HP

HP ZBook Fury 15 G8 BIM

Dit krachtige BIM-Workstation is ideaal wanneer je veel van je hardware verwacht. Dat vergt veel rekenkracht en visuele power, zeker als je werkt met (grote) BIM-bestanden. Het antwoord van HP: een supersnelle Intel 8 core processor en een krachtige Nvidia RTX A4000 videokaart. Hiermee ontwerp je overal en altijd realtime zonder wachttijd!

 • Processor: Intel i9-11950H, 8 core (2.6/5.0 GHz)
 • RAM: 32 GB DDR4-3200 MHz
 • GPU: Nvidia RTX A4000, 8 GB GDDR6
 • Beeldscherm: 15.6″, Full-HD (1920 x 1080)
 • Opslag 1: 1 TB PCIe NVMe M.2 SSD
 • OS: Windows 10 Professional, 64bit
Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:
 • Stel uw eigen workstation samen

  • ZBook Fury 15 G8 - BIM

    3.495,00
   SKU: MW-15BIM001

  Toetsenbord

  Dockingstation

  Beeldscherm(en)

  Microsoft Office

  Extra Services

  Hardware Aankoopservice

  Met onze servicepakketten gaan we verder dan andere aanbieders. Zo nemen we je graag werk uit handen, bieden ondersteuning óf ontzorgen we je compleet.


  Software Installatieservice

  Bij de hierboven gekozen Aankoopservice heb ook je de keuze om software te laten installeren voordat we deze naar je versturen. Lees hier meer over de Software Installatieservice.

  HP Garantie en Carepack

  • HP Care Pack Laptop volgende werkdag onsite - 3 jaar - Normaal € 90

    0,00
   SKU: UB0E0E

  Wij adviseren HP Hardware Support Onsite Service:  Meer informatie

HP ZBook 15 Fury G8: perfect voor BIM

Met dit ZBook haal je het maximale uit je professionele CAD-software! Het verenigt het beste van topmerken in de computerwereld: de robuustheid en het elegante design van HP, de betrouwbare Intelprocessor en krachtige grafische kaart van Nvidia.

 

Vloeiende 3D-presentaties
Wees gerust veeleisend, want dit ZBook maakt het waar. Ook als je meerdere werkplekken hebt (bijvoorbeeld als grafisch ontwerper) of regelmatig 3D-presentaties geeft bij klanten. En ben je actief in BIM-projecten en wissel je regelmatig van werkomgeving? Ook dan staat deze laptop zijn mannetje en levert topprestaties wanneer jij dat nodig hebt.

 

Indrukwekkende rekenkracht
De kern van BIM is het samenwerken met meerdere partijen aan één basismodel. Vaak vragen die (omvangrijke) modellen om veel grafische rekenkracht, bijvoorbeeld om razendsnel databerekeningen uit te voeren. Met dit HP ZBook hoef je je daar geen zorgen om te maken. Dit is namelijk de meest krachtige 15 inch laptop in zijn prijsklasse, specifiek ontworpen voor het werken op locatie.

Specificaties

HP ZBook 15 Fury G8 Mobile Workstation.

Eigenschappen

Gemaakt voor mobiel gebruik

Maak kennis met HP’s kleinste 15 inch laptop voor ontwikkelaars. Dit revolutionaire ontwerp verpakt een bijna randloos scherm en een lange accuwerktijd in een lichtgewicht, krasbestendig aluminium frame.

Razendsnel data uitwisselen

Met ThunderBolt sluit je randapparatuur eenvoudig aan om data razendsnel tussen je laptop en harddisks of monitoren te versturen. De HP ZBook 15 inch G8 heeft twee ThunderBolt 3-aansluitingen, die het mogelijk maken om met twee 4K-monitoren te werken.

HP Thunderbolt dock

Sluit eenvoudig tot twee externe 4K-schermen en andere randapparatuur aan via de HP Thunderbolt docking station. Sluit de kabel aan op je laptop om toegang te krijgen tot een bedraad netwerk, data, video en laadt uje laptop tegelijkertijd op. Klaar met werken? Koppel je laptop dan met één handeling los en je bent direct onderweg.

Meer informatie: HP Z Thunderbolt dock.

Monitoren*

HP Z Workstation worden standaard zonder beeldschermen geleverd. De meeste CAD- en BIM engineers maken gebruik van twee HP Z Monitoren. Alle HP Z displays en HP DreamColor-displays worden ondersteund.

Meer informatie HP Z Monitoren

De veiligste workstations

Optimale beveiliging tegen malware met de zelfherstellende, hardwarematige beveiligingsoplossingen, zoals HP Sure Start Gen4, waarmee je apparaat tegen BIOS-aanvallen is beschermd. Bovendien kun je eenvoudig meerdere apparaten beheren met de HP Manageability Integration Kit Gen2.

Lees ook HP Z Workstations: De veiligste pc’s ter wereld.

HP Carepacks

HP Care Packs - Gratis 3 jaar on-site support

HP Care Pack services bieden hogere serviceniveaus en uitbreiding van de garantiedekking – dat geeft je een gerust gevoel omdat je onderneming altijd operationeel blijft.

Alleen bij Arkance Systems: 3 jaar gratis on-site support door een door HP gekwalificeerd technicus.

Meer informatie

Financieringsmogelijkheden

Financial-of Operational Lease

De software mogelijkheden binnen CAD en BIM groeien elke dag. Dankzij de HP financial services ben je er zeker van dat je hardware up-to-date is en je de concurrentie een stap voor kunt blijven.

Haal het maximale uit je IT-budget tegen een vooraf afgesproken voorspelbaar bedrag.

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Plaats reactie

Gerelateerde producten

  Wij gaan de uitdaging aan! Test zelf onze workstations