HP

HP T740 Thin Client

De HP T740 Thin Client staat voor veilige, krachtige prestaties van je grafisch intensieve, virtuele, cloud- en lokale computeromgevingen. Sterker nog: deze Thin Client is de krachtigste desktop Thin Client, die tot zes 4K-displays ondersteunt.

 • Windows 10 IoT Enterprise voor Thin Clients 64
 • AMD Ryzen™ V1756B met Radeon™ Vega 8 grafische kaart (3,25 GHz Base Clock, tot 3,6 GHz Boost Clock, 2 MB cache, 4 cores)
 • AMD Radeon™ Vega 8
 • 8 GB DDR4L-2400 SD RAM (2×4 GB)
 • 32 GB M.2 flashgeheugen
 • HP zwart Katydid-toetsenbord en HP USB optische muis
Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:
 • Stel uw eigen workstation samen

  Selecteer een abonnement:

  • HP T740 Thin Client

    565,00
   SKU: 6TV52EA

  HP Garantie en Carepack

  • HP Care Pack voor Thin Clients - vervanging op volgende werkdag, 3 jaar

    16,00
   SKU: U4847E

  Wij adviseren HP Hardware Support Onsite Service:  Meer informatie

Ontdek de sterke prestaties van de HP T740 Thin Client

Met de krachtige AMD Ryzen™ Embedded V1756B-processor en het snelle systeemgeheugen handel je veeleisende taken snel af. Ook render je content naadloos, met ondersteuning van maximaal zes UHD/4K-displays.

Optimale beveiliging

Vanzelfsprekend wil je zeker weten dat je data en gegevens veilig zijn. Dat zit bij deze Thin Client wel goed: hij is uitgerust met AMD geheugenbeveiliging, een geïntegreerd besturingssysteem en een NIST SP800-193 component. Daardoor versleutelt de Thin Client de gegevens die zich tussen het systeemgeheugen en de processor bevinden, beschermt hij de firmware en blokkeert hij de toegang voor ongenode gasten.

Gemaakt om te presteren

Deze Thin Client heeft een configureerbare PCIe-sleuf, die geavanceerde grafische afbeeldingen, meerdere displays, alternatief netwerken en optionele poorten ondersteunt. Gemaakt om te presteren dus!

Software met toegevoegde waarde

De HP T740 is een veelzijdige Thin Client. Geschikt voor het installeren en gebruiken van apparaten op afstand, het versterken van de Wi-Fi® netwerkprestatie en het gebruiken van multimedia van lokale kwaliteit!

Proactieve beveiligingsmechanismen

Het geïntegreerde besturingssysteem beschermt het flashgeheugen en voorkomt ongeautoriseerde updates. En wil je inkomende en uitgaande gegevens monitoren en beheren? Dan wijzig je snel en eenvoudig de gebruikersinstellingen en machtigingen.

Verdedigingslagen toevoegen

Als je nóg zekerder te werk gaat, kun je je content en gegevens extra beveiligen met een optioneel, in de smartcard geïntegreerd toetsenbord en NIC-glasvezelverbinding.

Garantie

Dit product is voor de zakelijke markt (B2B). Je krijgt fabrieksgarantie van de fabrikant. De fabrikant bepaalt de garantievoorwaarden, de beperkingen daarop én de afwikkeling van ondersteuning, reparaties en/of vervanging. Lees hier de garantievoorwaarden.

Specificaties

Bekijk de volledige specificaties van de HP T740 Thin Client

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats reactie

Gerelateerde producten

  Wij gaan de uitdaging aan! Test zelf onze workstations