HP

HP ZBook Fury 17 G8 Revit LT

Als BIM-modelleur wil je snel en probleemloos werken. Dit ZBook is daar helemaal op ingericht: HP’s dunste en krachtigste 17 inch mobiele Workstation combineert een immense kracht met een verrassend klein ontwerp. Met dit ZBook creëer, laad, bewerk en simuleer je met speels gemak.

 • Processor: Intel Core i7-11850H – 8 core, 2.5/4.8 GHz
 • RAM: 16 GB (1 x 16GB DDR4-3200 MHz)
 • GPU: NVIDIA RTX A2000, 4 GB GDDR6
 • Beeldscherm: 17.3″, Full-HD (1920 x 1080) IPS 300 nits 72% CG
 • Opslag 1: 1 TB NVMe SSD HP Z Turbodrive
 • Beveiliging: Fingerprint Reader
 • OS: Windows 10 Professional, 64bit
Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:
 • Stel uw eigen workstation samen

  • HP ZBook Fury 17 G8 Revit LT

    2.395,00
   SKU: MW-17RELT001

  Toetsenbord

  Dockingstation

  Beeldscherm(en)

  Microsoft Office

  Extra Services

  Hardware Aankoopservice

  Met onze servicepakketten gaan we verder dan andere aanbieders. Zo nemen we je graag werk uit handen, bieden ondersteuning óf ontzorgen we je compleet.


  Software Installatieservice

  Bij de hierboven gekozen Aankoopservice heb ook je de keuze om software te laten installeren voordat we deze naar je versturen. Lees hier meer over de Software Installatieservice.

  HP Garantie en Carepack

  • HP Care Pack Laptop volgende werkdag onsite - 3 jaar - Normaal € 90

    0,00
   SKU: UB0E0E

  Wij adviseren HP Hardware Support Onsite Service:  Meer informatie

Ontdek HP's meest uitbreidbare Mobile Workstation

Ongelooflijke prestaties waren nog nooit zo mobiel! Wat denk je bijvoorbeeld van opslag van desktopniveau, geheugen met sleuven (tot 128 GB RAM-geheugen) en capaciteit voor een 10 TB harde schijf? Uitbreiding en onderhoud realiseer je eenvoudig, want je verwijdert de componenten zonder gereedschap. En door het uitgebreide scala aan poorten is er altijd ruimte om de belangrijke accessoires te koppelen.

Doordacht design

De HP ZBooks hebben een doordacht design. Het zijn stuk voor stuk robuuste apparaten, ideaal voor zakelijk gebruik. Bovendien zijn ze opgewassen tegen intensief reizen en werken: HP testte ze allemaal (volgens militaire standaarden) op vallen, trillingen, stof, luchtvochtigheid, hoogte en hoge temperaturen.

Intel Core i7-11850H - 8 core, 2.5/4.8 GHz

De Intel Core i7-11850H-processor is een perfecte CPU voor de HP ZBook-series. De krachtige multicore-processor helpt je om probleemloos met meerdere programma’s tegelijk te werken. En de geavanceerde technologieën zorgen voor snellere én vloeiendere visuele weergaves.

Nvidia RTX A2000 - 4 GB GDDR6

Als je werkt met CAD- en BIM-software, is de Nvidia RTX A2000 een perfecte videokaart. Nvidia ontwikkelde de drivers bijvoorbeeld samen met partners zoals Autodesk, Trimble Dassault Systèmes en Adobe. Kortom: de gecertificeerde videokaarten garanderen een optimale prestatie.

Ontworpen voor veldwerk

Dit zeer krachtige HP ZBook is significant compacter (29 procent) dan zijn voorganger. Aan vermogen heeft hij echter niet ingeboet. Integendeel: ook onderweg heb je de beschikking over de beste prestaties. Ruisonderdrukkende microfoons maken het (samen)werken zelfs nog eenvoudiger. Ideaal voor veldwerk!

Perfect voor intensieve workflows

Dit HP ZBook blinkt uit tijdens intensieve workflows, waarbij je meerdere applicaties tegelijk gebruikt. Verder zorgen de nieuwste Intel® CPU’s ervoor dat je (voor het eerst) tegelijk de hoogste prestaties en professionele beeldkwaliteit ervaart. Ook handig: ray tracing op de achtergrond, terwijl je al aan je volgende ontwerp begint!

Specificaties

Bekijk de volledige specificaties van de HP ZBook Fury 17 G7.

Eigenschappen

Windows 10 Pro voor Workstations

Werk zonder in te boeten op prestaties of beveiliging met Windows 10 Pro voor Workstations in combinatie met samenwerkings- en connectiviteitstechnologie van HP.

Snelle HP Z Turbo Drive-opslag

Werk zonder beperkingen vanaf elke locatie met lokale PCIe-opslag die tot 6 keer zo snel is als SATA SSD en tot 21 keer zo snel is als traditionele HDD-opslag.

HP Thunderbolt dock

Sluit eenvoudig tot twee externe 4K-schermen en andere randapparatuur aan via de HP Thunderbolt docking station. Sluit de kabel aan op uw laptop om toegang te krijgen tot een bedraad netwerk, data, video en laadt uw laptop tegelijkertijd op.

Meer informatie: HP Z Thunderbolt dock.

Monitoren*

HP Z Workstation worden standaard zonder beeldschermen geleverd. De meeste CAD- en BIM engineers maken gebruik van twee HP Z Monitoren. Alle HP Z displays en HP DreamColor-displays worden ondersteund.

Meer informatie HP Z Monitoren

De veiligste workstations

Optimale beveiliging tegen malware met de zelfherstellende, hardwarematige beveiligingsoplossingen, zoals HP Sure Start Gen4, waarmee uw apparaat tegen BIOS-aanvallen is beschermd. Bovendien kunt u eenvoudig meerdere apparaten beheren met de HP Manageability Integration Kit Gen2.

Lees ook HP Z Workstations: De veiligste pc’s ter wereld.

HP Carepacks

HP Care Packs - Gratis 3 jaar on-site support

HP Care Pack services bieden hogere serviceniveaus en uitbreiding van de garantiedekking – dat geeft u een gerust gevoel omdat uw onderneming altijd operationeel blijft.

Alleen bij CAD Stunter: 3 jaar gratis on-site support door een door HP gekwalificeerd technicus.

Meer informatie

Financieringsmogelijkheden

Financial-of Operational Lease

De software mogelijkheden binnen CAD en BIM groeien elke dag. Dankzij de HP financial services bent u er zeker van dat uw hardware up-to-date is en u de concurrentie een stap voor kunt blijven.

Haal het maximale uit uw IT-budget tegen een vooraf afgesproken voorspelbaar bedrag.

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Plaats reactie

Gerelateerde producten

  Wij gaan de uitdaging aan! Test zelf onze workstations