085 065 6600NEEM CONTACT OP
0item(s)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

 • Deskundig advies
 • Voor 15u besteld volgende werkdag in huis*
 • Verzendkosten €8,75
 • Levering Nederland en België
 • Meer dan 8.000 tevreden klanten

Product was successfully added to your shopping cart.

Nvidia Quadro P620

Snel Overzicht

De Nvidia Quadro P620 is een uitstekend instapmodel van Nvidia voor het tekenen met CAD software. De Quadro P620 videokaart heeft bijna het dubbele aantal Cuda Cores dan de voorloper, namelijk de P600 en waarmee u prima kunt 2D CAD tekenen. De Nvidia Quadro P620 is prima geschikt voor algemeen CAD gebruik en presteert beter dan een on-board grafische kaart.

 • Krachtige videokaart voor 2D CAD tekenen
 • Tot 4 monitoren aansluitbaar
 • 2GB DDR5
 • 512 Cuda Cores

Let op: De Nvidia Quadro heeft 4 x een MINI DP aansluiting. Er worden geen losse kabels bij het product geleverd.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 189,00

Prijs zoals geconfigureerd: € 0,00

 • Nvidia Quadro P620
Vanaf: € 189,00

Levertijd 6-10 werkdagen

Details

De Nvidia Quadro P Series is ontwikkeld in samenwerking met Autodesk en andere professionele ontwerpsoftware zoals AutoCAD. De grafische kaart is dan ook geschikt voor 2D tekenen, maar ook eenvoudige 3D modelling software zoals SketchUp behoort tot de mogelijkheden.

Cuda (Meerdere videokaart processors)

Dankzij Nvidia CUDA technologie is het mogelijk om parallel berekeningen gespreid over meerdere GPU’s uit te voeren. Het grootste voordeel van deze techniek is dat de miljoenen berekeningen die nodig zijn bij het visualiseren over meerdere GPU’s verdeelt worden. De werklast wordt opgesplitst in gelijkmatige delen en deze kunnen simultaan worden uitgevoerd. De berekening wordt dus niet meer op één processor verwerkt maar verdeelt over meerdere processors

GDDR3/GDDR5

Het is belangrijk hoe snel gegevens verwerkt kunnen worden. U kunt dit vergelijken met de snelheid van een processor hoe hoger de kloksnelheid hoe sneller de data verwerkt kan worden. Hoe snel gegevens verwerkt kunnen worden wordt bepaalt door het type geheugen. GDDR3 geheugen heeft een kloksnelheid van 1600MHz /2000MHz terwijl GDDR5 een kloksnelheid heeft van 3000MHZ/5000MHz.

DirectX 12: Realistischer 3D modellen

Een 3D object is opgebouwd uit met elkaar verbonden punten, die worden weergeven als polygonen. Een groter aantal polygonen geeft meer detail aan het 3D object, waardoor een beter reliëf gecreëerd kan worden. Alleen meer reliëf zorgt niet voor een realistischer beeld, dit wordt gecreëerd door schaduw aan het model toe te voegen. Nividia grafische kaarten gebruiken hiervoor SMX shader blocks met dezelfde kloksnelheid van de core processor. Lees meer op de website van Nvidia: Wat is de DirectX 11 Tessellation?

8.5, gebaseerd op 601 klantbeoordelingen.
 • € 189,00

* Vereiste velden

Misschien ook interessant...