HP

HP Thunderbolt Docking 230 W G2 met ComboCable

Wissel je vaak van werkplek? Dan weet je hoe vervelend het is om elke keer je laptop, monitoren, toetsenbord, muis en internet aan en af te koppelen. Met de HP Thunderbolt Docking 230 W G2 (incl. ComboCable) is dit verleden tijd. Werk voortaan écht flexibel!

  • Eén enkele Thunderbolt™ 3 (USB-C™)-aansluiting
  • 1 USB 3.0-poort met voeding
  • 2 USB 3.0-poorten
  • 1 RJ45-poort
  • 1 netvoedingsadapter-connector
  • Geschikt voor de HP ZBooks Fury G4 t/m G8
  • Geschikt voor twee 4K-monitoren
Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:

HP Thunderbolt Docking 230 W G2: als beste getest

Hardware.info riep dit docking station uit tot ‘best geteste product’, goed voor een Ultimate Product Award. Niet verwonderlijk, zeker als je bedenkt dat je op dit docking station USB-C™-apparaten kunt aansluiten, net als (optioneel) geïntegreerde audio. Ook noemenswaardig zijn de netwerkbeheerfunctionaliteiten, die je het werken nog gemakkelijker maken.

De belangrijkste eigenschappen op een rij:

Meerdere monitoren aansluiten

Op iedere Thunderbolt-port sluit je standaard twee monitoren aan, ieder met een resolutie van 2560×1440 (60 Hz). Werk je liever met één monitor? Dan is de maximale resolutie zelfs 4096×2160 (60 Hz).

Alles binnen handbereik via één aansluiting

Sluit je de USB-C™-kabel aan op je notebook, dan heb je complete toegang tot een bedraad netwerk met data-, video- en oplaadfunctionaliteit. Bovendien ondersteunt dit docking station zowel HP- als niet-HP-Thunderbolt™- en USB-C™-notebooks.

Ruimte besparen met het slanke design

Werkruimte is kostbaar – en daar speelt deze HP Thunderbolt Docking 230 W G2 handig op in. Het elegante, slanke ontwerp (zwart en afgerond, met gladde accenten) geeft het begrip docking station een compleet nieuwe invulling.

Optimaal apparaatbeheer

Een groot voordeel van de HP Thunderbolt Docking 230 W G2 zijn de mogelijkheden voor netwerkbeheer. Dit docking station is voorzien van ingebouwde, geavanceerde functionaliteiten, zoals WoL en MAC Address Pass-Through (ongeacht voedingsstatus en PXE Boot). Je bewijst dus niet alleen jezelf een dienst met dit docking station, ook je IT-collega’s zijn er gegarandeerd blij mee. Zij kunnen de aangesloten notebooks namelijk gemakkelijk op afstand beveiligen en beheren.

Maximale multitasking

Zodra je je notebook op het docking station aansluit, verbind je twee externe 4K-schermen. Het grote voordeel: je ziet je projecten in de allerbeste beeldkwaliteit.

Oproepen aannemen

Oproepen aannemen zonder headset is ook een noemenswaardige functionaliteit van de HP Thunderbolt Docking 230 W G2. Sterker nog: zelfs audio conferencing is mogelijk (dit is de eerste Thunderbolt™-dock met deze toepassing). Je bevestigt hiervoor simpelweg de (optionele) HP TB Dock-audiomodule aan het dock (verticaal). Deze functie is draadloos, geen gedoe met kabels dus.

Garantie

Dit product is voor de zakelijke markt (B2B). Je krijgt fabrieksgarantie van de fabrikant. De fabrikant bepaalt de garantievoorwaarden, de beperkingen daarop én de afwikkeling van ondersteuning, reparaties en/of vervanging. Lees hier de garantievoorwaarden.

Specificaties

Bekijk de volledige specificaties van de HP Thunderbolt docking

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats reactie

Gerelateerde producten

    Wij gaan de uitdaging aan! Test zelf onze workstations