HP

HP ZBook Fury 17 G8 BIM

Ben je op zoek naar een goed BIM workstation maar wil je wel mobiel zijn? De HP ZBook Fury G8 met 17 inch beeldscherm is geschikt voor het werken met CAD- en BIM-software zoals Revit, Navisworks en Tekla.

 • Processor: Intel i9-11900H – 8 core, 2.5/4.9 GHz
 • RAM: 32 GB (2 x 16 GB DDR4-3200 MHz)
 • GPU: Nvidia RTX A4000, 8 GB GDDR6
 • Beeldscherm: 17,3 inch (43,9 cm) FHD (1920 x 1080)
 • Opslag 1: 1 TB PCIe NVMe M.2 SSD
 • Beveiliging: SEC Fingerprint Sensor
 • OS: Windows 10 Professional, 64bit
Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:
 • Stel uw eigen workstation samen

  • HP ZBook Fury 17 G8 BIM

    3.495,00
   SKU: MW-17BIM001

  Toetsenbord

  Dockingstation

  Beeldscherm(en)

  Microsoft Office

  Extra Services

  Hardware Aankoopservice

  Met onze servicepakketten gaan we verder dan andere aanbieders. Zo nemen we je graag werk uit handen, bieden ondersteuning óf ontzorgen we je compleet.


  Software Installatieservice

  Bij de hierboven gekozen Aankoopservice heb ook je de keuze om software te laten installeren voordat we deze naar je versturen. Lees hier meer over de Software Installatieservice.

  HP Garantie en Carepack

  • HP Care Pack Laptop volgende werkdag onsite - 3 jaar - Normaal € 90

    0,00
   SKU: UB0E0E

  Wij adviseren HP Hardware Support Onsite Service:  Meer informatie

Hierdoor is de 17 inch HP ZBook Fury G8 ideaal voor professionele BIM-modelleurs

De combinatie van het beste van HP en kwalitatief sterke Intel- en Nvidia-onderdelen maakt dit ZBook zo geschikt voor veeleisende BIM-modelleurs. Met dit Workstation geef je namelijk vloeiende 3D-presentaties, switch je probleemloos van werkplek en draai je overal en altijd volwaardig mee in BIM-projecten.

Ook maak je met dit ZBook schitterende fotorealistische renderingen (3ds Max). Het geheim achter deze prestatie? De snelle SSD-schijf, de Nvidia RTX A4000-videokaart en het 32 GB RAM-geheugen. Als professionele en veeleisende BIM-modelleur weet je hiermee ongetwijfeld genoeg.

De beste BIM-laptop

De afgelopen jaren heeft er een enorme verandering plaatsgevonden op het gebied van computergebruik op mobile werkstations, waardoor het specificeren van de juiste hardware voor BIM (Building Information Modeling) een complexe taak is geworden. De hoge eisen van het Revit BIM-platform vereisen een grondige kennis van de huidige computerplatforms, zodat u verantwoorde investeringen kunt doen in uw volgende werkstation.

Als BIM-specialist en dankzij onze jarenlange ervaring met zowel de software en hardware weten wij als geen ander hoe je een goede BIM-laptop samenstelt. Met deze mobiele workstation kunt de meest complexe BIM-projecten aan en is dit een veilige investering voor de toekomst.

Specificaties

Bekijk de volledige specificaties van de HP ZBook 17 Fury G7 Mobile Workstation.

Eigenschappen

BIM-modelleurs en ingenieurs

Dit is de vervanging voor je desktop voor ontwerp en ontwikkeling met complexe software zoals Revit en Tekla. Krachtige videomogelijkheden, opslag en geheugen maken een naadloze ervaring mogelijk voor BIM-coördinators en projectmanagers.

Toonaangevende betrouwbaarheid

Deze ZBook is ontworpen voor ultieme bestendigheid en heeft uiterst strenge MIL-STD 810G132 tests ondergaan om te waarborgen dat hij probleemloos een hele werkdag aankan. En bij ons krijgt u ook nog eens 3 jaar volgende dag on-site support cadeau. Zo heeft u nog meer zekerheid.

HP Draadloze LAN met vergroot bereik

Verbeter uw Wi-Fi®-verbinding met de optionele HP Extended Range Wireless LAN, wat grotere afstanden vanaf de zender en een snellere gegevensoverdracht over kortere afstanden mogelijk maakt.

ThunderBolt 3

BIM-bestanden zijn erg groot. Met ThunderBolt verplaatst u data razendsnel data tussen externe schijven en uw laptop. De HP ZBook Fury 17 inch G7 heeft twee ThunderBolt 3-aansluitingen, die het mogelijk maken om bijvoorbeeld met twee 4K-monitoren te werken.

HP Thunderbolt dock

Sluit eenvoudig tot twee externe 4K-schermen en andere randapparatuur aan via de HP Thunderbolt docking station. Sluit de kabel aan op uw laptop om toegang te krijgen tot een bedraad netwerk, data, video en laadt uw laptop tegelijkertijd op.

Meer informatie: HP Z Thunderbolt dock.

Monitoren*

HP Z Workstation worden standaard zonder beeldschermen geleverd. De meeste CAD- en BIM engineers maken gebruik van twee HP Z Monitoren. Alle HP Z displays en HP DreamColor-displays worden ondersteund.

Meer informatie HP Z Monitoren

De veiligste workstations

Optimale beveiliging tegen malware met de zelfherstellende, hardwarematige beveiligingsoplossingen, zoals HP Sure Start Gen4, waarmee uw apparaat tegen BIOS-aanvallen is beschermd. Bovendien kunt u eenvoudig meerdere apparaten beheren met de HP Manageability Integration Kit Gen2.

Lees ook HP Z Workstations: De veiligste pc’s ter wereld.

HP Carepacks

HP Care Packs - Gratis 3 jaar on-site support

HP Care Pack services bieden hogere serviceniveaus en uitbreiding van de garantiedekking – dat geeft u een gerust gevoel omdat uw onderneming altijd operationeel blijft.

Alleen bij CAD Stunter 3 jaar gratis on-site support door een door HP gekwalificeerd technicus.

Meer informatie

Financieringsmogelijkheden

Financial-of Operational Lease

De software mogelijkheden binnen CAD en BIM groeien elke dag. Dankzij de HP financial services bent u er zeker van dat uw hardware up-to-date is en u de concurrentie een stap voor kunt blijven.

Haal het maximale uit uw IT-budget tegen een vooraf afgesproken voorspelbaar bedrag.

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Plaats reactie

Gerelateerde producten

  Wij gaan de uitdaging aan! Test zelf onze workstations