HP

HP ZBook FireFly 15 G8 Werkvoorbereider/Calculator

Onze lichtste 15-inch ZBook biedt echte mobiliteit voor mensen die de grenzen opzoeken van een gewone zakelijke pc. Met prestaties op topniveau en een fullsize numeriek toetsenblok hebt u alles wat u nodig hebt voor het controleren van werkzaamheden en het beheren van projecten, of u nu op kantoor zit of op locatie werkt.

 • Processor: Intel Core i7-1165G7 – 4 core, 2.8/4,8 GHz
 • RAM: 16 GB RAM, 3200 Ghz
 • GPU: NVIDIA Quadro T500 2 GB GDDR5
 • Beeldscherm 15 Inch: 39,6 cm (15,6 inch) FHD (1920 x 1080), IPS, ontspiegeld scherm
 • Opslag 1: 512 GB NVMe SSD HP Z Turbodrive
 • OS: Windows 10 Professional, 64bit
Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:
 • Stel uw eigen workstation samen

  • HP ZBook FireFly G8 15 - Werkvoorbereider/Calculator

    1.375,00
   SKU: 2C9S6EA

  Dockingstation

  Beeldscherm(en)

  Microsoft Office

  Extra Services

  Hardware Aankoopservice

  Met onze servicepakketten gaan we verder dan andere aanbieders. Zo nemen we je graag werk uit handen, bieden ondersteuning óf ontzorgen we je compleet.


  Software Installatieservice

  Bij de hierboven gekozen Aankoopservice heb ook je de keuze om software te laten installeren voordat we deze naar je versturen. Lees hier meer over de Software Installatieservice.

  HP Garantie en Carepack

  • HP Care Pack Laptop volgende werkdag onsite - 3 jaar - Normaal € 90

    0,00
   SKU: UB0E0E

  Wij adviseren HP Hardware Support Onsite Service:  Meer informatie

Ideaal om overal mee naartoe te nemen

Met een gewicht van 2,27 kg is onze meest mobiele 15-inch ZBook gemaakt om overal mee naartoe te nemen. Met drie keer snellere Wi-Fi® en een langere accuwerktijd kunt u dagenlang buiten kantoor werken.

De allerbeste prestaties voor onderweg

Vertragingen behoren tot het verleden: werk sneller met de nieuwste Intel® Core™-processors en een NVIDIA® T500-videokaarten die gecertificeerd zijn voor professionele apps. Open grote bestanden en voer tegelijkertijd meerdere apps uit om snel te multitasken en productiever te zijn.

De belangrijkste eigenschappen op een rij:

Intel Core I7 Processor

Draai verschillende processorintensieve programma’s tegelijk zonder dat de prestaties afnemen, dankzij een Intel® Core™ i7-processor.

Windows 10 Pro 64

Werk zonder in te boeten op prestaties of beveiliging met Windows 10 Pro in combinatie met samenwerkings- en connectiviteitstechnologie van HP.

Opslag: HP ZTurbo Drive NVMe SSD

De HP Z Turbo Drive PCIe SSD is tot tweemaal sneller dan een standaard SSD. Dat betekent dat u maximale lees- en schrijfsnelheden behaalt van respectievelijk 1170MB/s (lezen) en 930MB/s (schrijven). Ook zult u verbaasd zijn over de Windows-opstartsnelheid en de optimale bestandsverwerking en -overdracht.

Nvidia Quadro videokaart

Ervaar de hoogwaardige beeldweergave en laad probleemloos uw grootste projecten op het scherm met de nieuwe generatie NVIDIA® Quadro® T-serie-videokaart; Certificering en ondersteuning voor de apps die u elke dag gebruikt.

Toonaangevende beveiliging

Standaard voorzien van geavanceerde beveiligingsvoorzieningen. Veiligheidsvoorzieningen zoals HP Sure Start – het eerste zichzelf reparerende BIOS – beschermen uw apparaat, en dus ook uw data en identiteit.

Lees ook HP Z Workstations: De veiligste pc’s ter wereld.

HP Carepacks

HP Care Packs - Gratis 3 jaar on-site support

HP Care Pack services bieden hogere serviceniveaus en uitbreiding van de garantiedekking – dat geeft u een gerust gevoel omdat uw onderneming altijd operationeel blijft.

Alleen bij CAD Stunter: 3 jaar gratis on-site support door een door HP gekwalificeerd technicus.

Meer informatie

Financieringsmogelijkheden

Financial-of Operational Lease

De software mogelijkheden binnen CAD en BIM groeien elke dag. Dankzij de HP financial services bent u er zeker van dat uw hardware up-to-date is en u de concurrentie een stap voor kunt blijven.

Haal het maximale uit uw IT-budget tegen een vooraf afgesproken voorspelbaar bedrag.

Meer informatie

Eigenschappen

Morsbestendig toetsenbord

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Daarom is ons toetsenbord voorzien van een kleine opening om gemorste vloeistof weg te laten lopen. Makkelijk schoon te maken.

15,6-INCH (39,6-CM) FHD-display

Heldere, scherpe details in Full HD. Comfortabel werken zonder reflecties dankzij een ontspiegeld scherm. Het beeld is gedetailleerder en u hoeft minder te schuiven en te zoomen. En dat allemaal op display met flinterdunne randen waardoor u een grotere schermruimte hebt.

HP Thunderbolt dock

Sluit eenvoudig tot twee externe 4K-schermen en andere randapparatuur aan via de HP Thunderbolt docking station. Sluit de kabel aan op uw laptop om toegang te krijgen tot een bedraad netwerk, data, video en laadt uw laptop tegelijkertijd op.

Meer informatie: HP Z Thunderbolt dock.

Monitoren*

HP Z Books worden standaard zonder extra beeldschermen geleverd. De meeste creatieve professionals maken gebruik van twee HP Z Monitoren. Alle HP Z displays en HP DreamColor-displays worden ondersteund.

Meer informatie HP Z Monitoren

Specificaties

Bekijk alle specificaties van het HP ZBook FireFly 15 G8 Mobile Workstation

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Plaats reactie

Gerelateerde producten

  Wij gaan de uitdaging aan! Test zelf onze workstations