakt je gestructureerde 3D-ontwerpmodellen en planningen inzichtelijk....

  Ontdek wat BIM voor u kan betekenen. Bekijk onze GRATIS on-demand webinar!
  Bekijk het Webinar