SketchUp Pro Bundel – Bouw & Architectuur

Specifiek voor de bouw en architectuur hebben we een voordeelbundel samengesteld. Hierin vind je de krachtigste en populairste extensies van SketchUp Pro. Dat betekent: sneller, efficiënter en plezieriger werken, van ontwerp tot en met uitvoering, inclusief documentatie en visualisatie.

 • SketchUp Pro
 • Trimble Connect Business
 • FlexTools
 • Profile Builder
 • Quantifier Pro
 • Skalp
 • SketchUp Viewer
 • Enscape
Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:
 • Stel uw eigen pakket samen

  Selecteer een abonnement:

  • SketchUp Pro abonnement - 1 jaar

    285,00
   SKU: D8-00034

  Flextools

  • FlexTools voor SketchUp Pro abonnement - 1 jaar Normaal €99

    84,15
   SKU: flextools-p

  BIM Bundel: Profile Builder + Quantifier Pro

  • BIM Bundel: Profile Builder + Quantifier Pro voor SketchUp Pro - Normaal €109

    98,10
   SKU: D8-00005-P

  Skalp

  Enscape

  Opleiding - Bundelvoordeel

Dit maakt SketchUp Pro Bouw en architectuur zo efficiënt

SketchUp Pro is een zeer veelzijdig 3D-ontwerpprogramma met miljoenen gebruikers wereldwijd. De grote kracht van SketchUp Pro is dat het eenvoudig is uit te breiden met extensies. In het SketchUp Extensie Warehouse vind je duizenden gratis en betaalde programma’s om SketchUp Pro kunt uitbreiden en optimaliseren.

Als SketchUp-expert hebben we speciaal voor jou de beste extensies voor de tuin- en landschapsarchitectuur in een voordeelbundel verzameld. Je kan dus direct aan de slag, zonder eindeloos extensies te zoeken en testen. Bovendien kunnen we je ondersteunen met installatie, activatie én gebruik. Onze SketchUp-bundel voor de bouw en architectuur bespaart je niet alleen geld, maar verhoogt ook je productiviteit.

Dit mag je allemaal verwachten van SketchUp Pro Bouw en architectuur

Sketchup Pro - abonnement

SketchUp Pro helpt je om zeer snel en eenvoudig 3D modellen te creëren die je kunt visualiseren met texturen en animaties. Door bijvoorbeeld schaduwen, zonlicht, bomen, mensen en auto’s toe te voegen, wek je je tekening tot leven. Je kan zelfs virtueel door je ontwerp wandelen of een doorsnede ervan maken. SketchUp is ontwikkeld voor CAD- en designprofessionals en wordt steeds vaker onderdeel van het BIM-proces. Mede geholpen door de integratie met Trimble Connect en doordat je IFC bestanden kan importeren en exporteren. Meer informatie

Flextools voor SketchUp Pro

Met FlexTools genereer je snel en eenvoudig deuren, ramen, vensters, panelen en andere dynamische componenten in SketchUp. Door gebruik te maken van kant-en-klare dynamische componenten of door je eigen componenten dynamisch maken, bespaar je tijd en en verhoog je de kwaliteit van je ontwerp. Nooit eerder was het zo eenvoudig om deuren, ramen of andere dynamische componenten te plaatsen of aan te passen. Bovendien optimaliseer je op eenvoudige wijze het 3D-model voor 2D-plattegronden. Meer informatie

Profile Builder

Met Profile Builder 3 maak je profielen en assemblages in je SketchUp-model. Deze krachtige plug-in zit vol slimme tools die je helpen bij het toevoegen van repeterende elementen, zoals muren, schuttingen of trapleuningen. Jij bedenkt het, de software doet de rest. Meer informatie

Quantifier Pro

Quantifier Pro is de ultieme tool om snel informatie uit je SketchUp-model te krijgen. Met deze extensie heb je direct inzicht in oppervlak, inhoud, gewicht of kosten van je model – en nog veel meer dan dat. Hoe gedetailleerder de eigenschappen van je model, hoe nauwkeuriger de rapportages. De rapportages worden automatisch bijgewerkt als het model verandert en zijn dus altijd up-to-date. Bovendien genereert de plug-in ook gedetailleerde kostenrapportages.

Skalp

Skalp is een plugin waarmee je in SketchUp-doorsnedes kunt visualiseren, gevuld met welk patroon dan ook.

Enscape

Enscape biedt je real-time rendering voor Revit én SketchUp Pro. Het is dé presentatie- en visualisatietool, waarmee je je ontwerp met één druk op de knop tot leven brengt. Met Enscape loop je live door je ontwerp, zodat je alle onderdelen tot in de kleinste details kan tonen en bespreken met de klant. En als die klant dat muurtje toch iets verder naar rechts wil, of de tegels liever in een andere kleur ziet, dan pas je die veranderingen meteen toe in SketchUp. Binnen tienden van seconden is het muurtje verplaatst of hebben de tegels een andere kleur gekregen. Wil je je klanten echt versteld doen staan? Laat ze dan met Enscape het ontwerp virtueel beleven met de HTC Vive of Oculus Rift.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats reactie

Gerelateerde producten

  Ontdek wat BIM voor u kan betekenen. Bekijk onze GRATIS on-demand webinar!
  Bekijk het Webinar