Dynamo voor Revit Basiscursus

Aanpassen: Datum Locatie

IndustrieBouw en Arch.
NiveauBasis
Duur4 Dagen

Werkt u met Revit? Maar denkt u dat dit efficiënter kan? Volg dan de Dynamo voor Revit Basiscursus. In één dag leert u visueel programmeren en scripts schrijven die uw werkzaamheden een stuk eenvoudiger en efficiënter maken.

 • Leer visueel programmeren
 • Verken verschillende ontwerpopties op basis van projectparameters
 • Automatiseer herhalende werkzaamheden
 • Los complexe geometrische vraagstukken op
 • Analyseer gebouwprestaties en verlaag energie- en beheerskosten
 • Verbindt Revit met Excel of andere applicaties

Met deze Basiscursus versnelt u uw werkzaamheden. U kunt straks razendsnel repeterende taken automatiseren, ontwerpopties evalueren en specifieke eigenschappen van bouwprojecten analyseren.

Voor wie is de Dynamo voor Revit Basiscursus?

De Dynamo voor Revit Basiscursus is gericht op cursisten die enkele jaren ervaring met Revit hebben (en dus goed kunnen werken met families en parameters). Het een pre als u een bouwkundige opleiding heeft gevolgd, want hier zijn veel oefeningen op gebaseerd.

Smits
19 oktober 2020
Prima basiscursus. Krijgt voldoende naslagwerk mee, de Virtual Classroom training beviel ook zeer goed. Was hier in eerste instantie een beetje sceptisch over, maar er is helemaal niets mis mee werkt prima. Al met al een goede cursus.
Lees meer ervaringen

Wat leer ik tijdens de Dynamo voor Revit Basiscursus?

U leert hoe u met scripts elementen in Revit automatisch creëert, beheert en manipuleert, geheel op basis van parameters en condities. Ook leert u hoe u deze scripts opbouwt door vooraf gedefinieerde codeblokken met elkaar te verbinden. U ontdekt bovendien hoe u koppelingen met Excel-bestanden maakt.

Zeer praktisch lesmateriaal

Het lesmateriaal voor de Dynamo voor Revit Basiscursus is het resultaat van jarenlange doorontwikkeling door trainers die ook in de praktijk zeer ervaren zijn. Het materiaal bevat dus veel oefeningen die dezelfde inzichten en creativiteit vragen als de praktijk.

TIP – Bewaar de trainingsmap als naslagwerk! Dat helpt u om in de praktijk het maximale uit Dynamo en Revit te halen.

Voordelen CAD Stunter Opleidingen

Als enige Autodesk Training Center in de Benelux bieden wij onze cursisten een tevredenheidsgarantie. “Als u na afloop van de cursus niet tevreden bent, krijgt u uw geld terug!”

Inclusief officieel certificaat

Kleine groepen, veel persoonlijke aandacht

Ondersteuning, ook na afloop van de cursus

Bekijk meer redenen om een opleiding te volgen bij Arkance Systems

Vragen over de cursussen?
Heeft u algemene vragen over onze cursussen, bijvoorbeeld over de diplomering, leervormen, de locaties of het cursusmateriaal? Kijk dan hier.

Hoe is de Dynamo voor Revit Basiscursus opgebouwd?

De Dynamo voor Revit Basiscursus is een training van een dag. Hierin worden de volgende onderwerpen behandeld:

 • Dynamo introductie
  • Wat is Dynamo?
  • Voorbeelden van praktische toepassingen
 • Dynamo Overview
  • Dynamo-interface
  • Werken met (custom-) nodes en packages
 • Visual Programming
  • Variabelen
  • Strings, ranges en lists
  • Functies, map en lacing
  • Groeperen en sorteren
  • Python nodes
  • Get en set parameter value
 • Revit-elementen maken
 • Koppelingen tussen Revit en Excel

Dynamo Player

Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:

9 beoordelingen voor Dynamo voor Revit Basiscursus

 1. Smits

  Prima basiscursus. Krijgt voldoende naslagwerk mee, de Virtual Classroom training beviel ook zeer goed. Was hier in eerste instantie een beetje sceptisch over, maar er is helemaal niets mis mee werkt prima. Al met al een goede cursus.

 2. Smolders

  Door corona de cursus moeten volgen via de Virtual Classroom. Dit werkte gelukkig prima! Elke cursist kon al zijn vragen gewoon stellen en iedereen werd netjes geholpen. Wel is het heel veel informatie op 1 dag. Wellicht de cursus uitbreiden naar 2 dagen, dan is het iets meer zelf nadenken i.p.v. nadoen. Verder denk ik dat er veel mogelijk is met dynamo, maar het zal veel tijd kosten om dynamo goed onder de knie te krijgen.

 3. H.

  Goede training gehad, zeker aan te bevelen. Cursus is duidelijk gegeven en goed cursus materiaal gekregen. Hierdoor duidelijkheid gekregen wat de mogelijkheden zijn. 1 dag vond ik zelf krap met alle mogelijkheden die dynamo bied.

 4. Lenting

  Met deze cursus wordt de basis of anders gezegd het begin van het programmeren in Dynamo gegeven. De stof en lesmateriaal wordt goed uitgelegd en zit goed in elkaar. Ik denk dat 1 dag te kort is. Hier zou een vervolg cursus op gemaakt moeten worden. Ervaring leert dat een schijnbaar eenvoudig idee toch heel veel zoekwerk en puzzelen vergt om tot een werkend script te komen.

 5. Damen

  Zeer goede introductie naar de mogelijkheden van Dynamo voor Revit. 1 dag is eigenlijk veel te kort om het programma volledig onder de knie te krijgen, een meer daagse cursus zou meer diepgang kunnen bieden.

 6. van der Sloep

  Cursus was goed en gaf ons een goed beeld van de Revit toepassing Dynamo. Voor ons was het allemaal echt nieuw, misschien bij dit soort dagen wat meer een introductie verhaaltje waarom we met Dynamo aan de slag gaan en waar dit voor gebruikt wordt.

 7. van der Sloep

  Cursus was goed en gaf ons een goed beeld van de Revit toepassing Dynamo. Voor ons was het allemaal echt nieuw, misschien bij dit soort dagen wat meer een introductie verhaaltje waarom we met Dynamo aan de slag gaan en waar dit voor gebruikt wordt.

 8. Wijgerse

  Goede, duidelijke training voor de basisprincipe. Helder uitleg door docent, hij laat je zelf veel oefenen en springt bij waar nodig. Het geleerde is goed te gebruiken in de praktijk. Naslagwerk is duidelijk en goed opgebouwd.

 9. Baten

  Goede cursus op goede locatie en goede faciliteiten. Was een eerste keer dat deze cursus gegeven werd, daarom was het soms nog wat zoeken. Bepaalde dingen werkten niet zoals Excel.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats reactie

Gerelateerde cursussen

  Ontdek wat BIM voor u kan betekenen. Bekijk onze GRATIS on-demand webinar!
  Bekijk het Webinar