HP

HP Z4 Workstation: Pointcloud en Large Assemblies

Als je werkt je met (zeer) grote BIM-bestanden, grote samenstellingen in Inventor of SolidWorks, of met grote Point Cloud-bestanden, dan vraag je veel van je Workstation. Dit HP Z4 Workstation is bij uitstek geschikt om je project te visualiseren, animeren en simuleren!

 • Processor: Intel i9-10940X (14 Cores, 3.3/4.6 GHz 19,25 MB Cache)
 • Voeding: 750 watts, active Power Factor Correction, 90% Efficient
 • Front: 2 USB 3.1, 2 USB-C, Headset/Mic, Media Card Reader
 • RAM: 64 GB, DDR4-2933 MHz (4 x 16 GB)
 • GPU: Nvidia RTX A5000, 24 GB GDDR6
 • Opslag 1:1 TB HP Z Turbo Drive SSD
 • Opslag 2: 4 x 512 GB HP Z Turbo Drive Quad Pro SSD (Raid 0)
 • Opslag 3: –
 • OS: Windows 10 Professional, 64bit
Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:
 • Workstation

  • HP Z4 Workstation Pointcloud / Large Assemblies

    5.495,00
   SKU: WS-3625

  Beeldscherm(en)

  Microsoft Office

  Extra Services

  Hardware Aankoopservice

  Met onze servicepakketten gaan we verder dan andere aanbieders. Zo nemen we je graag werk uit handen, bieden ondersteuning óf ontzorgen we je compleet.


  Software Installatieservice

  Bij de hierboven gekozen Aankoopservice heb ook je de keuze om software te laten installeren voordat we deze naar je versturen. Lees hier meer over de Software Installatieservice.

  HP Garantie en Carepack

  • Promo: HP Care Pack Workstation volgende werkdag onsite - 3 jaar - Normaal €45

    0,00
   SKU: U1G55E

  Wij adviseren HP Hardware Support Onsite Service:  Meer informatie

HP Z4 Workstation: klaar voor alle workflows van de ervaren BIM-modelleur

In dit werkstation zijn ongekend krachtige hardware-onderdelen gecombineerd: een nieuwe, supersnelle processor, veel RAM-geheugen, een uitstekende grafische kaart en maar liefst 3.5 TB aan opslag (SSD en HDD). Dat sluit perfect aan bij je werk als ervaren BIM-modelleur. Je kunt verschillende softwareapplicaties draaien en je verschillende taken moeiteloos uitvoeren.

Over de visualisatiekracht van het HP Z4 Workstation

Dankzij de kracht van dit nieuwe HP Z4 Workstation voor Pointclouds en Large Assemblies kun je doen wat voorheen niet mogelijk was: je visualiseert, animeert en simuleert projecten virtueel. Zo krijg je beter inzicht in de prestaties van je product of gebouw. Dat maakt het makkelijker om om je project volgens planning en binnen budget op te leveren!

 

Intelligente 3D-modellen

Gebouwen, objecten of producten lijntje voor lijntje uitwerken in een 2D CAD-applicatie is niet langer nodig. In plaats daarvan werk je met intelligente 3D-modellen. Die bevatten naast het eigenlijke ontwerp een enorme hoeveelheid data. Dat maakt het mogelijk om projecten beter te voorspellen en fouten al in de ontwerpfase (virtueel) op te sporen. Dat scheelt enorm veel werk! Ook wordt het gemakkelijker om je ontwerp op een overtuigende manier te presenteren en opdrachten binnen te slepen. Je kunt je klanten immers fotorealistische visualisaties tonen en ze zelfs uitnodigen voor een virtuele wandeling door een ontworpen gebouw.

Al deze nieuwe mogelijkheden vragen om extra computerkracht. Met het HP Z4 Workstation voor Pointclouds en Large Assemblies heb je het juiste gereedschap in handen om het maximale uit je ontwerpen en je software te halen. Dit werkstation is dan ook zeer geschikt voor de Industry Collections van Autodesk.

Specificaties

Bekijk de volledige specificaties van de HP Z4.

Eigenschappen

Veelzijdig functionaliteit

De Z4 loopt voorop en heeft meer standaardkenmerken dan alle andere HP workstations met één processor. Dankzij de verschillende configuratie-opties kunt u zelf de componenten kiezen die bij uw prestatievereisten aansluiten.

Visualisatiekrachtpatser

Visualiseer uw project waar dan ook en wissel naadloos tussen 3D CAD-, rendering- en simulatie-applicaties. Dankzij hogefrequentieverwerking, meerdere cores en krachtige GPU’s verwerkt de Z4 taken met gemak voor een optimaal ontwerpproces.

USB TYPE-C™

Met de optionele dubbele I/O USB 3.1 G2 Type C™-module aan de voorkant kunt u met een hogere snelheid data overdragen naar andere apparaten dankzij de moderne verbindingstechnologie.

Snelle verbindingen

Realiseer eenvoudig meerdere snelle netwerkverbindingen dankzij twee ingebouwde 1GbE LAN-poorten met Thunderbolt™ 3-technologie* voor snelle gegevensoverdracht.

De veiligste workstations

Optimale beveiliging tegen malware met de zelfherstellende, hardwarematige beveiligingsoplossingen, zoals HP Sure Start Gen4, waarmee uw apparaat tegen BIOS-aanvallen is beschermd. Bovendien kunt u eenvoudig meerdere apparaten beheren met de HP Manageability Integration Kit Gen2.

Monitoren*

HP Z Workstation worden standaard zonder beeldschermen geleverd. De meeste CAD- en BIM engineers maken gebruik van twee HP Z Monitoren. Alle HP Z displays en HP DreamColor-displays worden ondersteund.

Meer informatie HP Z Monitoren

HP Carepacks

HP Care Packs - Gratis 3 jaar on-site support

HP Care Pack services bieden hogere serviceniveaus en uitbreiding van de garantiedekking – dat geeft u een gerust gevoel omdat uw onderneming altijd operationeel blijft.

Alleen bij Arkance Systems: 3 jaar gratis on-site support door een door HP gekwalificeerd technicus.

Meer informatie

Financieringsmogelijkheden

Financial-of Operational Lease

De software mogelijkheden binnen CAD en BIM groeien elke dag. Dankzij de HP financial services bent u er zeker van dat uw hardware up-to-date is en u de concurrentie een stap voor kunt blijven.

Haal het maximale uit uw IT-budget tegen een vooraf afgesproken voorspelbaar bedrag.

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Plaats reactie

Gerelateerde producten

  Wij gaan de uitdaging aan! Test zelf onze workstations