HP

HP ZBook Power 15 G8 Revit LT

Dit veelzijdige ZBook heeft een door Autodesk gecertificeerde videokaart en is geschikt voor het werken met Revit LT of een vergelijkbare CAD-software . De onderdelen van deze laptop zijn afgestemd op de werkzaamheden van de startende BIM-engineer en zonder problemen wil werken.

 • Processor: Intel Core I7-11800H – 8 core, 2.3/4.6 GHz
 • RAM: 32 GB RAM (1 x 32 GB-3200 MHz)
 • GPU: NVIDIA RTX A2000 4 GB GDDR6
 • Beeldscherm: 39,6 cm (15.6″), Full-HD (1920 x 1080), IPS eDP + PSR anti-glare, 100% sRGB@400 nits
 • Opslag 1: 512 GB NVMe SSD HP Z Turbodrive
 • Beveiliging: Fingerprint Reader
 • OS: Windows 10 Professional, 64bit
Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:
 • Stel uw eigen workstation samen

  • HP ZBook Power 15 G8 Revit LT

    1.945,00
   SKU: MW-15RELT001

  Dockingstation

  Beeldscherm(en)

  Microsoft Office

  Extra Services

  Hardware Aankoopservice

  Met onze servicepakketten gaan we verder dan andere aanbieders. Zo nemen we je graag werk uit handen, bieden ondersteuning óf ontzorgen we je compleet.


  Software Installatieservice

  Bij de hierboven gekozen Aankoopservice heb ook je de keuze om software te laten installeren voordat we deze naar je versturen. Lees hier meer over de Software Installatieservice.

  HP Garantie en Carepack

  • HP Care Pack Laptop volgende werkdag onsite - 3 jaar - Normaal € 90

    0,00
   SKU: UB0E0E

  Wij adviseren HP Hardware Support Onsite Service:  Meer informatie

Waarom het HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation?

De nieuwe HP ZBook Power G8 met 15 Inch beeldscherm is nog dunner, lichter en heeft nog slankere randen. De kracht van een echt HP workstation in een mooie en zeer mobiele verpakking. Door de nieuwe vapor chamber koeling technologie is de laptop superstil en is de laptop zeer energie zuinig zonder in te leveren op prestaties. En niet onbelangrijk in deze tijd; de HP ZBook is de best beveiligde workstation.

Intel Core i7-11800H - 8 core, 2.4/4.6 GHz

De Intel Xeon Intel Intel i7-11800H processor is het topmodel van de HP ZBook 15 inch. Dankzij de krachtige multicore processor werkt u probleemloos met meerdere programma’s tegelijk. De geavanceerde technologieën van de Intel i7-11800H zorgen voor snellere en meer vloeiende visuele weergaves.

Nvidia RTX A2000 - 4 GB GDDR6

De Nvidia RTX A2000 is een goede betrouwbare videokaart voor het werken met CAD- en BIM-software. De drivers zijn dan ook samen met partner zoals Autodesk, Trimble Dassault Systèmes en Adobe ontwikkelt. De Nvidia videokaarten zijn gecertificeerd voor deze applicaties zodat een optimale prestatie is gegarandeerd.

Windows 10 Pro voor Workstations

Werk zonder in te boeten op prestaties of beveiliging met Windows 10 Pro voor Workstations in combinatie met samenwerkings- en connectiviteitstechnologie van HP.

Snelle HP Z Turbo Drive-opslag

Werk zonder beperkingen vanaf elke locatie met lokale PCIe-opslag die tot 6 keer zo snel is als SATA SSD en tot 21 keer zo snel is als traditionele HDD-opslag.

Specificaties

Bekijk de volledige specificaties van de HP ZBook Studio 15 G7.

Eigenschappen

Ontworpen voor veldwerk

Onze krachtigste ZBook is 12% kleiner dan zijn voorganger en nog krachtiger, waardoor u onderweg beschikking heeft over de beste prestaties[1]. Daarnaast maken ruisonderdrukkende microfoons samenwerken gemakkelijk, waar u ook bent.

De kracht van een HP ZBook

Met de nieuwste Intel® CPU’s kunt u voor het eerst tegelijkertijd de hoogste prestaties en professionele beeldkwaliteit ervaren. Gebruik ray tracing op de achtergrond terwijl u aan uw volgende ontwerp begint; deze pc blinkt uit bij intensieve workflows waarbij u meerdere applicaties tegelijk gebruikt.

HP Thunderbolt dock

Sluit eenvoudig tot twee externe 4K-schermen en andere randapparatuur aan via de HP Thunderbolt docking station. Sluit de kabel aan op uw laptop om toegang te krijgen tot een bedraad netwerk, data, video en laadt uw laptop tegelijkertijd op.

Meer informatie: HP Z Thunderbolt dock.

Monitoren*

HP Z Workstation worden standaard zonder beeldschermen geleverd. De meeste CAD- en BIM engineers maken gebruik van twee HP Z Monitoren. Alle HP Z displays en HP DreamColor-displays worden ondersteund.

Meer informatie HP Z Monitoren

De veiligste workstations

Optimale beveiliging tegen malware met de zelfherstellende, hardwarematige beveiligingsoplossingen, zoals HP Sure Start Gen4, waarmee uw apparaat tegen BIOS-aanvallen is beschermd. Bovendien kunt u eenvoudig meerdere apparaten beheren met de HP Manageability Integration Kit Gen2.

Lees ook HP Z Workstations: De veiligste pc’s ter wereld.

HP Carepacks

HP Care Packs - Gratis 3 jaar on-site support

HP Care Pack services bieden hogere serviceniveaus en uitbreiding van de garantiedekking – dat geeft u een gerust gevoel omdat uw onderneming altijd operationeel blijft.

Alleen bij Arkance Systems: 3 jaar gratis on-site support door een door HP gekwalificeerd technicus.

Meer informatie

Financieringsmogelijkheden

Financial-of Operational Lease

De software mogelijkheden binnen CAD en BIM groeien elke dag. Dankzij de HP financial services bent u er zeker van dat uw hardware up-to-date is en u de concurrentie een stap voor kunt blijven.

Haal het maximale uit uw IT-budget tegen een vooraf afgesproken voorspelbaar bedrag.

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Plaats reactie

Gerelateerde producten

  Wij gaan de uitdaging aan! Test zelf onze workstations