CAD en BIM-engineers werken met grote complexe bestanden en hebben hoge en specifieke hardwarevereisten en instellingen om hun werk goed te kunnen uitvoeren. Als CAD, BIM én hardware specialist weten wij als geen ander waar u als gebruiker dagelijks tegenaan loopt.

U kunt bij ons terecht voor uiteenlopende diensten, van levering en optimalisatie van nieuwe hardware, het installeren van CAD-software, tot het volledig ontzorgen van uw werkplek waarbij we voor u ook de registratie van nieuwe gebruikers en gebruiker zowel op hardware als software ondersteunen.

Veel IT-bedrijven schakelen onze hulp in om de CAD-en BIM afdeling en werkplekken in te richten zodat deze optimaal presteren. We zijn dan ook geen standaard IT-bedrijf maar richten ons alleen op deze specifieke gebruikers en staan naast uw eigen IT om een goed functionerende CAD-afdeling in te richten.

Hardware service pakketten:

Preparatie en optimalisatie

Door vooraf je CAD-workstation door ons te laten prepareren kunnen uw medewerkers bij ontvangst direct aan de slag. We zorgen dat alle Windows update zijn geinstalleerd, de juiste videodrivers, en optimaliseren uw systeem om optimaal te presteren. Dit bespaart veel handelingen en tijd.

Zekerheid en continuïteit

De PC hapert of het programma reageert traag en u kunt er zelf niet echt de vinger op leggen wat de oorzaak is. Hiervoor hebben we een deskundige helpdesk die u kan bij staan. U wordt telefonisch geholpen, en als het nodig is dan kan een medewerker uw pc op afstand overnemen.

Zorgeloos en bedrijfszekerheid

Met het Zorgeloos en bedrijfszekerheid pakket verzorgen wij de preparatie en optimalisatie en kunt u gebruik maken van de voordelen van het zekerheid en continuïteit pakket. Neemt u het zorgeloos werken pakket direct af bij de aanschaf van een nieuwe pc, dan kunt u dit pakket extra voordelig aanschaffen.

Preparatie en optimalisatieZekerheid en continuïteitZorgeloos en bedrijfszekerheid
Installatie van meest recente HP Windows versie
Installatie van noodzakelijke Windows Updates
Optimalisatie van specifieke Windows instellingen
Optimalisatie van specifieke Windows instellingen
Installatie van de aanbevolen en noodzakelijke HP updates
Installatie meest recente Nvidia drivers
Optimalisatie van Nvidia GPU (Mobile Workstations)
Telefonische (NL) ondersteuning op hardware (3 jaar)**
Ondersteuning hardware (NL) per e-mail (3 jaar)**
Ondersteuning hardware (NL) via overnemen PC op afstand (3 jaar)**
Voorrang op ondersteuning bij drukte
€ 95€ 95€ 150

Waar we u nog meer bij kunnen ondersteunen:

In de huidige kenniseconomie en het meer en meer flexibel werken met interne én externe medewerkers is de noodzaak voor een flexibele IT-oplossing een voorwaarde voor uw dagelijkse bedrijfsvoering. Hoe kunt u bestanden veilig delen? Mogen de bestanden het “pand” verlaten, of is een centrale opslag in de Cloud een oplossing? Kunnen mijn medewerkers centraal bij alle bestanden, ook als zij op locatie aan een project werken, en hoe deel ik deze informatie met alle partijen in de bouwkolom?

Vaak is dit een combinatie van hardware én software oplossingen en zijn er verschillende oplossingen mogelijk. We inventariseren samen met u wat de huidige situatie is en maken een samenhangend plan die aansluit bij uw bedrijfsprocessen.

Thuis- en mobiele werkplekken

Flexibiliteit staat centraal bij het nieuwe werken. Veel medewerker werken vanaf huis of op locatie bij een opdrachtgever. Hierbij is niet alleen de prestatie van een PC belangrijk maar zeker ook de beveiliging. De HP Zbooks zijn de meest veilige mobiele workstation en beschermen u tegen bedrijfsspionage en hackers.

Meer informatie: Mobile workstations

Vaste werkplekken

De meeste CAD-gebruikers maken gebruik van een krachtig desktop workstation. De hardwarevereisten van verschillende medewerker lopen erg uiteen. Onze workstations zijn afgestemd op de individuele wensen van de gebruiker.

Meer informatie: Desktop workstations

Hybride oplossingen

Thuis werken, op kantoor of op locatie? Met de hybride oplossingen bent u niet meer gebonden aan een locatie. Zolang u een internetverbinding heeft heeft u altijd en overal toegang tot uw eigen krachtige desktop workstation. Geen gedoe met bestanden overzetten, maar direct veilig inloggen op uw eigen server.

Meer informatie HP ZCentral

Autodesk Cloud oplossingen

Autodesk Cloud oplossingen helpen u om eenvoudiger samen te werken en bestanden veilig te delen met externe partijen. Aannemers, onderaannemers, installateurs, vakspecialisten hebben allemaal van de start tot de oplevering toegang tot de meest recente informatie.

Meer informatie: Autodesk Cloud

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze cad-werkplek oplossingen, neem dan contact op met een van onze verkoopmedewerkers.