085 065 6600NEEM CONTACT OP
0item(s)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

 • Deskundig advies
 • Voor 15u besteld volgende werkdag in huis*
 • Verzendkosten €8,75
 • Levering Nederland en België
 • Meer dan 8.000 tevreden klanten

Product was successfully added to your shopping cart.

Nvidia Quadro P5000

Snel Overzicht

De nieuwe Nvidia Quadro P5000 is dé videokaart voor de professionele CAD en BIM tekenaar. De laatste Nvidia Quadro videokaart is niet alleen krachtiger, sneller en energiezuiniger geworden het is ook de eerste videokaart die zowel professionele CAD applicaties als Revit, Tekla en 3DS ondersteunt als ook virtual reality (VR) toepassingen zoals de Oculus Rift.

Maak fotorealistische renderingen, sluit tot vier 5k monitoren aan, werk probleemloos met grote bestanden in de view port, deze professionele Nvidia videokaart kan het allemaal.

 • GPU Memory: 16 GB GDDR5X
 • Memory Interface: 256-bit
 • Memory Bandwidth: Up to 288 GB/s
 • NVIDIA CUDA Cores: 2560
 • System Interface PCI Express 3.0 x16
 • Max Power Consumption 180 W
 • Display Connectors: 4x DP 1.4 + DVI-D DL
 • Max Simultaneous Displays: 4 direct, 4 DP 1.4 Multi-Stream
 • Max DP 1.4 Resolution 7680 x 4320 @ 30 Hz
 • Max DVI-D DL Resolution 2560 × 1600 @ 60 Hz
 • Shader Model 5.1, OpenGL 4.54, DirectX 12.05, Vulkan 1.04
 • CUDA, DirectCompute, OpenCL

Beschikbaarheid: In voorraad

 • Nvidia Quadro P5000 - Autodesk VR Ready
€ 1.995,00

Levertijd 1-3 werkdagen

Details

Videokaart voor 3ds Max, Maya en Tekla

De NVIDIA Quadro P5000 16GB GDDR5X videokaart heeft indrukwekkende specificaties en heeft beschikking over 2560 Cuda Cores en is een 256-bit kaart. Nvidia Quadro is ontwikkeld in samenwerking met Autodesk en Adobe ontwerpsoftware. De Nvidia Quadro p5000 is compatibel met de HP Z440, Z640, Z840 workstations.

CUDA Cores (meerdere videokaart processoren)

Dankzij Nvidia CUDA technologie is het mogelijk om parallel berekeningen gespreid over meerdere GPU’s uit te voeren. Het grootste voordeel van deze techniek is dat de miljoenen berekeningen die nodig zijn bij het visualiseren over meerdere GPU’s verdeelt worden.

De werklast wordt opgesplitst in gelijkmatige delen en deze kunnen simultaan worden uitgevoerd. De berekening wordt dus niet meer op één processor verwerkt maar verdeeld over meerdere processors. De Quadro P5000 heeft 2560 cuda processor cores.

GDDR5/GDDR5X

Het is belangrijk hoe snel gegevens verwerkt kunnen worden. U kunt dit vergelijken met de snelheid van een processor: hoe hoger de kloksnelheid hoe sneller de data verwerkt kan worden. Hoe snel gegevens verwerkt kunnen worden wordt bepaalt door het type geheugen. GDDR5 geheugen heeft een kloksnelheid van 5000MHz terwijl GDDR5 een kloksnelheid heeft van 9000MHz.

Bandbreedte van het geheugen

Zoals een snelweg met meerdere rijbanen, meer verkeer kan verwerken zo is de beschikbare bandbreedte van invloed hoeveel data er tegelijkertijd verwerkt kan worden. Hoe hoger de bandbreedte (aantal bits) hoe meer data er verwerkt kan worden.

De low-end grafische kaarten maken gebruik van een 128-bits connectie (bus) terwijl de topmodellen gebruik maken van een 256-bits connectie.

De combinatie van deze drie componenten bepaalt de snelheid van een grafische kaart, in het algemeen geldt hoe hoger hoe beter.

DirectX 12: Realistischer 3D modellen

Een 3D object is opgebouwd uit met elkaar verbonden punten, die worden weergeven als polygonen. Een groter aantal polygonen geeft meer detail aan het 3D object, waardoor een beter reliëf gecreëerd kan worden. Alleen meer reliëf zorgt niet voor een realistischer beeld, dit wordt gecreëerd door schaduw aan het model toe te voegen. Nividia grafische kaarten gebruiken hiervoor SMX shader blocks met dezelfde kloksnelheid van de core processor.

Nview

Als u met AutoCAD of een ander Autodesk product werkt dan heeft u een grote hoeveelheid aan data die u vaak beter kunt visualiseren over meerdere beeldschermen. Dit bevordert het overzicht en voorkomt veel onnodige muisklikken en zoeken. Danzij de Nview technologie bent u in staat om tot 8 beeldschermen op uw systeem aan te sluiten, zo heeft u maximaal overzicht op uw werkzaamheden.

NVIDIA Mental Ray

Met de Mental Ray technologie bent u in staat om ongekende afbeeldingen te renderen. U kunt HD fotorealistische afbeeldingen en films genereren met vele visuele effecten. Zo bent u in staat om live sectiedoorsnede te genereren en daglicht te simuleren.

8.5, gebaseerd op 601 klantbeoordelingen.

Misschien ook interessant...