HP

HP ZBook Fury 17 G8 - Civil 3D / Revit / Inventor

Het veelzijdige HP ZBook Fury 17 G8 Workstation is met zijn krachtige Nvidia-videokaart bij uitstek geschikt voor 3D-modelling en -rendering. Dat maakt dit werkstation tot een perfecte keuze als je werkt met grote CAD-bestanden en assemblies in Revit, Inventor en/of Civil 3D.

 • Processor: i7-11850H, 6 core, 2.5/4.8 GHz
 • RAM: 32 GB DDR4-3200 MHz (2 x 16 GB)
 • GPU: NVIDIA RTX A3000, 6 GB GDDR6
 • Beeldscherm: 17,3 inch (43,9 cm) FHD (1920 x 1080)
 • Opslag: 1 TB NVMe SSD HP Z Turbodrive
 • Beveiliging: SEC Fingerprint Sensor
 • OS: Windows 10 Professional, 64bit
 • Toetsenbord: QWERTY of AZERTY
Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:
 • Stel uw eigen workstation samen

  Dockingstation

  Beeldscherm(en)

  Microsoft Office

  Extra Services

  Hardware Aankoopservice

  Met onze servicepakketten gaan we verder dan andere aanbieders. Zo nemen we je graag werk uit handen, bieden ondersteuning óf ontzorgen we je compleet.


  Software Installatieservice

  Bij de hierboven gekozen Aankoopservice heb ook je de keuze om software te laten installeren voordat we deze naar je versturen. Lees hier meer over de Software Installatieservice.

  HP Garantie en Carepack

  • HP Care Pack Laptop volgende werkdag onsite - 3 jaar - Normaal € 95

    0,00
   SKU: U02BQE

  Wij adviseren HP Hardware Support Onsite Service:  Meer informatie

Om deze redenen is het HP ZBook 17 G8 zo geschikt voor Revit, Inventor en Civil 3D

Dit HP ZBook 17 G8 is een veelzijdig werkpaard. Je profiteert van het beste van HP, gecombineerd met de kwalitatief sterke Intel- en Nvidia-componenten. Daarmee is dit hét ZBook voor professionele CAD-software en BIM-applicaties.

Ook als je op meerdere locaties je werkzaamheden moet doen is dit werkstation meer dan geschikt. Presenteer je BIM-model zonder haperingen of coördineer je projecten met vertrouwen: de HP ZBook 17 G8 voor Revit, Inventor en Civil 3D zal je nooit in de steek laten.

Modelleren en renderen

3D-modelleren in de viewport ging nog nooit zo vloeiend. Je CAD-software blijft krachtig, zelfs bij enorme assemblies en honderden parts op je scherm. Ook het verwerken van pointclouds (in Recap) of een fotorealistische rendering zijn handelingen die dit Workstation moeiteloos voor je uitvoert.

Mobiel én op je werkplek

Ook fijn: met dit Workstation werk je mobiel net zo stabiel als in je ‘vaste’  werkomgeving. Zo sluit je dit ZBook eenvoudig aan op meerdere monitoren (of een docking station). Maar ook het 17.3 inch grote laptopscherm maakt je werkzaamheden meer dan overzichtelijk. Verder roemen de experts de gehele ZBook-range om de betrouwbaarheid en stabiliteit.

HP ZBook 17 G8 en BIM

Via BIM werken we steeds vaker met meerdere specialisten aan één en hetzelfde model. Hierdoor wordt het model vele malen complexer en detaillistischer en vereist veel (grafische) rekenkracht. Maak je geen zorgen: deze krachtpatser kan het allemaal aan.

Specificaties

Bekijk de volledige specificaties van de HP ZBook Fury 17 G8.

Eigenschappen

Intel i7-11850H processor

De Intel i7-11850H processor is het topmodel van de HP ZBook Fury 15 inch. Dankzij de krachtige multicore processor werkt u probleemloos met meerdere programma’s tegelijk. De geavanceerde technologieën van de Intel i7-11850H zorgen voor snellere en meer vloeiende visuele weergaves.

32 GB Ram-geheugen

Het supersnelle RAM-geheugen zorgt ervoor dat uw systeem niet vertraagd en dat de processor optimaal kan presteren. Door onze jarenlange ervaring weten we hoeveel RAM-geheugen nodig is voor het werken met Cicil 3D, Revit en Inventor. Met 32 GB RAM heeft u voldoende geheugen om probleemloos te werken.

Snelle HP Z Turbo Drive NVMe SSD

Verminder opstart-, berekenings- en grafische responstijden. Een HP Z Turbo Drive TLC zorgt ervoor dat u grote bestanden snel kunt bewerken en verplaatsen. AutoCAD en SketchUp maken veel gebruik van tijdelijke bestanden, door deze bestanden tot 2 maal zo snel te verwerken als een standaard SSD zal uw systeem niet haperen en kunt zonder problemen blijven doorwerken.

Videokaart: Nvidia RTX A3000

De Nvidia RTX A3000 is een ideaal gepositioneerde videokaart voor CAD en BIM. U heeft genoeg rekenkracht om met zware Revit, Inventor en Civil 3D bestanden te werken zonder uw model in de viewport begint te “stotteren”, en u kunt ook nog een redelijke rendering maken zonder dat u de hoofdprijs betaalt.

HP Thunderbolt dock

Sluit eenvoudig tot twee externe 4K-schermen en andere randapparatuur aan via de HP Thunderbolt docking station. Sluit de kabel aan op uw laptop om toegang te krijgen tot een bedraad netwerk, data, video en laadt uw laptop tegelijkertijd op.

Meer informatie: HP Z Thunderbolt dock.

Monitoren*

HP Z Workstation worden standaard zonder beeldschermen geleverd. De meeste CAD- en BIM engineers maken gebruik van twee HP Z Monitoren. Alle HP Z displays en HP DreamColor-displays worden ondersteund.

Meer informatie HP Z Monitoren

De veiligste workstations

Optimale beveiliging tegen malware met de zelfherstellende, hardwarematige beveiligingsoplossingen, zoals HP Sure Start Gen4, waarmee uw apparaat tegen BIOS-aanvallen is beschermd. Bovendien kunt u eenvoudig meerdere apparaten beheren met de HP Manageability Integration Kit Gen2.

Lees ook HP Z Workstations: De veiligste pc’s ter wereld.

HP Carepacks

HP Care Packs - Gratis 3 jaar on-site support

HP Care Pack services bieden hogere serviceniveaus en uitbreiding van de garantiedekking – dat geeft u een gerust gevoel omdat uw onderneming altijd operationeel blijft.

Alleen bij CAD Stunter: 3 jaar gratis on-site support door een door HP gekwalificeerd technicus.

Meer informatie

Financieringsmogelijkheden

Financial-of Operational Lease

De software mogelijkheden binnen CAD en BIM groeien elke dag. Dankzij de HP financial services bent u er zeker van dat uw hardware up-to-date is en u de concurrentie een stap voor kunt blijven.

Haal het maximale uit uw IT-budget tegen een vooraf afgesproken voorspelbaar bedrag.

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats reactie

Gerelateerde producten

  Wij gaan de uitdaging aan! Test zelf onze workstations