HP

HP Z2 G9 Workstation - AutoCAD (Collection)

Dit HP Workstation is zeer geschikt als je dagelijks intensief met AutoCAD werkt. Bedenk, ontwerp en voer moeiteloos je 2D- of 3D-projecten uit met dit professionele werkstation. De krachtige componenten in deze HP Z2 G9 voor AutoCAD zorgen dat je zorgeloos kan werken. Nu, én in de toekomst.

 • Processor: Intel i9-12900K (16 Cores, 3,9/5.2 GHz), 30 MB Cache)
 • Voeding: 650 watts, active Power Factor Correction, 90% Efficient
 • RAM: 16 GB (1 x 16 GB DDR5-4800 MHz)
 • GPU: Nvidia T1000, 4GB GDDR6
 • Opslag 1: 1 TB HP Z Turbo Drive SSD
 • OS: Windows 11 Professional, 64bit
Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:
 • Workstation

  Selecteer een abonnement:

  • HP Z2 Workstation - AutoCAD (Collection)

    2.195,00
   SKU: WSTN_WS-T2ACAD003

  Upgrade

  Selecteer een abonnement:

  Beeldscherm(en)

  Microsoft Office

  Extra Services

  Hardware Aankoopservice

  Met onze servicepakketten gaan we verder dan andere aanbieders. Zo nemen we je graag werk uit handen, bieden ondersteuning óf ontzorgen we je compleet.


  Software Installatieservice

  Bij de hierboven gekozen Aankoopservice heb ook je de keuze om software te laten installeren voordat we deze naar je versturen. Lees hier meer over de Software Installatieservice.

  HP Garantie en Carepack

  • Promo: HP Care Pack Workstation volgende werkdag onsite - 3 jaar - Normaal €45

    0,00
   SKU: U1G55E

  Wij adviseren HP Hardware Support Onsite Service:  Meer informatie

Hierom is het HP Z2 Workstation ideaal voor AutoCAD

We hebben voor elk type software het ideale Autodesk werksysteem samengesteld. Als je werkt met AutoCAD en vooral uitgebreide ontwerpen maakt, is dit de computer die zoekt. Werk met gedetailleerde 2D-tekeningen, voorzien van talloze XREF’s, arceringen, maatvoeringen, teksten en afbeeldingen. Modeleer je liever in 3D? Zelfs voor die zware taken is dit HP-werkstation geschikt. Snel, accuraat, betrouwbaar en veilig: dat zijn de kenmerken voor dit fantastische HP Z2 Workstation.

Geoptimaliseerd voor de laatste AutoCAD-versies

De configuratie van de HP Z2 is geoptimaliseerd voor de laatste versies van AutoCAD en aanverwante producten. Dit Workstation heeft een van de krachtigste processors van dit moment. De Intel i9-12900K heeft een single-core kloksnelheid van 5,2 GHz (en 3,9 GHz voor alle kernen tegelijkertijd). Het supersnelle RAM-geheugen van 16 GB ondersteunt deze processor optimaal, zodat je ook soepel werkt in een AutoCAD-viewport. Tijdens het werken met 3D-tekeningen heb je evenmin last van een vertraagd systeem met dank aan de grafische kaart. De SSD verkort opstart-, reken- en responstijden. Kortom, dit HP Z2 Workstation heeft meer dan voldoende geheugen, processorsnelheid en opslagcapaciteit om het maximale uit AutoCAD of andere CAD-applicaties te halen.

Garantie

Dit product is voor de zakelijke markt (B2B). Je krijgt fabrieksgarantie van de fabrikant. De fabrikant bepaalt de garantievoorwaarden, de beperkingen daarop én de afwikkeling van ondersteuning, reparaties en/of vervanging. Lees hier de garantievoorwaarden.

Specificaties

Bekijk de volledige specificaties van de HP Z2.

Eigenschappen

Geavanceerde prestaties

De Z2-tower is uitgerust om veeleisende 3D-projecten aan te kunnen met geavanceerde gecertificeerde professionele grafische kracht. En met hoge kloksnelheden krijgt u volledige onbeperkte prestaties, zelfs met de zwaarste workloads.

Geschikt om uit te breiden

Met de Intel i9-12900K processor heeft u voldoende rekenkracht in huis om alle taken aan te kunnen. Plaats eenvoudig het RAM-geheugen en extra opslag met de supersnelle HP Turbo drives om met grote bestanden te werken of upgrade de videokaart zodat u grafisch nog zwaardere taken kunt uitvoeren.

De veiligste workstations

Optimale beveiliging tegen malware met de zelfherstellende, hardwarematige beveiligingsoplossingen, zoals HP Sure Start, waarmee uw apparaat tegen BIOS-aanvallen is beschermd. Bovendien kunt u eenvoudig meerdere apparaten beheren met de HP Manageability Integration Kit.

Monitoren*

HP Z Workstation worden standaard zonder beeldschermen geleverd. De meeste CAD- en BIM engineers maken gebruik van twee HP Z Monitoren. Alle HP Z displays en HP DreamColor-displays worden ondersteund.

Meer informatie HP Z Monitoren

HP Carepacks

HP Care Packs - Gratis 3 jaar on-site support

HP Care Pack services bieden hogere serviceniveaus en uitbreiding van de garantiedekking – dat geeft u een gerust gevoel omdat uw onderneming altijd operationeel blijft.

Alleen bij Arkance Systems: 3 jaar gratis on-site support door een door HP gekwalificeerd technicus.

Meer informatie

Financieringsmogelijkheden

Financial-of Operational Lease

De software mogelijkheden binnen CAD en BIM groeien elke dag. Dankzij de HP financial services bent u er zeker van dat uw hardware up-to-date is en u de concurrentie een stap voor kunt blijven.

Haal het maximale uit uw IT-budget tegen een vooraf afgesproken voorspelbaar bedrag.

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats reactie

Gerelateerde producten

  Wij gaan de uitdaging aan! Test zelf onze workstations