SketchUp Pro Bundel – Tuin- en Landschapsarchitectuur

Specifiek voor de tuin- en landschapsarchitectuur hebben we de populairste en krachtigste extensies van SketchUp Pro samengebracht in een voordeelbundel. Je ontwerpproces verloopt sneller én beter dankzij deze zeer toegankelijke 3D-ontwerpsoftware.

 • SketchUp Pro
 • Trimble Connect Business
 • PlaceMaker
 • Skimp
 • Skatter
 • Enscape
Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:
 • Stel uw eigen pakket samen

  Selecteer een abonnement:

  • SketchUp Pro abonnement - 1 jaar

    285,00
   SKU: D8-00034

  Placemaker

  • PlaceMaker abonnement - 1 jaar + 3.000 Credits - Normaal €169

    152,00
   SKU: placemaker-p

  Skimp

  • Skimp abonnement - 1 jaar - Normaal € 59

    50,15
   SKU: D8-00013-p

  Skatter

  • Skatter voor SketchUp Pro - Normaal €99

    84,00
   SKU: D8-00012-p

  Enscape

  • Enscape abonnement fixed-seat 1 jaar - Normaal € 479 Bundelaanbieding

    450,00
   SKU: ENSC-SP12-p

  Opleiding - Bundelvoordeel

Zo maakt SketchUp Pro Tuin- en landschapsarchitectuur je werk efficiënter én plezieriger

Wereldwijd werken miljoenen professionals met SketchUp Pro. Niet gek, want er zijn allerlei praktische extensies waarmee je SketchUp Pro eenvoudig kunt uitbreiden. Hiervoor ga je naar het SketchUp Extensie Warehouse, waar duizenden (gratis en betaalde) programma’s voor je klaar staan om SketchUp Pro uit te breiden en te optimaliseren.

Als SketchUp-experts hebben we speciaal voor jou de beste extensies voor de tuin- en landschapsarchitectuur in een voordeelbundel verzameld. Je hoeft die extensies dus niet zelf te zoeken en te testen, en kunt meteen aan het werk.

Heb je vragen over de installatie, het activeren of het gebruik ervan? We kennen deze extensies als onze binnenzak en kunnen je dus uitstekend op weg helpen. Zo bespaar je met onze SketchUp-bundel voor de tuin- en landschapsarchitectuur niet alleen geld, maar verhoog je ook je gebruiksgemak en productiviteit.

Wat heeft SketchUp Pro Tuin- en landschapsarchitectuur je allemaal te bieden?

SketchUp Pro-abonnement

Moet je vaak 3D-modellen creëren en vervolgens met texturen en animaties visualiseren? SketchUp Pro helpt je om dat efficiënt te doen, onder meer door eenvoudig bomen, mensen, auto’s, zonlicht en schaduwen toe te voegen. Ook kun je dankzij SketchUp Pro virtueel door je ontwerp wandelen of een doorsnede ervan maken.

 

Trimble Connect

Steeds meer CAD- en designprofessionals gebruiken SketchUp Pro als onderdeel van het BIM-proces. Hierbij speelt de integratie met Trimble Connect een grote rol. Ook handig: je kunt IFC-bestanden exporteren en importeren.

 

PlaceMaker

PlaceMaker is een razendsnelle 3D-stedenbouwer met hoogwaardige luchtfoto’s. Met deze extensie importeer je met een paar klikken 3D-gebouwen, 3D-parametrische wegen en paden, boom- en waterpartijen en luchtfoto’s op hoge resolutie. Dat scheelt je al snel uren – en soms zelfs dagen – aan werk.

 

Skimp

Zoek je een plug-in voor het vereenvoudigen van complexe objecten in SketchUp Pro? Dan moet je Skimp hebben. Hiermee breng je het aantal vlakken in het 3D-model terug, zónder dat je inboet aan visuele kwaliteit. Oftewel: detail en prestaties zijn perfect met elkaar in balans. Niet vreemd dus dat veel tuin- en landschapsarchitecten hier gebruik van maken (net als veel andere professionals die met zware, complexe objecten werken trouwens).

 

Skatter

Nóg zo’n slimme plug-in: Skatter. Ideaal voor objectverspreiding. Normaal gesproken krijgt SketchUp het namelijk flink te verduren wanneer je scenes veel objecten bevatten (zoals bomen en vegetatie). Skatter lost dat op, waardoor je je scenes ongehinderd van objecten kunt voorzien. Dat werkt fijner én je bespaart er flink wat tijd mee.

 

Enscape

Wie veel real-time rendert voor bijvoorbeeld SketchUp Pro en Revit zou zeker eens Enscape moeten overwegen. Met deze presentatie- en visualisatietool breng je je ontwerp in een ommezien tot leven. Vervolgens loop je ‘live’ door je ontwerp heen en toon je je klant alle onderdelen tot in de kleinste details. Wil de klant dat muurtje toch iets verder naar rechts? Of de tegels in een andere kleur? Dan voer je die veranderingen meteen door in SketchUp Pro; binnen tienden van seconden is het muurtje verplaatst en hebben de tegels een andere kleur gekregen. Goed om te weten: Enscape werkt uitstekend samen met de HTC Vive en Oculus Rift.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats reactie

Gerelateerde producten

  Ontdek wat BIM voor u kan betekenen. Bekijk onze GRATIS on-demand webinar!
  Bekijk het Webinar